User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Arkadaslar 97-98 BMW 5.20 i Hakkında bilgi

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu koltuğa yapıştıran 5.20 standart motor otomatik vites değil mi? Tuning055 senin kilon kaç bu araç seni koltuğa yapıştırıyor. Ben kısa bir sürüş yapmıştım tamamen bakımlı tertemiz bir araçtı. Deli etti beni uyuz oldum. Kağnı arabası gibiydi desem sanırım çok abartmış olmayacam. Diğer arkadaşın dediği gibi ancak bir yerden bir yere götürür.
    benım aracım manueldi.. ve ben 520 nın performansı gayet ii buldum.. belki manuel olmasından mı bilmiyorum ama gaza bastınmı seni üzmeyen bir araç..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeJo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aydınlatma için saolun beyler valla 99 ve 00 alamayışımın nedeni 30 binden aşşa olmaması ama 98 97 ler 22-26 bin arası alırsam bnde zaten komple M paket yaparım cok güzel duruyo temiz bişe bulabilir miyiz ne dersinz
    daha çok bej beyaz gri bu renklerde ara diğer renklere cogunlukla dıorum yanlış anlaşılmasın sıkıntılı ınsanlar binmiş oluor.. ve ben suanda e39 alcak olsam içi bej veya gri olmayan bir e39 almam..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    96-98 arası olanların okadar ucuz olmasının nedeni m52 motorun 120-130 binden sonra genellikle bitme belirtileri göstermeye başlamasıdır alüminyum alaşımlı motor en ufak hararete gelmez ve gerçekten bmw den anlayan insanlar m52 nin kısa ömürlü olduğunu bilir çok az 200 bini görmüş m52 gördüm 1 elin parmaklarını geçmez

99 larda ise m52tu motor var aslında m54 diyede geçiyo sıkıntısız bi motor km den aşırı olmadığı sürece çok korkmaya gerek yok bu yüzden fiyatlar bukadar farklı yoksa güçte torkta vs bi fark olduğundan değil

eğer yaşın 30 ve üstü değilse içi komple siyah bakalitli olanları kovala trimler ahşap olsada söküp piano black yada gümüş gri kaplat süper durur içi bej olursa babasının arabasını almış muamelesi görürsün dışı m paket olmadanda böyle söylemeleri normal çok dede işi duruyo m paket olmadan

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu koltuğa yapıştıran 5.20 standart motor otomatik vites değil mi? Tuning055 senin kilon kaç bu araç seni koltuğa yapıştırıyor. Ben kısa bir sürüş yapmıştım tamamen bakımlı tertemiz bir araçtı. Deli etti beni uyuz oldum. Kağnı arabası gibiydi desem sanırım çok abartmış olmayacam. Diğer arkadaşın dediği gibi ancak bir yerden bir yere götürür.
    5.23 otomatik vites Aynı şekilde benimde basıma gelmişti yani şu koltuğa yapıştırma olayı.
    Her türlü yolda aynı olay oldu yani.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar 30 yaşındayım. Ben 18 yaşımdan beri bmw kullanıyorum hala bmw ye biniorum. Babam tam 30 yıldan beri hep bmw ye binio. 520i hiçbişekilde ivmelenio hissi veremes. 320i manuel olsa gene vermes. Çünkü bmw zaten yapı itibariyle anlık gaz basımına tepki vermio, ivmelensede bunu içeri hissettirmio.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    96-98 arası olanların okadar ucuz olmasının nedeni m52 motorun 120-130 binden sonra genellikle bitme belirtileri göstermeye başlamasıdır alüminyum alaşımlı motor en ufak hararete gelmez ve gerçekten bmw den anlayan insanlar m52 nin kısa ömürlü olduğunu bilir çok az 200 bini görmüş m52 gördüm 1 elin parmaklarını geçmez

99 larda ise m52tu motor var aslında m54 diyede geçiyo sıkıntısız bi motor km den aşırı olmadığı sürece çok korkmaya gerek yok bu yüzden fiyatlar bukadar farklı yoksa güçte torkta vs bi fark olduğundan değil

eğer yaşın 30 ve üstü değilse içi komple siyah bakalitli olanları kovala trimler ahşap olsada söküp piano black yada gümüş gri kaplat süper durur içi bej olursa babasının arabasını almış muamelesi görürsün dışı m paket olmadanda böyle söylemeleri normal çok dede işi duruyo m paket olmadan
    310 bin civarında 528 i sattım halataş gibiydi 97 bende şans vardı sanırım
    gerçi ben 167 binde makam arabası olarak kullanılmış bir araba aldım sadece şöför kullanmış
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben mi yanls hissettm o zamn.5.23i M Paket.
    Şu navigasyon sistemi filan olandan(radar tanıma vardı sanırım)
    O yüzden o zamanlar Navigasyonlu üretilmediginide söylemişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    528i gene fazla zorlamaya gerek kalmadığından 310 bin mucize değil ama şans gerçekten 520ler daha çabuk bitiyor malesef

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

120-130binde motoru biten m52lerde gerçekte kaç kmdedirler acaba?

e39lara bakınca çoğu 150bin ve altı kmde, şaka gibi

EvrenCan_RS
    Misafir
    Konforlu ve güvenli araçtır...
    5.20 manualde olsa otomatikte olsa koltuğa falan YAPIŞTIRMAZ....
    Bide derdi hiç bitmiyor,sanayi ile arası iyi...

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EvrenCan_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konforlu ve güvenli araçtır...
    5.20 manualde olsa otomatikte olsa koltuğa falan YAPIŞTIRMAZ....
    Bide derdi hiç bitmiyor,sanayi ile arası iyi...
    + 100000

sahip olduk bi dönem gereğinden fazla yakıp haddinin yarısı kdr gitmio

5 28 konusunda makina olarak çok km yapan araçlarda war çok sorunlularıda war bmw biraz şans işi ii ustanız warsa alıcağınız araç sağlamsa sorunu az olur 28 lerde tabiki tatminkardırlarda
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 ve e39 larda km düşürülmüşsede bilgisayara bağladığınız anda gerçek km sini görürsünüz sıkıntı yok

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 sene e 39 5.20 kullandık 2.2 motor 170 liklerden.0'dan 185 bin km'ye kadar hiç sorunu yoktu.Çıkarıncada sattık zaten..Tabiki seri falan değil fakat 100 km den sonrada öyle hiç yavaş falan olduğunu iddia etmeyelim yazıktır tonlarca 1.6 eşşek araba mevcut piyasada onlar basınca geri gidiyo o zaman

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5,20 ile ilgili bilgim yok ama bu kasadan 5,28i olan arkadaşım var aracından çok memnun ,önceki aracı 1.6ydı ondan sonra 2.8e binince yorumunu sorduğumda 50 kuruş yakıyo ama krallar gibi rahat geziyorum diyodu
    Instagram: mutusgarage

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Badboy® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 sene e 39 5.20 kullandık 2.2 motor 170 liklerden.0'dan 185 bin km'ye kadar hiç sorunu yoktu.Çıkarıncada sattık zaten..Tabiki seri falan değil fakat 100 km den sonrada öyle hiç yavaş falan olduğunu iddia etmeyelim yazıktır tonlarca 1.6 eşşek araba mevcut piyasada onlar basınca geri gidiyo o zaman

e90 3.20i bir arkadasımda mevcut alındıgı günden beri nerdese cogu anda birlikteyiz
    tamam vites kücültmelerde veya 100ün altında bayık ama sonrasında hiçte ole eşek degil
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)