bana da alır mısın? garanti veya vakıfbankta hesabın varsa hemen havale geçerim..
Printable View
oyun çok güzel ya .. bidahamı bitirsem :D
Yaw Soner bukadar çok istiyorsan ben aldım 10 kağıda PC için. Ver adresini yarın göndereyim :)
evett sonunda bitirdim ama gözlerim patlayacak ben uyuyum en iyisi :D oyunu ses sitemi ve 19 '' moniterle oynayın daha zevkli oluyo :D bi bölüm var sniperle gidiyon benim hoperlerler arkada yatagın altında :D arkandan adam geliyo mal gibi dönüp arkama bakıyom arkamda yatak var halbuki :D:D o kadar kaptırmısım kendimi oyuna :D oynayın oynayın cok zevkli :D
valla amma heveslendirdiniz beni. şu video da nokta oldu. artık kaç paraysa yarın gidip ucuz pahalı neyse almak farz oldu
Kursat bayılacaksın oyuna al biran once ama ben bilmiorum ps3 de aksiyon oyunları nasıl oyananıyor ama gercekcilikte bu sefer aşmışlar senaryoda felaket :)
valla sabah sabah medya markt dan aldım. güncelloları atıyo şu anda ben de merakla bekliyorum. konu kitlenebilir :D
ps3 için oynayıp satmak isteyen olursa alırım
2nci el cod2 niz alınır :D
Video ezmis :D
PS3 te rahat oynanıyo mu yau? mouse la oynamayı tercih ederim ama bu oyun + ps3 + full hd tv um ile dadından yinmez diye de düşünüyorum :)
Saturne bi uğrayayım bu akşam
bu hawalanı bolumu kaldırıldı dıe bılırom
ben de indirdim torrentten gayet güzel cidden grafikler oyun senaryo fln en başta sordu ingilizce bazı bolum videolar canınızı sıkabilir bunları geçmek ister misiniz die ,ben de hayır diyip daldım oyuna çok zevkli cidden.11gb oyun.
can bana bi kopyasını ayarlasana :D