User Tag List

Sayfa 46/53 İlkİlk ... 364445464748 ... SonSon
1002 sonuçtan 856 ile 874 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen mayıs ayında beykentten okuldan dönüyorum tam avcılar merkezde çevirme var yanyol E5 te neyse ordan gidiyorum durağa arkadaşı bırakıcam Yanyola girdim çevirmenin yanından geçerken sağdan bağlantı yolundan bi fiat 500 geldi arkama geçti. Memur sağa çek diye işaret yapınca ben sağa çektim arkamda ki fiat500 devam etti. Neyse memur geldi ya sen napıyorsun sana mı dedim çek sağa diye arabayı kaçırdık çevirmemiz gereken dikkat bi arabaydı falan dedi dedim noluyor abi ne bileyim ben ozaman onun önüne atlasaydın dedim gülüştük biraz orda

Ozaman ben gidiyim dedim, yok nereye gidiyorsun onu kaçırdık sana bakıcaz bişey çıkarsa arabadan bittin sen falan dedi baktı inceledi bizi bişey çıkmadı devam et şimdi hıyar dedi güldü gittim bende

Doğa977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis- Kimden kaçıyosun lan şerefsiz
    ben- ne kaçması memur bey yerler ıslak sana çarpmamak için solundan geçip durdum işte
    polis- kimi kandırıyosun lan it
    ben- abi seni geçtim farkettiysen ışık da yeşildi basıp gidebilirdim sence neden dörtlüyü yakıp durdum?
    polis- kaçmak yemedi demekki
    ben- ben mi seni anlamıyorum sen mi beni..

neyse ekip otosuna aldılar beni, arabayı da kitledim anahtarını aldılar. ruhsat kimlik ehliyet ne varsa ver dedi. şans bu ya, yanımda kimlik de yok, ehliyet de. sadece ruhsat var.

ben- abi böyle böyle, araba kalsın taksiyle alıp geliyim kimlikle ehliyeti evden, 10 dk sürmez.
    polis- eşine dostuna anana babana haber ver seni karakola göndericem arabayı baglıyorum karakola gelsinler direk.
    ben- abi gece gece yapma etme, yanlış bişeyim olsa durmam gazlar giderim.
    polis- valla aslanım yarım saattir egzoz sesini dinliyoruz, hayır mantığını anlamadım manyak mısın sen?
    ben-abi arkadaş sesine bakıyodu çok sever o böyle şeyleri
    polis- sen sevmiyon yani?
    ben- nefret ederim.
    polis- tek çocuksun demi la?
    ben- evet
    polis- belli a**ına k*yim ehliyeti aldığı günün ertesi günü çekmişler bmw'yi altına
    ben- abi babam sürpriz yapmış haberim yoktu, berbat bi araba. egzoz sesinden duramıyorum.
    polis- o yüzden yan yan çıkıyon yola demi?
    ben- abi yerler ıslak, gaza basmaya gelmiyo valla arkayı attı toplayana kadar ne çektim..
    polis- sana bi ceza yazacam sen seç.
    ben- en ucuzu ne ?
    polis-emniyet kemeri yada araç kullanırken telefonla konuşmak.
    ben- telefonla konuşmak yaz
    polis-tamam.

neticede, cezayı plakana yazdım 1 ay içinde gelir dedi.. tam 1 ay sonra, 172 TL ceza geldi. açıklaması;
    TOPLUMU RAHATSIZ EDECEK EGZOZ MODİFİKASYONU VE TEHLİKELİ ARAÇ KULLANMAK.
    06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
    06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
    06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla o kadar ofsaytı aynı anda barındırıyorsun ki kardeşim oyum polisten yana.

kimlik yok, ehliyet yok, eksoz bağırtması, yan yan yola çıkmak, çevirmede duramayıp az daha polisi ezecek olmak.

bana pek naif gelmedi

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav bende bu konuya yazayim diyorumda hem siteden temelli atarlar hemde siteyi sorguya alirlar diye korkuyorum
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 yılın başında iki tatlı makas atayım dedim. geldi çakarlı bi fluence peşime, dedim heralde vatandaşın biri süs olsun diye yaptı neyse ben makasa devam ediyorum. müziği az kıstım adam deli gibi siren çalıyor
    durduk verdik evrakları. trafik şube geldi. nasihatler yok ölürsünüz, yok öldürürsünüz. bende ordaki kokoreççiye yarım yaptırıyorum. zaten cezayı yedik diye

polis : olum 250lira ceza yazdım boğazında kalacak
    ben: öyle bir makas attım ki , ordan geçemeseydim yıkıyorlardı beni
    polis : çocuk çıldırdı iyi mi :S
    turbocuk istiyoruz

