Evet haklısın ama eskı aracım dızeldı bunla duramıyorum sımdı hele bıde fıltre taktıktan sonra napıcam bılmıyorum![]()
Evet haklısın ama eskı aracım dızeldı bunla duramıyorum sımdı hele bıde fıltre taktıktan sonra napıcam bılmıyorum![]()
Dayıoğlunda var manuel 2007 model 280kuruş yakıyor şehir içi Düz yolda da 680 KM gitmiş bir depo benzin ile...Ama kullanıcıdan kullanıcıya değişir bu değerler....
bizde de 2008 var birtane bi depoya 400 km zorlasan 450.
bu yakıt bu arabanın harcı deil yazık değmezz.
Arkadaşlar kimi arkadaşlar akşam üstü saati yada gece şehir içi dolanıp efsane rakamlar açıklıyorlar. Gerçek şehir içi rakamlarını yansıtmıyor. Ben sabah evden çıkıyorum tam saat 8:30 da ve dükkanıma en erken 9:15 de varıyorum. 45 dk en kısa sürem. İş yeri uzaklığımsa tam 11 km. Dönüş saatim 18:00 da dükkandan çıkarım en erken vardığım 19:00 gene 11 km. Maksimum 3. vitese atabiliorum. Hergünde bu 22 km yi mecburi yapıorum gün içi bi yere gitmesemde. Başkası gece dolanmaya çıkıo trafikte araba yok, sonrada şehir içi 6 lt yakıom diyor. O yüzden şehir içi kullanımı herkesten herkese değişir.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
otomatik vites şehiriçi normal kullanım ortalama 8.5-9 gösteriyor. 450 km'de ışık yanıyor aşşağı yukarı.
valla şehir içinde ben vts ile normal ara sıra basarak kullanımda 10-10.5 litre yakıyom szn arabanın ağır olduğunu düşünürek normal bir rakam
11-12.5 ortalaması olan aracımı (normal kullanım üstüne azıcık gazlama) şehir içi tabir edilen İstanbul trafiğinde semt arası trafikte felan dahi kullanıyorum. Ama akşam eşimi alıp sakin bir gece gezmesinde sahil yolunda felan 6.5 lt ye iniyor. Aynen katılıyorum. Bir kere o kiloda 1.6 Honda Civic gerçek şehir içi şartlarında 10 lt altına inmesi gerçekten zor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bizim yavuzla motorlar aynı.. benim ortalamam 6.0 ya da 6.1 onunda 5 civarlarında.. ben henüz 10k'yı devirmedim..
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)