gecmıs olsun en sonunda cıkısta beklıceksın elemanı dalıcaksın galıba bunu beklıyorlar![]()
gecmıs olsun en sonunda cıkısta beklıceksın elemanı dalıcaksın galıba bunu beklıyorlar![]()
hehehe ıyı gecmıssın gercekten spor araba gordulermı dalıyo apacıler benım arka sılecek yok dıye komple arka bagaj kapagımı yesıl bı hb cıvıc ten aldım koltuklarımda orjınal ustune derıo kaplandı gıt orjınal koltukları tak dedı hadımkoyun muduru.. orda calısan bır arkadasta v tec wardı daha sonra mecıdıyekoyde gordum ne arka plakalık nede sılecek wardı ama kendı arabasını gecırmıstı muayneden bu kadar adılık olmaz arkadaslar zar zor da olsa 5 agır kusur sonucu arıfe gunu gecırebıldım arabamı sanada gecmıs olsun
Biz koni amortisörlü, yaylı, farlı, stabel kornalı vs 94 Corsa Gsi tek seferde gecirmistik muayeneden..
Biraz da bakan adamlara baglı.. Onların keyfine bakıyo hersey..
inanılır gibi değil hakikaten =)
benim arabada korna bile orjinal, herşey orjinal ya =)
enterasan hakikaten...
Loading...
duz boru xenon ledlı stoptan gectım kemerden kaldık sonra ek1 doldurup gecırdıde yalnız cıkışta elemanı bekleyıp biraz hatır soracan bazen o raadeeye getiriyorlar.
Ben arabamın devrini alırken muayenesini de yaptırdım. Alım satım işlerimi yapan işin ''ehli'' (pijji) olan 65 yaşındaki bi amcamız Orhanlı benim istasyonum orada yaptıralım dedi. Çıktık Beşiktaş'tan yola 15-20 dkda gittik yol da boştu. Ben arabayı oradaki park yerine aldım. Bu amcamız personelin girdiği kapıdan girdi elinde evraklarımla. Ben de o arada bi sıra alıyım dedim. Önümde 90 kişi vardı. Bi kahve aldım makineden arabanın yanına gittim. Baktım amcamız işlemleri bitirmiş. Orada pcde kayıtlı olan verilerle bana evrak düzenlemişler. Hafif kusur olarak da ''kısa far seviyesi düşük'' yazıyordu. Zaten kendi ayarlıyor farları. Neyse, ben şok oldum tabi. Bu işlem için 30tl para aldı adam benden. Sizce değmez mi? Kimsenin sırasını da almadan, zaman kaybı da yaşamadan çok güzel bir şekilde halletmiştim gözümde büyüyen bu muayene işini..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Geçmiş olsun..gerçekten uğraşmak çok zor ..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
kirmizi beyaz stoplarima hafif kusur buldular sari olacakmis neyseki gectik
sonucta sari ampul var sari yaniyor hatta dahada iyi yaniyor![]()
Tüvde çalıştığım için sadece şunu söyliyim, 1 haftadır inanılmaz denetleme var.. Bu son 1 haftada muayane yaptırdıysanız yada yapılacaksa işiniz çok zor..
Diğier konularada aslıda tek tek cevap veririm ama acelem varşimdilik sadece bunu söyliyim.. genel sorularınız olursada beklerim..
AyB
gecen hafta sakaryada tuv den gectım tek seferde..herseyı tam cıktı sıkıntısız gectım...tek hafıf kusur cam fılm ı![]()
Cam filmi ile ilgili bi açıklama yapıyım..
TüvTuk ulaştırma bakanlığına bağlı bir kuruluş.. Herne kadar özelleşmiş olsada bakanlık tarafından yaptırımı çok var.. Ulaştırma bakanlığı için cam filmi kusur değil.. Kısaca araçta film olabilir..
Ama gelgelelim içişleri bakanlığı yani polislere göre cam filmi olamaz...
Kısaca aracınız filmle muayeneden geçer.. ama kapıdan çıkar çıkmaz polis yakalarsa sorun.. söktürtüp tespite gelmeniz gerekicektir..
İçişleri bakanlığının dediği filmli araç kalmayacak.. O yüzden ulaştırma ve işiçleri bakanlığı arasındada sorun var.. Karışık işler anlıycağanız..Ulaştırma bakanlığının dediği olursa filmde sorun olmayacak![]()
AyB
bu lanet olası SAÇMA denetimler bana denk geldi yani
birşey öğrenmek istiyorum,
aracın bir dahaki muayenesi KUTUP BAŞI ARTI UCU KORUMA KAPAĞI YOK diye hafif kusurlu olduğu için, illa aynı istasyonamı gitmesi gerekli ?
öyle birşey duydum, araçta kusur varsa bir daha aynı istasyona gitmesi gerekiyormuş güya...
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)