Kendi cevap versin ben o detayı bilmiyorum. Banada kızmana gerek yok bende basitçe cevapladım aşağı yukarı senin beni benim seni tanıdığım kadar biridir özgür abi.
Printable View
Valla kardeşim çok geçmiş olsun. Ben korktum şimdi benım aracımda ön cam dahil 2 kat enkoyu filmden var ne gece ne de gündüz aracın içini asla göremezsin. Antalya'dada baya arttı bu olaylardan artık rahatça modıfıye yapamaz olduk önceden para sorundu şimdi polisler. Ama burda genelde ilk motorları sonra 106,saxo ları sonra benım gıbılerı durduruyorlar. Önceki sayfalarda denıldıgı gıbı hakkaten cok buyuk haksızlık ulkeye gırmesıne ızın verıyorsun bızde vergısını falan verıp yasal yollardan alıyoruz aracımıza taktırıyoruz suç oluyor ama yapacak bir şey yok BURASI TÜRKİYE :(
zamanında evraksız geziyorum diye bu forumdan bir sürü insan da bana laf etti. herşeyi tam olanlara da aynı muamele yapılıyor işte görüyoruz. eee demekki iyi nietten maraz dopar demişler. napmak lazım. devlete karşı hiç bişey yapmamak lazım. he dünyayı biz mi kurtarcaz yooo. ama içimiz rahat olsun yapmadıkta bagladılar deriz. kurallara uygunuz ama baglanıoruz diip uykumuzun kaçmasından iyidir
Hayır göki abi bağlanmadım. nolcak şimdi
evet zorunda değilim ama söyleyim hiç cezada yemedim, ve hiç çevirmeyede girmedim çünkü çalışmaktan aracıma 2 haftada 1 ya biniyom ya binmiyorum. Ama girersem devrem ben polisim derim bunda sorun yok. Sen olayı kişiselleştirme çabasındasın.
yani kimliğini kullanıp ayrıcalık yaparsın.Ben cevabımı aldım.
+ seni tanımam etmem neyine kişiselleştireyim.
Benim bildigim kanun var zaten bir polis,diger bir polise ceza yazamaz vs.vs.Biara bi video konulmustu siteye unutmuyorum iste xxx bilmemne muduru yanlis park cezasi yiip cezasini gitti odedi helal olsun atiyorum vs.vs.vs.
berk demisti hatta gene kanun var yazamaz vs.vs. diye(berk konusundan emin degilim)
ne demek yazamaz öyle saçma işmi olur polis sivil şahsına ait araç ile ceza yemicek o zaman biz yanlış iş yapıyoruz memur polis falan olsaydık.
yok ayrıcalık yapmam orda beklerim hr geleni gönderin diye rica ederim uygulama bitince eve giderim :)
yazar yazar sorun yok
özgür abi sende izah edersen iyi olur. sen normal uygulamada durduğunda misal egzos ucundan sana takıldı memur, sen devrem dedin memurda insiyatif kullandı yolladı seni yada kimlik gösterdiğin halde olmaz bağlamam lazım yada ceza kesmem lazım deyip uygulama yapabilyor değilmi?? böyle olması lazım yanlışmı biliyorum?
o zaman arkadaşların dediği gibi memurdur görevlidir kesilemez diye bir kaide yok ben yanlış bilmiyorum o zaman. Sadece olay insiyatife bakıyor sanırım?? oda her meslek grubunda olacağı kadardır herhalde?
Bugün karakolda zabıt tuttururken yanımda bir başka olayla ilgili zabıt tutuyordu. Benle ilgilenen memura durumu sorduğumda ehliyetsiz araç kullanan birinin yaralamalı kaza yaptığını söyledi. Üzerine de "memur olmama rağmen asla ehliyetsiz araç kullanmam, ters bir olay olması durumunda meslek hayatımın içine edilir" şeklinde bir yorum yaptı.