yaw dun gece yaptım ben o havaalanı baskınını fenaydı tum sıvıllerı vuruyosun :S
Printable View
yaw dun gece yaptım ben o havaalanı baskınını fenaydı tum sıvıllerı vuruyosun :S
Beyler oyunu ıoynayan oyundan ayıkan varmı ? bu gün oynadım oyunu ayıkmadım neyiz biz amerikan askerimi rus askerimi cia yazıyo oyunun girişinde terorostmiyiz biz teroriste benzemiyoz ya bi timimiz vardı force 141 mi ne oyle bi şey asonserden cıkdık baya baya takım elbiseli abileriz cia yazıyodu üzerimizde celik yeekler vardı makınalı tufeklerlel hava alanını basdık linç etdik mileti :D cok zevkli oluyo milet cıglık cıglıga mermi maynagı yapıyon sivil insanları otomatik silahda otomatik haa olay ne konu ne ben bi şey anlalmadım miilete saydırdık otomatik silaha taradık hava alanını sonra swat geldi helikopterler fean onlara saydırdık onlara mokoko sonra ambulansla hasta gibi aradan sıvısmaya calısırken bzim tipten biri bizi vurdu oyunda acaba cia nın yaptıgı bi zımbırıtıyımı anlşatıyo hiç bir şey anlamadım oyundan ben :D ilerqi bolumleri oynamadım saveli bi dosyaolarak netten indirdim ben oyunu yoksa oyunun başı ora degilmiydi :D anlayan varsa anlatsın
ayıkmak ? ilerqi ?
vah vah
angaralıyım ben bazı kelimerim böyle kusura bakma ;) artı klavyem kırık coğu tusum bazen calısmıyor :S
11gb olan torrenti indirmeye çalışıyorum olmuyor?? Nedenini bilen var mı?
Filmleri falan gayet güzel 80-90 kb ile indiriyorum. Modern warfare downloading diyor ve %0'da saatlerce kalıyor.Anlık kb. bilgisi de yok tabi indirmediğinden dolayı
Yavv oyun super deger beyelr sabredin indirin oyuna gelince banada biraz karısık geldi brezilyadayız bir akzakistanda oyunun bir yerinde rus bir ... kafanıza sıkıyor ambulansa binerken orda iflit oldum herife
v yok mu angarada ucuza satan ps3 için olanını :)
Oyunda 2-3 kişiyi birden oynuyoruz. İlk oyunda da olduğu gibi ana kişilik soap mactavish, rusyada oynadığımız bölümde, rus terörist makarovun grubuna sızıyoruz fakat bölümün sonunda CIA den olduğumuzu anlayıp öldürüyor bizi. Oyunun bittiğine üzüldüm ama...
Gördüğüm en güzel FPS kesinlikle hele Rio daki çatıdan kaçma sahnesi beni bitirdi :)
sinan ps3 den mi oynuyosunuz
kollarımızda ıngılız bayragı var. ıngılız harekat tımı dır herhalde.. aman neysek neyız racır det :D
Bu Oyun çok ses getirdi gerçekten çok başarılı grafikleri var ve efektler müthiş..kaçırmayın derimmm.
Airport Mission (No Russian)
http://www.youtube.com/watch?v=xa5d3UhTmAg
%30 oldu dayanamıyıcam sanırım koşuyolunda 10 liraya 3 dvd buldum gidip alıcam :)