User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
72 sonuçtan 58 ile 72 arası

Konu: clk 320 hakkında genel bılgı

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tünay ne işin var mercedes ile Allah aşkına? Peder'e 2001 de sıfır e200k avantgarde e2 paket e200 aldık, aldık alalı toplam 20 kere ancak binmişimdir sevmediğimden dolayı.

Ne o öyle kullanırken ayrı bir kodamanlık oturuyor adamın üstüne. Böyle bir müteahhit edalarına bürünüyorsun, sportiflik desen "0" , dizel gibi motor var, oldum olası sevmedim mercedes makinelerini, ne o yahu 6000 devirde redline mı olur?

Süspansiyon desen, air ride'lı amerikan haltetmiş, uzun yolda biraz çökmüş zemine denk geliyorsun, resmen arkası ayrı zıplıyor.

Ustaları ayrı bir zilli (en azından bizim aracın gittiği ustalar öyle) ne bir teknikten anlarlar, tipik 1980'lerde kalmış ustalar (Ankara için söylüyorum). Herife aç şunun intercoolerini temizle diyorum, ne gerek var, la bunda intercooler mi vardı? diyor bana.

Hele ESP denen nanesine ayrı bir kıl oluyorum bizimkinin, geçen kış kar yağdı, birlik mahallesinin oradaki yokuşlarda kaldım. Espyi kapatıp yolda 3-4 kişiyi çağırdım arka koltuk ve bagaja oturttum, alıyorum tiptronik'ten 1. vitese, veriyorum gazı, zart devreden çıkardığım esp "hacı ben girdim geri devreye" diyor, ulan madem kafana göre zırt pırt devreye gireceksin, ne diye düğmesini koymuşlar? O gün yaşadığım eziyeti ve rezilliği hiç unutmadım. Kar lastiği takmış lpg'li şahin bile kıçını başını attıra attıra yanımdan geçti, ben salak gibi ufacık bir yokuşta kaldım.

Hacı git BMW al, Audi al ama Mercedes bizim gibi genç insanlara göre değil ya (minikleri ayrı tutayım )

Ha konfor olayına geleyim, bizimkinde siyah ahşap var çok güzel görünüyor, koltuk ısıtması ve soğutması dahil tam full aldık, konforuna laf yok, fakat sürüş zevki arama. Ancak kodoman zevki alırsın, ohhh benim mersom var, yıldızı içerden gördüm, zenginim para bende falan dersin

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hele eskı 2.0 comp larda suan 1.8 comp. ların sanzumanının kullanıldıgını dusunursek sanırım ucak olurdu
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tünay ne işin var mercedes ile Allah aşkına? Peder'e 2001 de sıfır e200k avantgarde e2 paket e200 aldık, aldık alalı toplam 20 kere ancak binmişimdir sevmediğimden dolayı.

Ne o öyle kullanırken ayrı bir kodamanlık oturuyor adamın üstüne. Böyle bir müteahhit edalarına bürünüyorsun, sportiflik desen "0" , dizel gibi motor var, oldum olası sevmedim mercedes makinelerini, ne o yahu 6000 devirde redline mı olur?

Süspansiyon desen, air ride'lı amerikan haltetmiş, uzun yolda biraz çökmüş zemine denk geliyorsun, resmen arkası ayrı zıplıyor.

Ustaları ayrı bir zilli (en azından bizim aracın gittiği ustalar öyle) ne bir teknikten anlarlar, tipik 1980'lerde kalmış ustalar (Ankara için söylüyorum). Herife aç şunun intercoolerini temizle diyorum, ne gerek var, la bunda intercooler mi vardı? diyor bana.

Hele ESP denen nanesine ayrı bir kıl oluyorum bizimkinin, geçen kış kar yağdı, birlik mahallesinin oradaki yokuşlarda kaldım. Espyi kapatıp yolda 3-4 kişiyi çağırdım arka koltuk ve bagaja oturttum, alıyorum tiptronik'ten 1. vitese, veriyorum gazı, zart devreden çıkardığım esp "hacı ben girdim geri devreye" diyor, ulan madem kafana göre zırt pırt devreye gireceksin, ne diye düğmesini koymuşlar? O gün yaşadığım eziyeti ve rezilliği hiç unutmadım. Kar lastiği takmış lpg'li şahin bile kıçını başını attıra attıra yanımdan geçti, ben salak gibi ufacık bir yokuşta kaldım.

