ben bılgısayarda sadece farmville oynuyorum :) oyun oynıycaksn ps xbox falan al ne öle yükle crack yap bilmem ne
Printable View
ben bılgısayarda sadece farmville oynuyorum :) oyun oynıycaksn ps xbox falan al ne öle yükle crack yap bilmem ne
ben pc de oyun oynamayı seviyorum neyse konumuz bu deil su crackmidir serial dalgasmıdır nedir bilen yardımcı olucak kimse yok mu ?
dün ilkdefa online oynadım. deatmatch lere girdim. millet işi çözmüş. yukardan harrier la
c130 la skorsky le insansız uçakla falan çakıyor. onları nasıl edinecez bilen varsa paylaşsın lütfen.
sonunda kurmayı basardım fakat bu seferde champaign de vıdeoyu ızlettırıyor oyun yuklenıor ve kapanıyor :S
ya biyere kadar geldim sonra bilgisayar gitti aptal saptal hatalar veriyo deli oldum bıraktım bende off ya bu kadarda bahtsızlık olmaz iisimi net cafeye falan gidip sıfırdan başlıyıp oynamak :D:D
Bu gece oturdum basına bitirdim oyunu, gercekten cok iyi yapmıslar ;)
Oyun tek kelime ile harika çok beğendim.Directx 10 efektlerini bu oyunda çok güzel sergilemişler.Crysis benim gözümde grafikte en başarılı oyun idi ama Call4 görünce fikrim değişti.arkadaşlar Agp HD3850 ekran kartı ile Amd64 2400MHZ işlemci 2GB ram ile en son ayarlarda böyle bir oyunu oynamak çok keyif verdi bana.Anisotropic ve antialiasing ayarları en sona getirdiğinizde oyundaki cisimler bambaşka oluyor tavsiye ederim oyun daha bir güzelleşiyor:)
Eğer grafik kalitesine düşkün oyunculardan iseniz Call of juarez diye bir oyun var.Directx10 efektleri bu oyunda da çok başarılı.oyunda mükemmel tavsiye ederim..
Oyunu indirdim daha kurmadım bakalım dediğiniz kadar varmı. Zotac 260 Amp2 ile test edicem.
Aral'ın stoklarda olmadığı için sabredemedim gittim aldım sabah,normal bölümleri bitireyim sonra multy için orj sipariş vericem :) İlk serisinden buyana online oynadığım için artık orj alma vakti geldi :D
ahmet toplam 5 kişi öldürebiliyomusun diye sorsana. bi deölmeyecekmişiz
hahahahahahahhaha
şimdi sn açıyorum ekliycem seni.. 6 aydır msn açmayınca epey bi güncelleme istedi:D
Millet yaa oyunu kurdum arkadaş USB HDD ile vermişti iso dosyalarını,ancak çift tıklıyorum simgesine hiçbir şekilde oyuna girmiyor ve hata falan da vermiyor..Steam yüklü değildi PCDe onu da kurdum,crack falan mı gerekiyor anlamadım gitti :/
Deamon programını kurup deneyebilirsin.Ben bu şekilde çalıştırmıştım.
Oyun harika valla tavsiye edilir :)
online da kimler var
Oyunu kurdum. Ana bölümdeki ortadaki bölümü müzeye kadar oynadım bitti. solo bölüme geçtim sol tarafta Bravoda 2 adet two playerslı bölüm var onları online oynamak gerekiomuş herhalde ancak ;
"Could not start process iw4mp_ceg.exe (null)(0x80041002) "
die bi hata verip oyundan atıo
*Oyuın kopya.
arkadaslar bana multiplayer crack'ı lazım internet ve ya lan fark edio mu cracklar için bi kac bisi buldum ama bi turlu inderemedim. Crack yapan varsa yardım edebilirse cok sevinirim.
yok mu bilen multiplayer crackı nerden bulurum nasıl yüklerim :(