Bir şansını denedim.Aldım,kurdum ancak oynayamadım..
Ekran kartı kaldırmadı. (Ati 1550XT)
Printable View
Bir şansını denedim.Aldım,kurdum ancak oynayamadım..
Ekran kartı kaldırmadı. (Ati 1550XT)
Orjinal aldım ben online oynamak için , inanılmaz keyifli tavsiye ederim herkese.
Bende orjinal aldım, şimdilik notebook'uma kuracağım (15 gün şehir dışındayım) , mobility radeon x1600 ekran kartı ve 1680x1050 çözünürlük var, core 2 duo ve 4 gb ram. Bakalım nasıl performans verecek...
5. kısıma geçtim, 1680x1050 'de ekran kartım sorun çıkarmadı, helal olsun, 3 yıllık notebook :)
Feci sürükleyici bir oyun, bir de en kolayda oynar iseniz sürekli ölmüyorsunuz, ölmediğiniz için de oyundan kopmuyorsunuz, ilk kez bir fps'den bu kadar zevk aldım.
Yeni başladım oynamaya... Havaalanı bölümü şahaneymiş :D No Russian.
ben dün bitirdim. online a bakıcam artık :)
:D Maaşallah
Bende Regular'da bitirdim %50 completed diyor , biraz can sıktı o :) Nasıl 100% yapacağız onu ?
konuyu gördüm gaza geldim mw1'i çektim bitti şimdi cod5 çekiyorum onu bitiriyim mw2'ye başlıcam...cod haftası yapıcam bu hafta :D
bu oyunu pc de oynamak cın gereklı donanım nedır arkadaslar. ???
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS :
=============================
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX: Microsoft DirectX 9.0c
Hard Drive: 12GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or Multiplayer matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
FENAYMIŞ :D
sabah 4 oldu,işe kalkıcam 6-7 saat sonra ama hala oynayasım var:D
Sabah 07:12'de bitirmiş bulunmaktayım..
Özellikle son 2-3 bölüm ve son sahne tek kelimeyle enfesti!
evet bende de bitti oyun
ama o post edilen resim çıkmadı bende?
bide makarov ölmedi mi onu bi sonraki oyuna mı bırakıyoz
:D
havalanı sahnesi dehsetmis yaf
İstemeye istemeye sivilleri vurduk iyi mi :D
ahmet al da online oynayak. :)
bu oyun ciddi başka bişi.. adamlar yapıyolar..
bende bitirdim :D
extra bölümlerde açıldı.. yarın 1-2 saat onlara kasarım :)
Career moduna hic bakmadim direk multiplayera girdim :) xbox360 elite + studyo monitorler + 42" Sony fullhd ile yaklasik ilk oturusta 3 saat oynamisim. Uykusuzluktan geberdigim halde zaman nasil gecti anlamadim, olmaz boyle heyecan boyle aksiyon. Adamlar ses konusunda asmislar. Hakkaten ultimate savas oyunu budur bence vatandas.
yaklaşık 1dk önce bitti , adamlar çok güzel oyun yapmışlar , ilk defa cod oynadım şunu anladım diğerlerinide bitirmem gerek :D
Oyun bitince açılan bonus bölümdeki 5 dalgayı en zor seviyede bitiren var mı?:D:D
kopya oyunla online oynuyabiliyomusunuz?
Muhteşem bi oyun olmuş yahu...ama No Russian en son sahnede fena kaydım adama :D
Bayramda sayko yeğenlerim laptop ta bahsettiğim bölümü (hard ayarda:) ) oynuyorlardı ben izlerken ter döktüm vallahi ama 5. dalgada öldüler hep..Hep sniper silahı ile oyunuyorlardı.Adamların vurulup yere düşme modellemelerini mükemmel yapmışlar.
O online olup da füzeyi konrol ettiğimiz silah bana göre FPS de bugüne kadar gördüğüm en güzel silah.:icon_tup::icon_tup:
Nasıl bir zevktir o ya..:D:D
Oyunu 3 küsür saaatte bitirdim cok mutluyum :D ama zaman nasıl gectı hıc anlamadım cok surukleyıcı bı oyun bide price'dan bı kurtulamadık 5 oyundur oyunda :D
çok güzel bi oyun ama kafam karıştı ben camp tan başladım oyuna sonra bildğin görevlre başladım ama çktıgmda en solda mission var o hala sıfır ayrı bolumlermi anlamadım suan korsanlarla savastım bi adamı kovaldık fln o biiti ondan sonraki bölüm bitti bilgisyrdan uçak ile füze atabliyosn kalablk bi grupla üldr üldr bitmıyo orada bitti ole dvam ediyorm daha
Online oynanıyor.Önceki sayfalarda da yazdım.Ben kopya oyunumu steame tanıttım bile.Oyunuda açabiliyorum fakat şu an yeni crack bekliyor bütün dünya.Bütün dünya derken kopya oyunu olan bütün dünya. :) Yeni crack çıktığı zaman tekrardan girebileceğim.İsteyenlere bu topicten paylaşırım.
su an elimde kopya oyun var serial istiyor nası yapıcam bi yardım ediverin plzz 10 sayfa oynamışınız yahu :D
yav şu yüklemede birisi yardımcı olmicak mııı???