User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
91 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Turkcell Wın Fatura Ayıbı!

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_BuRoCk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gürol şirket hattımı bireyselmi senin kullandıgın tarifeler
    eger dediğin gibiyse bende vodafone a geçebilirim
    telsim zamanında hayatımdan bezmiştim turkcell numaram 10 senedir aynı
    taşıyabilirim

bireysel numaralarim. 3 yildir kullandigim orjinal vodafone hattimi data hatti yaptim.turkcell olanida numara tasidim sabit odemeli her yone bilmem kac dakika kampanyasina gectim. standart olarak 31-32 lira aylik oduyorum 300 dakika kullaniyorum. birde numara tasidigimdan oturu 6 ayda aylik 300 dakika hediye verdiler. cok afedersiniz zicarken bile dusunmeden arama yapiyorum her yone buyuk rahatlik. ayrica turkcell'deki gibi dakika bazinda ucretlendirilmiyor. Turkcellde actin 10 saniyede konussan 59 saniyede konussan ayni 1 dakika ucretlendiriliyorsun. ayni sekilde 61 saniye konussan 2 dakika ucretlendiriliyorsun. vodafone'da saniye bazinda ucretlendiriliyorsun. 300 dakikalik tarifede atiyorum 10 saniye konusursan 299 dakika 50 saniyen kaliyor. 3 saniye konussan 3 saniye dusuyor. 61 saniye konussan 61 saniyen dusuyor. ve en guzeli her yone olmasi. karsi operator ev cep sabit is hic farketmiyor.

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizinki yine iyi. Ben şirket hatlarını Avea'dan Turkcell'e taşıdım yaklaşık 2 ay önce. 49 liralık bir kurumsal tarifeyi seçtik, yanlış hatırlamıyorsam 250 dk diğer operatörler, 2500 dk tüm Turkcell, 2500 dk şirket içi görüşmeydi. Neyse hatlar açıldı görüşme yapmaya başladık falan, fatura döneminde telefonuma mesaj geldi 165 küsür Lira yalnızca benim kullandığım hatta fatura gelmiş. Diğer hatların da farkı yok 180, 200 lira onların da faturaları, ve bu hatlardan yalnızca iş görüşmeleri yapıyoruz, dakika kotasını aşmamız mümkün değil, işimiz gereği genelde aramıyoruz, aranıyoruz. Kurumsal müşteri temsilcimle görüştüm ve sistemden kaynaklı bir hata olduğunu söylediler, faturaları ödemememi, yanlışlık düzeltilince yeni fatura gönderileceğini söylediler. Dediklerini yaptım, ödemedim. Hatlar aramaya kapandı, aradım ilettim 6 gün sonra açtılar, bu 6 günde diğer hatlardan (bireysel) görüşme yapmak zorunda kaldık. Neyse hatlar açıldı sorun bitti sandık, iade faturası istediler aradaki fark için (600 TL- 150 TL), iade faturasını da kestik verdik. Bu ay yine aynı şey oldu, yine sistemden diyolar. Süreyya Ciliv'in bir sözü vardır, 'Sistem asla hata yapmaz, hatayı yapan mutlaka insandır' der. Eğer 2 gün içinde bu sorun çözülmezse direk kendisiyle görüşüp durumu ileticem. Tüm sorumluların isim, soyisim ve görevlerini öğrendim, kendileri hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Kuzenim Turkcell'de üst düzey yönetici, bu isimleri onlara verip gereğinin yapılmasını isteyeceğim.

Bence bu tarz sorunları olan arkadaşlar şikayetlerini direk Turkcell'in müşteri hizmetlerine iletsinler. Ayrıca isteyenler Tüketici Hakları Derneği'ne de başvurup kayıplarının temin edilmesini sağlayabilirler.

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bu 3g nin kontürlü olanı yokmu. ben kıbrısta kulanıyorum 1 senedir hiç sıkıntım yok. 4gb sınırlı yada 1 ay. 20 günde bitiriyorum ortalama 60 tl üçreti var, birde cok bişeler yapacaksam o ay gidip 10 gb olanını alıyorum oda 90 tl. 20 den fazla filim bir okadar da parça indirdigim ay oldu 10 gb ile. birde burdaki modemin ayarında istersen sadece edge yada ^3G balanma özelligi var ben hep ^3G tercihli kullanıyorum cok da menmunum.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bireysel numaralarim. 3 yildir kullandigim orjinal vodafone hattimi data hatti yaptim.turkcell olanida numara tasidim sabit odemeli her yone bilmem kac dakika kampanyasina gectim. standart olarak 31-32 lira aylik oduyorum 300 dakika kullaniyorum. birde numara tasidigimdan oturu 6 ayda aylik 300 dakika hediye verdiler. cok afedersiniz zicarken bile dusunmeden arama yapiyorum her yone buyuk rahatlik. ayrica turkcell'deki gibi dakika bazinda ucretlendirilmiyor. Turkcellde actin 10 saniyede konussan 59 saniyede konussan ayni 1 dakika ucretlendiriliyorsun. ayni sekilde 61 saniye konussan 2 dakika ucretlendiriliyorsun. vodafone'da saniye bazinda ucretlendiriliyorsun. 300 dakikalik tarifede atiyorum 10 saniye konusursan 299 dakika 50 saniyen kaliyor. 3 saniye konussan 3 saniye dusuyor. 61 saniye konussan 61 saniyen dusuyor. ve en guzeli her yone olmasi. karsi operator ev cep sabit is hic farketmiyor.
    oHa ! Iyimis Bendemi gcsem napsam
    - K -

________
    Dr.Ecu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla onur dediğim gibi baya baya konuşan biriyim telde inan 250 kontür yüklediğim zaman harbi unutuyorum ne zaman yüklediğimi bide arandıkça kazan diye bi zımbırtı var nerdeyse çaldırıp kapatsalar kontür geliyo çook rahatım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Numarayi tasiyinca bise farketmiyo dimi numaran gene ayni kaliyo,operatormudur separatormudur o deisiyo sadece?

