ahahhahahahhahah
eyv kanki sağ ol.sende gel sınav yerine destek ol bize.
Printable View
yarın sabah iş var.
kanka asıl askerlik geldikden sonra :) sayılı gün gelip geçer :D
laf cewırme lan heımızın ıısı war adamı hasrta etme gel oraya
eyı aradımda yrn ınslhg oo telefonu acmasın bende vıdeolrını sıldırmıomuym gor ozmn
ahuahuha sende telefonum varmı la :D:D ayıp ediyon kanka ne zaman aradın açmadık :)
şimdi sizin yarın yani bugn yapıcagınız iş ne? nereye düşüceğiniz mi belli olucak ?
yok oo sonra bellı olucak sınawa gıırıces ıste askerıyedekı ılk noebetımız baslıcak =)
Numara muhabbetinden gözüm korktu benim. Bugün 5-6 gibi gidip numaramı alırım, yarın sabahta 7 de orda olurum.
vay vay vay öz torunlarımda sınava girermiş.
Bu saat'den sonra ben mi yapayım askerlik Ş=45 =)
Hepinize başarılar sınavda arkadaşlar. Şu sınavı atlatın zaten %60ı bitmiş olacak askerliğin =)
Bu arada AMASYA çıkanlar haber versinler kesinlikle... yararımız illaki dokunur burada =)
bende askere gidiyorum bugun arkadasım aradı adana da 2561.sırayı almıs yani yarın sabaha gidecek.kısmetse 4 gibi bende gidip alcam.yine haberlendiririm
Son günü bekleyin...
Ankara etimesgutta giren varmı bugün ????
sabah 7:30'da 715. sırada girdim 13.00'da işim bitti, 4 binlerden bahsediyolardı çıkarken..
Yanınızda siyah tükenmez kalem, silgi ve kurşun kalem götürün.. traş olun sakalla ve uzun saçla kesinlikle almıyolar. Cep telefonu ve benzeri elektronik eşyaları götürmeyin.
Uff fenaymış. Ben birazdan çıkıyorum, numaramı alıp yarın sabah tekrardan gidicem.
Bugün 4500'e kadar alacaklarmış. Zaten saat 3 te gidip numara alırsam, 5.5'a kadar o numara gelirse inanılmaz boş olduğunu gösterir ki malesef öyle değil.
Gittim aldım, 5799'um :)
ama ankarada bugün yarın için sıra vermiyolarmış yarın gittiğinde tekrar sıra alacak olmayasın ?
edit : nasılsa askeriyede mantık aramıyoruz değilmi :D
Cıx sordum ben, bugün aldığım sırayla yarın giricem :)
uzuun saç derken ne kdr uzun almıolar,? elle tutuluo ıste bızım normal.S
nerede yapcagınız ne zaman bellı oluyor?
9 - 10 - 11 aralık
sınawa gidicek varsa biz TRGY ile bu gece çıkıp gidicez oldukça sağlam sıra varmış...tuzlyaa
Geceyi beklemeyin derim.Çok sıra var.gece giderseniz.3.güne kalırsınız söylemesi.Ben 1461.sıradaydım.sabah 10 da girdim 3.5ta anca bitti.
Bence de gece gitmeyin. Şimdiden gidin alın numaranızı. Sabah ya da öğleye doğru tekrar gidersiniz. Boşuna sabahlamanızın anlamı yok.
evet beylerrr,
gece 4 te giden bir arkadaşla karşılaştık saat 3 te girmiş sınava 6 30 da hala çıkmamıştı.
biz gittik 6 da sıra numaramızı aldık, yarın saat sabah 10 da gelin dediler bakalım hayırlısı hepinize şimdiden hayırlı teskereler...
sabah 6 da Balıkesir'de sıraya girdik akşam 5'te işim bitti. Hayatımın en eziyetli günüydü 8-9 saat ayakta bekledik. Gidecek arkadaşlara tavsiyem sabah erkenden sıraya girsinler. Ne kadar erken, o kadar iyi.
bende yarın aksama dogru gııdıp alıcam dıger gun sabah gırerım ne zaman cıkarsak allah buyuk
bayram tatilinden yeni döndüm,saçlar gayet at kuyruk modeli :D yarın sabah 7ye doğru gidicem bakalım nolcak, askerlik şubesinde benimle ilgilenen tanıdık saçın sorun olmıcağını söylemişti bakalım ne kadar doğru :) umarım 3. güne sallamazlar işim var o gün.
bizde sabah 5 te gidicez bakalım neler olacak neler görecez hadi hayırlısı :)
bu akşam 22:30 otobüsüyle manisa alaşehir inzibat egitim alayı yolcusuyum ;) aştı baya kalabalık olacakmıs galiba
amin inş sanada hocam simdiden hayırlı teskereler ısparta zorlu yer inş usta birligin cok sakat b,yere cıkmaz inş
8 de tuzladaydım, numaram anında gelmiş. Hatta arabaya zor yer bulup sırama geçebildim. Sonrasındaki işlemlerim sınav dahil 3.5 saat sürdü. Herşeyimi tamamladım, sonucu bekliyorum.
Sınav da neler soruluyor?
Neler yapmamız lazım kısa dönem yapmak için?
Saç sakal durumları nedır?
Biraz detaylı açıklama almamız mumkunmudur....
sakal olmıycak saçında uzun değilse sorun yok, uzundan kastım bildiğin uzun saç yoksa kısacık olmasına 3'e falan vurmana gerek yok.
50 soru soruyolar 60 dakika süre var.. Formda işaretlemişsindir zaten astek mi er mi olmak istediğini onun haricinde yapabileceğin bişey yok sanırım.