ayıkmak ? ilerqi ?
vah vah
Printable View
ayıkmak ? ilerqi ?
vah vah
angaralıyım ben bazı kelimerim böyle kusura bakma ;) artı klavyem kırık coğu tusum bazen calısmıyor :S
11gb olan torrenti indirmeye çalışıyorum olmuyor?? Nedenini bilen var mı?
Filmleri falan gayet güzel 80-90 kb ile indiriyorum. Modern warfare downloading diyor ve %0'da saatlerce kalıyor.Anlık kb. bilgisi de yok tabi indirmediğinden dolayı
Yavv oyun super deger beyelr sabredin indirin oyuna gelince banada biraz karısık geldi brezilyadayız bir akzakistanda oyunun bir yerinde rus bir ... kafanıza sıkıyor ambulansa binerken orda iflit oldum herife
v yok mu angarada ucuza satan ps3 için olanını :)
Oyunda 2-3 kişiyi birden oynuyoruz. İlk oyunda da olduğu gibi ana kişilik soap mactavish, rusyada oynadığımız bölümde, rus terörist makarovun grubuna sızıyoruz fakat bölümün sonunda CIA den olduğumuzu anlayıp öldürüyor bizi. Oyunun bittiğine üzüldüm ama...
Gördüğüm en güzel FPS kesinlikle hele Rio daki çatıdan kaçma sahnesi beni bitirdi :)
sinan ps3 den mi oynuyosunuz
kollarımızda ıngılız bayragı var. ıngılız harekat tımı dır herhalde.. aman neysek neyız racır det :D
Bu Oyun çok ses getirdi gerçekten çok başarılı grafikleri var ve efektler müthiş..kaçırmayın derimmm.
Airport Mission (No Russian)
http://www.youtube.com/watch?v=xa5d3UhTmAg
%30 oldu dayanamıyıcam sanırım koşuyolunda 10 liraya 3 dvd buldum gidip alıcam :)
oyun çok güzel ya .. bidahamı bitirsem :D
Yaw Soner bukadar çok istiyorsan ben aldım 10 kağıda PC için. Ver adresini yarın göndereyim :)
evett sonunda bitirdim ama gözlerim patlayacak ben uyuyum en iyisi :D oyunu ses sitemi ve 19 '' moniterle oynayın daha zevkli oluyo :D bi bölüm var sniperle gidiyon benim hoperlerler arkada yatagın altında :D arkandan adam geliyo mal gibi dönüp arkama bakıyom arkamda yatak var halbuki :D:D o kadar kaptırmısım kendimi oyuna :D oynayın oynayın cok zevkli :D
valla amma heveslendirdiniz beni. şu video da nokta oldu. artık kaç paraysa yarın gidip ucuz pahalı neyse almak farz oldu
Kursat bayılacaksın oyuna al biran once ama ben bilmiorum ps3 de aksiyon oyunları nasıl oyananıyor ama gercekcilikte bu sefer aşmışlar senaryoda felaket :)
valla sabah sabah medya markt dan aldım. güncelloları atıyo şu anda ben de merakla bekliyorum. konu kitlenebilir :D
ps3 için oynayıp satmak isteyen olursa alırım
2nci el cod2 niz alınır :D
Video ezmis :D
PS3 te rahat oynanıyo mu yau? mouse la oynamayı tercih ederim ama bu oyun + ps3 + full hd tv um ile dadından yinmez diye de düşünüyorum :)
Saturne bi uğrayayım bu akşam
bu hawalanı bolumu kaldırıldı dıe bılırom
ben de indirdim torrentten gayet güzel cidden grafikler oyun senaryo fln en başta sordu ingilizce bazı bolum videolar canınızı sıkabilir bunları geçmek ister misiniz die ,ben de hayır diyip daldım oyuna çok zevkli cidden.11gb oyun.
can bana bi kopyasını ayarlasana :D
Sonunda yükledim ve ilk antrenmaları oynuyorum..
Bakalım sonuca gelince neler yaşayacağız neler hissedeceğiz..
Kusursuz olacağı kesin..
Benim Pc kaldırmadığı İçin Kadıköyde Net Cafeye Gittim.Sabah 10da Oturdum.Akşam 18.30da Oyunu Bitirdim Zaman Nasıl Geçiyor Anlamıyorsunuz Oyun Fena Bi şekilde Sürüklüyor Yapanın Ellerinden Öperim =)
Ve mutlu son...
http://i49.tinypic.com/abmdc0.jpg
adam sabah 10 da oturdum aksam 6da bitirdim dior nerde o eski haftalarca oynadıgımız oyunlar aaaaaaah ah..