Ben yarin gidiyim de tasiyim numarayi yaa aveadan memnun degulim
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3g de en iyi şu anda vodafone.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen moruk numaran aynı kalıyo zaten abi yurtdışında vadafone çok daha popüler ve ucuz olması lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Numarayi tasiyinca bise farketmiyo dimi numaran gene ayni kaliyo,operatormudur separatormudur o deisiyo sadece?

numaran ayni kaliyor. 2 ile 6 gun arasinda tamamen degismis oluyor operatorun. numara tasidiginda sectigin tarifenin dakikasi kadar 6 ay boyunca hediye dakikanda beraberinde yuklenyior. kampanyalari aciklarlar zaten gittiginde.

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkcell hariç dier bütün operatörlerde çekme sorunu var ve burda daha önce çok konu açıldı avea olsun vodafon olsun sanki bu tarz sıkıntılar onlarda daha çok oluyor ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen moruk numaran aynı kalıyo zaten abi yurtdışında vadafone çok daha popüler ve ucuz olması lazım
    ben bilmez populution vs bizim oralarda vodafone yok
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3g de en iyi şu anda vodafone.
    reklamlarindada kucuk bir ayrinti olarak belirtiyor zaten vodafone bunu yurt disinda yillardir hizmetini veriyor. alt yapi hazirlik maliyeti yok arge sorunu yok adamlar biliyor zaten. turkcell butun arge ve alt yapi maliyetini kullanicilarina ittirip duruyor.

CanBasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avea da saniye bazında ücretlendirme yapıyor her yöne 500 dakikası 39 tl numara taşırsanız. 6 saniyelik peryotlarda atıyor..

Vodaphone 3 dakikası her yöne 1 kontör kullanıyorum ayda 250 kontör yeterli oluyor bana 750 dakika ama 1 saniyede konuşsanız 1 kontör gidiyor 2 dakika 59 saniyede konuşsanız 1 kontör..

İşin özeti Turkcell wın alacak olanlar hız olarak gayet yeterli oluyor evdeki kullandıgınız ttnet gibi ancaaak iş faturaya gelince dikkatli olmak gerekiyor çünkü bunlar upload içinde ekliyorlar!!! Ve ben ttnetteki download miktarı 3 gb olsa wında download 4 gb ı yine geçer çünkü istatistiklerden takip ederseniz msn açılırken dahi 1.3 mb kadar download oluyor.. Vodaphone ve avea nın fatura hakkında bilgim yok ama 5 ay önce vodaphone hareketli modem kullandım ve arkadaşıma verdim hızı çok yavaştı. Şimdi yenileştirme yaptılarmı bilmiyorum.

Bu arada Turkcell wın larda 8 Gb 69 tl olarak çıkarmış..

4 GB (upload+download) 39 Tl ve her 1 Gb kota aşımı için 53 tl..
    4 Gb kotalı sözleşme imzalayıp 8 GB kullanırsanız yani 4 Gb geçerseniz kotayı
    Faturanız..
    39+ (4*53) = 251 TL oluyor..

İyi düşünüp ona göre karar vermek gerekir bence..

Ve 2260 a sms gönderip (wın menü üzerinden) KALAN yazmanızı hergün öneririm.. Yapacak birşey yok. Ya wını bırakacagız yada bu şekilde kıt kanaat kullanacagız. Alıştık zaten kıt kanaat yaşamaya
    Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
    0 rh +

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkcell hariç dier bütün operatörlerde çekme sorunu var ve burda daha önce çok konu açıldı avea olsun vodafon olsun sanki bu tarz sıkıntılar onlarda daha çok oluyor ..
    en basitinden benim calistigiim yerde vodafone cekiyor turkcell cekmiyor. arti tyurkcelli kullanamadigim bir cok yerde vodafone cekiyordu. cekip cekmeme durumu kullaniciya goree degiskendir ayrica. benim oturdugum evde vinn ile 3g baglanamazken vodafone ile baglaniyorum. ulusda merkez bankasinda yerin iki kat altinda turkcell ile konusamazken vodafone ile konusabiliyorum. yine yerin iki kat altinda vinn ile baglanti bile kuramazken vodafone ile yer yer 3g yer yer edge ile bagalanabiliyorum mesela.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim Turkcell şirket hattım 49 dakika görüşmeyle 587 lira geldi.. Turkcell geçiriyor

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyisi kavurma tavasi ve aircrack...

Experience is what you get when you don't get what you want.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tavalar cok kaliteli cok güzel frekans oluyor konserver kutusu dondurma çubuğu süpürge sapı gibi gereçlredende yapılabiliyor bu iş.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vodafone taşıma yaparsan her ay 100 kontor yüklediğinde 250 dk her yöne konuşma için bedava dk veriolar bu bedava 6 ay boyunca sürüyor..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3g modem almakta yalan oldu ozaman bugun yarın almayı düşünüyordum yine ttnete mahkum kaldık gibi
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)