Tünay ne işin var mercedes ile Allah aşkına? Peder'e 2001 de sıfır e200k avantgarde e2 paket e200 aldık, aldık alalı toplam 20 kere ancak binmişimdir sevmediğimden dolayı.
Ne o öyle kullanırken ayrı bir kodamanlık oturuyor adamın üstüne. Böyle bir müteahhit edalarına bürünüyorsun, sportiflik desen "0" , dizel gibi motor var, oldum olası sevmedim mercedes makinelerini, ne o yahu 6000 devirde redline mı olur?
Süspansiyon desen, air ride'lı amerikan haltetmiş, uzun yolda biraz çökmüş zemine denk geliyorsun, resmen arkası ayrı zıplıyor.
Ustaları ayrı bir zilli (en azından bizim aracın gittiği ustalar öyle) ne bir teknikten anlarlar, tipik 1980'lerde kalmış ustalar (Ankara için söylüyorum). Herife aç şunun intercoolerini temizle diyorum, ne gerek var, la bunda intercooler mi vardı? diyor bana.
Hele ESP denen nanesine ayrı bir kıl oluyorum bizimkinin, geçen kış kar yağdı, birlik mahallesinin oradaki yokuşlarda kaldım. Espyi kapatıp yolda 3-4 kişiyi çağırdım arka koltuk ve bagaja oturttum, alıyorum tiptronik'ten 1. vitese, veriyorum gazı, zart devreden çıkardığım esp "hacı ben girdim geri devreye" diyor, ulan madem kafana göre zırt pırt devreye gireceksin, ne diye düğmesini koymuşlar? O gün yaşadığım eziyeti ve rezilliği hiç unutmadım. Kar lastiği takmış lpg'li şahin bile kıçını başını attıra attıra yanımdan geçti, ben salak gibi ufacık bir yokuşta kaldım.
Hacı git BMW al, Audi al ama Mercedes bizim gibi genç insanlara göre değil ya (minikleri ayrı tutayım

)
Ha konfor olayına geleyim, bizimkinde siyah ahşap var çok güzel görünüyor, koltuk ısıtması ve soğutması dahil tam full aldık, konforuna laf yok, fakat sürüş zevki arama. Ancak kodoman zevki alırsın, ohhh benim mersom var, yıldızı içerden gördüm, zenginim para bende falan dersin