User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Bir TüvTürk Macerası...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2 gün önce Fa korna diye tabir ettiğimiz havalı korna ve 18" jant yüzünden kaldım. Bunları değiştirip dün sorunsuz olarak muayenemi tamamladım. Muayene öncesi orjinal yaylarımı, orjinal son susturucumu ( cat backi ve headersı ellemedim sadece son susturucuyu değiştirdim ) takmıştım.

De adama sormazlar mı, 5 senelik orjinal ebatlı lastiğe ( her lastiğin yanında üretim senesi ve haftası yazar ) onay veriyorsunda 6 aylık orjinal olmayan lastiğe neden onay vermiyorsun. Konu güvenlik ise 5 senelik lastik mi güvenlidir, 6 aylık lastik mi...

Ayrıca egsos paslı diye hafif kusur yazmışlar. Kromun paslanmadığını, karardığını öğretmek lazım oradaki görevlilere...

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu lanet olası SAÇMA denetimler bana denk geldi yani

birşey öğrenmek istiyorum,
    aracın bir dahaki muayenesi KUTUP BAŞI ARTI UCU KORUMA KAPAĞI YOK diye hafif kusurlu olduğu için, illa aynı istasyonamı gitmesi gerekli ?

öyle birşey duydum, araçta kusur varsa bir daha aynı istasyona gitmesi gerekiyormuş güya...
    geçti dimi araç.. şuan onaylandı.. eğer öyleyse seneye istediğin yerde yaptırabilirsin.. 81 ilde

o olay şu araç ilk muayenede kaldı, bedavaya 1 tane olan muayene tekrarı mevcut.. onu o istasyonda olmak zorunda..
    AyB

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buarada şunuda belirtiyim benim çok söylendiğim konu var.. saçma gelen.. Hatta girmeden önce çok söyleniyodum.. Yalnız içerde çalıştığını zaman aslında çok doğru bir iş yaptıklarını anlıyosunuz.. Her işte çürük elmalar vardır,bazı uzmanlar evet sırf uyuzluğuna bile hareket ediyo ama genelde bence çok iyi iş çıkartılıyo.. Siz haklı olarak sadece kendini ve çevrenize bakabiliyosunuz ama ben dudulludayım ve günde 700 araç geliyo ve cidden en az 300ü trafikte olmamalı..

Birde uzmanları bende ilgisiz sanırdım sadece bir el kitapları varki ansiklopedi gibi 6 ay eğitim alıyolar fln , eğitimleri aslında çok iyi..ama dediğim gibi çürük elmda olabiliyo..
    AyB

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben deri koltuk olayına takıldım =)) deri koltukda mı yasak auhahaha
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun hocam
    benim si bile zor geçirdiler tüvden ve benim honda stock' tanda stock

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buarada şunuda belirtiyim benim çok söylendiğim konu var.. saçma gelen.. Hatta girmeden önce çok söyleniyodum.. Yalnız içerde çalıştığını zaman aslında çok doğru bir iş yaptıklarını anlıyosunuz.. Her işte çürük elmalar vardır,bazı uzmanlar evet sırf uyuzluğuna bile hareket ediyo ama genelde bence çok iyi iş çıkartılıyo.. Siz haklı olarak sadece kendini ve çevrenize bakabiliyosunuz ama ben dudulludayım ve günde 700 araç geliyo ve cidden en az 300ü trafikte olmamalı..

Birde uzmanları bende ilgisiz sanırdım sadece bir el kitapları varki ansiklopedi gibi 6 ay eğitim alıyolar fln , eğitimleri aslında çok iyi..ama dediğim gibi çürük elmda olabiliyo..
    illaki bende çok takdir ediyorum , güzel olaylar ama o kadar ABUK SABUK şeylere bahane buluyorlar ki bazen, yani bu aracın trafikte olmasını engelleyecek birşey yok madem ( emniyet kemeri muhabbeti sword ün ) bırak bu arabayı neden zorluk çıkarıyorsun ki...

bende senin dediğine uymuşum, takmışım değiştirmişim son susturucuyu standart takmış gelmişim, hala neden ONAY VERMEMEK için yırtınıyorsun ki, her arabadan aynı ses çıkacak diye bir kaide yokki...

yoksa yaptıkları diğer uygulamalara sonuna kadar katılıyorum, insanlar araçlarına özen gösteriyorlar bu sayede, eksikler gedikler tamamlanıyor...
    Loading...

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan niye söylemiyorsun o zaman, adi yaratık
    puahahhahahahhahahah jocco farkı

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dudulluda benim honda crv"mi bıraktılar full herşeyi orjinalken motor seri numarası okunamıyor diye.Ortalığı ayağa kaldırınca bakmadan geçirdiler.Bu nasıl iş? ya hiç ses etme yada geçir gitsin

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum bu dediklerini ne zaman yaptırdın acaba
    30.09.09 da

ulan niye söylemiyorsun o zaman, adi yaratık
    olm taa sivastan gelip sıkıntısız muayene yaptırıyorum külliyen sıkıntılı insan bi muayene işine mesai veriyosun..

Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    puahahhahahahhahahah jocco farkı
    estafurullah melii, engine özel muamele yapmışlar eksozcu düz boru çekmiş 50 tlye
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JOCCO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm taa sivastan gelip sıkıntısız muayene yaptırıyorum külliyen sıkıntılı insan bi muayene işine mesai veriyosun..

estafurullah melii, engine özel muamele yapmışlar eksozcu düz boru çekmiş 50 tlye

sen gel istanbula,
    ben sana gösterecem MUAMELEYİ de, DÜZ BORU yu da...
    Allah ın MAZOT'u...
    Loading...

alp88
    Misafir
    Beni de dün katalizör yok diye bıraktılar. Orta susturucuyu kat. diye yedirmeye çalıştım yemedi ben de bilmiyomuş ayağına yattım =)

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen gel istanbula,
    ben sana gösterecem MUAMELEYİ de, DÜZ BORU yu da...
    Allah ın MAZOT'u...
    Motorin motorin! :]]
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ICE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dudulluda benim honda crv"mi bıraktılar full herşeyi orjinalken motor seri numarası okunamıyor diye.Ortalığı ayağa kaldırınca bakmadan geçirdiler.Bu nasıl iş? ya hiç ses etme yada geçir gitsin
    motor numarası okunamaması hafif kusurdur.. şasi no okunamaması ağır kusurdur..

bu olay ne zaman oldu bana söylerseniz araştırmasını neyin nasıl olduğunu açıklarım.. sadece plakınızı söylemeniz bile yeterli benim için..
    AyB

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı durumu bende bugün yaşadım. Malesef cahil o kadar çok kişi çalışıyor ki şu muayene istasyonlarında. Adam 3 sene honda servisinde çalışıyor ve honda jazz elit modelinin orjinal jant inçinin kaç olduğunu bilmiyor

Benimkide bayağı ilgi çekti. Led stoplar söktüm, tavan folyoyu söktüm, coiloverı söküp 3.5 spor yaylarla gittim. Herşey normal. Son far ayarları kontrol ediliyor. Kıl kuyruk amir geldi. Cooper sinyallerine bakıyor. Bende ampüllerini sökmüştüm hani yanarsa caz cuz ederler diye. Baktı ondan bieşy yok dedi bunun arkası çok düşük rampaya kaldırıcaz. Neyse aldılar rampaya dipnot 7.5 ayda 2. araç benim aracım oldu rampaya kaldırılan, dedi kalem girmiyor buraya onay vermedi. Neyse durumu izah etmeye çalıştım bakın böyle böyle spor yay var 5 kişi binince sürtma yapmıyor diye yok anlatamadık. Neyse lanet olsun dedim gittim arkalara orjinal yay takıp geri geldim. Kılkuyruk mesaisini bitirmiş gitmiş tabi. Diğer amirler konuştum. Tamam dedi rampaya alıp bakalım. Geçmezse muayenem gidecek, harcım yani. Baktılar ettiler falan filan allahtan ordaki çalışanlardan 2 tanesi insaflı çıktı. Araba geçti. Ama benim anlamadığım rampa olayı. Arabanın bi tarafına rampayı koyuyo, diğer tarafı boşta. arabayı rampaya alıyor sürtme var mı diye bakıyo. Ya kardeşim bu amortisör zaten orjinal sen o tarafa ne kadar yük bindirirsen o kadar düşcek bu. Tek taraf boşta diğer taraf yük binmiş. Alahtan geçtide kurtulduk. Bizimki 20 tlye maloldu gene karlı çıktık Bir tuvturk muayenesini atlattım ilk oldu ama zor oldu

Deneyimim, sorunsuz geçmek istiyorsak orjinal jant lastik ve orjinal yaylar olacak. Bir de hafiften oynanmış araba çok dikkat çekiyo bu açık bir gerçek

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben dudulludan çok rahat bir şekilde geçtim, ordaki herkese çok teşekkür ederim çok ilgili davrandılar.

ilk seferde geçemedim hakıydılar fren hortumlarım çatlaktı ama sorna kusurlarımı halledip geçtim saolsunlar varolsunlar

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor numarası okunamaması hafif kusurdur.. şasi no okunamaması ağır kusurdur..

bu olay ne zaman oldu bana söylerseniz araştırmasını neyin nasıl olduğunu açıklarım.. sadece plakınızı söylemeniz bile yeterli benim için..
    Neyse geçti gitti 4.ayda oldu bu olay.Sadece özeleştiri olarak kabul et
    İlgin içinde tşk ederim.Ben cekmeköyde oturuyorum size getiriyorum arabalarımı hep.Mesela 2. ayda subarumun muayenesi var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)