Liseye gectiğim zamanlar yeni çamlıcada dedemin kartalla ara sokaklarda yanlamaya çalışıyorumMüteferrikanın yanına dogru inerken sağa dönmemle kırmızı mavi ışıkları görmem bir oldu.
P: İyi akşamlar ehliyet ruhsat lütfen.
B: Abi ehliyet yok buyur ruhsatı veriyim.
P: Arabayı bağlicaz ehliyetin yoksa.
B: Abi allah için dedem tütüncüye gönderdi eve dönüyodum yapma eyleme.
P: (Arabaya baktı) kaç model bu?
B: 1994 abi beğendiysen satıcak galiba dedem aliyim numaranı ama arabayı bağlama ya.
P: Oluru ne olur bunun?
B: abi valla 11 verdiler satmadı ama satcak mecbur hacca gitcek.
P: (verdi numarasını) Oo sevabada gireriz lan dedi yanındakine.
P2: E bağlamicakmıyız kerim abi?
P: Affedelim bu seferlik. Hadi dön evine dedemede ver numaramı.
B: Saolasın kerim abim hadi allah kolaylık versin
P: Saol aslanım hadi dikkatli sür![]()

Müteferrikanın yanına dogru inerken sağa dönmemle kırmızı mavi ışıkları görmem bir oldu.
Alıntı
üstünde techizat filan var bu nasıl araç in arabadan dedim kesin bağladılar arabayı bu sefer indim nufüs cüzdanını al gel dedi bende derin bir ohhhh verdim nüfus cüzdanını aç bagajı arama yapıcaz adama birşey demeye korkuyorsun dedim bakın 3.kez aranıyor araba geldiğim yol belli yok dedi arayacağız iyi dedim valizlerin içine kadar baktılar başladı yine ahiret soruları iyi dedi gidebilirsin Aksaray'a şehir merkezine az kaldı hava karardı tekrardan çevirme yine durdurdular bu sefer araçtan inmedim direk nüfus cüzdanını verdim gbt ye baktılar gönderdiler dedim birşey mi var yok birşey dediler Şereflikoçhisara geldim eminyetin önüydü yanlış hatırlamıyorsam yine çevirme durdurmazlar mı durdular ben de sinir tavan direk araçtan hızlı bir şekilde indim bagajı açtım valizleri yere koydum al dedim ne var ne yok arabayı da alın al bu da nüfus cüzdanı bana birşey sorma gittim yolun kenarına bekliyorum herkes bakıyor şaşkın şaşkın yeter artık dedim polis yelekli birisi geldi ne oluyor filan antepten yola çıktım gidemiyorum amirim nasıl yani dedi bu dedim kaçıncı her aramada 10-15dakika sürüyor sürekli sorular nereye gidiyon ne iş yapıyon bunları soracaksan konuşmayalım bu olaydan 2-3gün geçti beyaz rocco patladı Ankara'nın merkezinde

lakada mühür yok
ne mk... içimden tabi