Hacı git BMW al, Audi al ama Mercedes bizim gibi genç insanlara göre değil ya (minikleri ayrı tutayım )

Ha konfor olayına geleyim, bizimkinde siyah ahşap var çok güzel görünüyor, koltuk ısıtması ve soğutması dahil tam full aldık, konforuna laf yok, fakat sürüş zevki arama. Ancak kodoman zevki alırsın, ohhh benim mersom var, yıldızı içerden gördüm, zenginim para bende falan dersin
    Çok doğru tespitler Gürsel abi,

ESP konusunda ise, ben çözümü ABS beyninin soketini sökerek bulmuştum, naparsan yap karışmıyor

Yalnız arkadaşın istediği araç E serisi değil, güncel kasa CLK serisi. Arada çok fark olduğunu belirteyim.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farketmez Dou, Mercedes her zaman mercedes'dir, sportiflik 0 , zenginlik 1

Diyorum ya 8 yıldır 20 kereden fazla binmedim, bindiğim zaman ayrı bir moda sokuyor araba seni. Direksiyon ahşap kaplı, direksiyon kutusu hissiz, amerikanların bile direksiyonunda daha fazla his var.

Babamın aracı hala benim üzerime, çaktırmadan satıp Audi A6 veya Bmw 520i alıp önüne koyasım var

YusufB
    Misafir
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haberım yoktu kardesım hayırlı olsun...delı gıbı calısıyosun sarpta gezıyo cayır cayır senın yuzunu goren cennetlık...madem sende var bı ara gezdıreceksın benı bakalım nasılmıs ok? e kasa dusunmuyoruz dırek clk peder daha yaslanmadı o kadar adamın ruhu genc
    Sağolasın Tünaycım. Sorma gecemiz gündüzümüz kalmadı çalışmaktan. Bi ara karşılaşırsak kullanır bi bakarsın arabaya.
    Açıkçası bence de CLK E kasadan görüntü olarak 10 kat daha güzel.

2006'da kasa makyajlandı, arka stoplar ve önü çok çok hafif değişti (içindeki ve motordaki değişiklikleri tam bilmiyorum). Ayrıca geçende söylemeyi unuttum, yürüyenlere iyice baktırın diyolardı ben alırken, E'den daha sert olduğu için sorunlu olabiliyorlarmış.

Benim araba Avantgarde hangi paket tam bilmiyorum ama E1 sanırım. Ama ekstra deri koltuk ısıtma, sunroof,Harman-Kardon ses sistemi, ön-arka parktronik, araç telefonu, yağmur sensörü, bi-xenon, hafızalı direksiyon, far yıkama vs. hepsi var. Sadece yolcu tarafı elektrikli koltuk, koltuk soğutma ve navigasyon eksik.

Dediğim gibi çok memnunum. Daha önce Mercedes almayı hiç düşünmemiştim ama şimdi iyi ki almışım diyorum. Bir sonraki arabam SL mi olsa diye düşünmeye başladım bile bir ara (ama sonra 997 Turbo diyip vazgeçtim tabii O zamana kadar clk ile birlikteyiz inşallah)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farketmez Dou, Mercedes her zaman mercedes'dir, sportiflik 0 , zenginlik 1

Diyorum ya 8 yıldır 20 kereden fazla binmedim, bindiğim zaman ayrı bir moda sokuyor araba seni. Direksiyon ahşap kaplı, direksiyon kutusu hissiz, amerikanların bile direksiyonunda daha fazla his var.

Babamın aracı hala benim üzerime, çaktırmadan satıp Audi A6 veya Bmw 520i alıp önüne koyasım var
    Çok fena çok, bir de bana sor, araç o kadar ruhsuz ki (e serisinden bahsediyorum w210), eve gider gitmez uyumaktan başka bir şey yapamıyorum. Resmen metabolizmamı değiştirdi araba. Zamanında sözüm geçseydi ne güzel bugün E39 540i ye biniyor olurdum şu anda.

Beterin beteri var bir de, makyajsız w210'lar çok daha beter, direksiyon sistemi makyajda daha "hissedilir" hale gelmişti. Gerçi mekanik olarak inanılmaz sağlam araçlar, 220.000 kilometre olmasına rağmen yürüyen aksama anahtar değmedi + katalitik konvertörler + amortisörler falan alayı fabrikasyon duruyor.

