Bende 98 senesinden beri Turkcell Kontorlü hat kullanıodum. Geçen sene kız arkadaşım yurt dışına okumaya gittiği için AVEA faturalı hat aldım. Turkcell'de duruyor kontörlü olarak.Yurt dışı aramalarında DüNYA PAKETi diye bir olayı varmış Avea'nın. 5TL'ye alıosun paketi yurt içi gibi konusuosun.Tamam güzel alalım dedim. 1 ay boyunca günde en az 1 saat olmak kaydıyla cayır cuyur konustum. Ondan sonra gelen fatura ile yıkıldım.3,850TL fatura mı gelir la???
Meğersem müşteri hizmetlerinde ki çalışan dünya paketine geçirmemiş ondan sonrada AVea bana geçirdi
Bu faturayı 3 - 4 ay civarından bbilimum elektronik eşyamı satıp ve borç altına girdikten sonra Skype kullanmaya karar verdik.
Herneyse daha geçen ay Avea hattımı kapattırdım(öyle umuyorum). Turkcell hattımı da mevcut tarifelerden birine geçirip ucuza konuşayım diye bir düşünceye kapıldım. nitekim de yaptım.
Bu ay ki Turkcell faturamda 122,15TL gelince çıldırdım. Meğersem pakit dahil fiyatları sadece sabit hat ve Turkcell numaraları için geçerliymiş. Mesaj paket üyeliğimde basvurudan 1 ay sonra oluyormus.
Bu ayki faturayı merakla beklıorum. Konu güncel kalırsa buradan bildiririm sizlere. Ama Deveyi diken İnsanı s...n diye bir söz vardır. Tüm operatörlerin yaptıgı budur.