Honda'ya geçince bir anda apaçi moduma geri dönüyorum Allah'tan

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arada bişey öğrenmek istiyorum bazen 98 model gibi slk 200 kompressor lere bakıyorum manuel olanları baya fazla 26-30 bin tl gibi fiyatları var bu araba kaç kilodur ve 200 kompresorler 194 bg o modellerde sanırım manuelde oldunu düşünürsek küçük sc kasnağı komple egzoz cai ve yazılımla ne gibi rakamlara ulaşılabilir çok merak ediyorum gerçekten konu açılmışken öğrenmek istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende arada bişey öğrenmek istiyorum bazen 98 model gibi slk 200 kompressor lere bakıyorum manuel olanları baya fazla 26-30 bin tl gibi fiyatları var bu araba kaç kilodur ve 200 kompresorler 194 bg o modellerde sanırım manuelde oldunu düşünürsek küçük sc kasnağı komple egzoz cai ve yazılımla ne gibi rakamlara ulaşılabilir çok merak ediyorum gerçekten konu açılmışken öğrenmek istiyorum
    1999 modeller 193 hp, ama benzin şamandırası kronik problemlidir o motorların.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

walla benım ıcın su dakıkadan sonra spor araba s2k 911 ferro ve lambodur onlardan bırını alana kadar konfor ıyıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YusufB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Tünaycım. Sorma gecemiz gündüzümüz kalmadı çalışmaktan. Bi ara karşılaşırsak kullanır bi bakarsın arabaya.
    Açıkçası bence de CLK E kasadan görüntü olarak 10 kat daha güzel.

2006'da kasa makyajlandı, arka stoplar ve önü çok çok hafif değişti (içindeki ve motordaki değişiklikleri tam bilmiyorum). Ayrıca geçende söylemeyi unuttum, yürüyenlere iyice baktırın diyolardı ben alırken, E'den daha sert olduğu için sorunlu olabiliyorlarmış.

Benim araba Avantgarde hangi paket tam bilmiyorum ama E1 sanırım. Ama ekstra deri koltuk ısıtma, sunroof,Harman-Kardon ses sistemi, ön-arka parktronik, araç telefonu, yağmur sensörü, bi-xenon, hafızalı direksiyon, far yıkama vs. hepsi var. Sadece yolcu tarafı elektrikli koltuk, koltuk soğutma ve navigasyon eksik.

Dediğim gibi çok memnunum. Daha önce Mercedes almayı hiç düşünmemiştim ama şimdi iyi ki almışım diyorum. Bir sonraki arabam SL mi olsa diye düşünmeye başladım bile bir ara (ama sonra 997 Turbo diyip vazgeçtim tabii O zamana kadar clk ile birlikteyiz inşallah)
    tamamdır yawrum ben su okuk sıkıntılarını bı atayım bulusalım bı cay corba ıcerız hemde arabayı ıncelerız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee bu kadar mı ?

renault_f1
    Misafir
    hakikaten mercedes'ler çok farklı sürüş olsun kalite olsun...
    200 compressor ile oynama imkanı nedir arkadaşlar eksta güç artırımı için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clk 240 hakkında soylecegı olan var mıdır? bırde 200 komp ıle 320 yı sadece performens bakımından degerlendırecek tecrube sahıplerı var mıdır?

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clk 240 hakkında soylecegı olan var mıdır? bırde 200 komp ıle 320 yı sadece performens bakımından degerlendırecek tecrube sahıplerı var mıdır?
    240 hakkında bişi söleyemem ama

eski 186 lık 163 lük le 320 makinaların hepsini kullanma fırsatım oldu 320 yi hem e serisinde hem slk da hem de s serisisnde tecrübe ettim hepsinde tadından yenmıo slk da çok daha keyifliydi (keza 236 hp lik amg yapımı c200kda bunlara dahil)

e serisi üzerinde 200 200 komprasör 186hp 163hp we 320 makinaları kullandım 320 den başkası kesinlikle yalan

biz ailecek mercedes kullanıoruz 74 modelden son 2 kasa hariç bütün s serisi arabalara binme kullanma fırsatım oldu arada e ler c ler gitti geldi aile içinde sölenen tek kelime war 4 silindir mercedese binilmez bnce bu bişileri anlatır tawsiyem mercedesin warsa 6 silindirli olmalı en az

eyer çok kafana eserde performans istersen 600 motorları dene yada amgleri uygun fiyatlı sl 600 ler 500 ler mewcut ama çok külfetli motorlar çok yakar masraf çıkarırsa çok çıkarırlar (kendi sınıfına göre uygun bile olsa parça fiyatları yinede çok)

bide 320 motorun 200k motorlara göre şöle bi awantajı war sıkıştırmadan sni yormadan hızlanabiliolar
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320 lerde çıkan ilk v6 lar güç ve performansı düşürülüp emisyon ve tüketim yönleri düşünülerek hazırlanmış motorlar yani pek birşey beklememek lazım eski sıralı 6 lar kadar.

biraz sorunlu olabilir elektonik özellikle ama bence güzel ve alınabilecek bir araç değerinden düşük fiyatlara gidiyor zaten 320 ler.

brabus jant ve biraz alçaltma ile muazzam oluyor.
    Ya ömer bütün arabaları biliyosun kim ne sorsa biçuval bilgi yazıyosun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)