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursa'da olanlar bilirler FSM bulvarı carribou cafe yukardan gelirken caddeye çıkış yolu çok hoş bmwyle dtc kapalı hafif yanlayarak çıktım lastiklerden tahmin etmediğim kadar ses çıktı ve karşıda duran polisten gelen anons 'yengeç kardeş aynı şekilde bekliyorum seni'
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek cezam var o da çok saçma oldu. Yukarıdaki postta olduğu gibi Bursa FSM bulvarında kız arkadaşım ve iki üç arkadaşım ile oturuyoruz. 1.4is de yol kenarında duruyor. Neyse başka bir mekan vardı o zamanlar daha yeni ve yolun hemen karşısında, yürüyerek 10 saniye sürecek. Ama zaten o mekandan da kalksak bu mekandan da kalksak eve gitmek için yolun karşısından geçecektim araba ile, ben de madem öyle kalkarken arabayı da oraya çekeyim dedim, 10 saniyelik yol için çalıştırdım arabayı ve u dönüş yeri de hemen önümüzde. Sinyali verdim, tam yola çıkmak üzereyim, aynaya baktım arkadan orta şeritten pizzacı motoru geliyor. Sakin sakin çıksam orta şeride adam belki korkar falan dengeyi bozar dedim ben de biraz sert bastım gaza en sola geçtim hemen u yerinden u yaptım (bu sırada gaza ilk bastığımda egzozun açık olduğunu fark ettim hemen kapattım ne olur ne olmaz diye, aslında asıl sebep soğukken cutout sesini sevmememdi sanırım ). Bu arada gaza sert bastım ama en fazla 40-50 kmh yapmışımdır. Neyse u dan döner denmez sinyalle sakin sakin sağ şeride girdim, hatta elimi tekrar sinyale götürdüm mekan önüne arabayı park edecektim ki bir polis amca önüme atladı aniden, neyse çektik kenara, ehliyet ruhsat al in arabadan dedi. Kız arkadaşım da arabada, suç da işlememişiz Allah Allah şaşırdım. Amca da polis arabasını kaldırıma çıkarmış bu arada saklamak için, park halindeki arabaların arkasına çekmiş ve kaldırıma çıkarmış. Hayırdır memur bey dedim. Sen neden motorla yarışıyordun ben seni izliyordum dedi. Güldüm yapmayın etmeyin dedim altımdaki 90 beygir araba, motor dediğiniz de pizzacı scooterı şaka mı yapıyorsunuz dedim. Vallahi ben gördüm dedi. Ben yarışmıyordum dedim. Yarışıyordun dedi. Yahu yarışmıyordum madem beni izliyordunuz karşıda park halinden çıktığımı da görmüşsünüzdür dedim. Sustu oradan bir şeylere baktı ruhsattan ehliyetten bir şeyler araştırdı falan. Sonra sana kemerden ceza yazıyorum dedi. Yahu karşıdan çıktım buraya da park ediyorum zaten işte şuraya geldim diye işaret ettim. Baktı döndü bana baktı olsun kemer takacaktın dedi. Yahu dedim görmüşsünüz işte nereden çıktığımı 10 metre için kemer cezası mı yazacaksınız insaf dedim öğrenci adamım işkence yapıyorsunuz dedim. Ne okuyorsun nerede okuyorsun dedi, İstanbul'da okuyorum burslu bilgisayar mühendisliği dedim. Tekrar başa sardı, vah vah vah sizin gibi okuyan gençler de böyle yarışırsa diğerlerine ne yapalım biz demeye başladı. Yahu insaf insaf dedim elimden bir şey de gelmedi adam güle güle 10 metre için kemerden ceza yazdı. Resmen sinirden damarımın atış seslerini duyuyordum. Bu arada bu sırada karşıdan yanlayarak geçen e30 325 ve e36 m3 hakkında anons bile geçmedi ve benden sonra yine kendi halinde sakin sakin giden ama kemer takmayan bir astralı genci çevirdi ona da acımadan ceza yazdı. Kimi denk getirirse işte, parası bitmiş devletin... Biz de mi magandalık yapalım sürekli yolda anlamadım ne yapalım yani. Bu çılgın değil ama saçma sapan bir olay paylaşasım geldi nedense.
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 mesaj olmadan çata pata konusu açmak yasak kardeş kuralları okumadın mı?
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursa'da olanlar bilirler FSM bulvarı carribou cafe yukardan gelirken caddeye çıkış yolu çok hoş bmwyle dtc kapalı hafif yanlayarak çıktım lastiklerden tahmin etmediğim kadar ses çıktı ve karşıda duran polisten gelen anons 'yengeç kardeş aynı şekilde bekliyorum seni'
    Anons bayağı şekil
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok guldum yaa

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nerde o eski memurlar...
    Bizim arkadaş memur çocuğu çevirmeye girince..
    -Arkadaş:Abi ben yabancı değilim.
    -Polis: Dün akşam benlemi yattın lan pez...venk

a.uz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla billa yıkıldım
    her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu.

FurkanElsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arifba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerde o eski memurlar...
    Bizim arkadaş memur çocuğu çevirmeye girince..
    -Arkadaş:Abi ben yabancı değilim.
    -Polis: Dün akşam benlemi yattın lan pez...venk
    kahkaha attım yaa

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni diyaloglar bekleniyor güncel
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık diyalog yapmadan saplıyıp gidiyolar , zevkleri değişti memur reyizlerin.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaş 16 falan araba 94 mazda 323.. Yılda zaten öyle birşey.. 95-96 falan.. Bildiğim tek modifiye dükkanı var oda bağdat caddesinde.Rahmetlinin yeri.Kingdragon hava filitresi almışım ordan birde kocaman kingdragon stickerı 50cmx50cm gibi büyük ön kaputta.. Arka camda ise kurukafalı korsan bayragı komple kaplı arka cam.. Böyle çok fena apaçi olmuş araç.. Son ses Alarma 666 çalıyor. Göztepe de karanfil sokaktayım dümdüz gidiyor ya o yol orada basıyoruz arkadaşla ne kimlik ne bişey ehliyet zaten yok , evin 1 sokak üstü bişey olmaz diye kaçırdık arabayı , tam o caddenin ortalarındayız arkamıza polis dayandı accent vardı poliste yanlış olmasın...

Polis: 34 YA sağa çeeeek
    Ben: Gazı köklüyorum kaçmak için
    Polis: 34 YA sağa çek dedim !!!
    Ben: daha da gazı köklüyorum yanımda ki arkadaşım baygınlık geçiyor korkudan "dursana olummm dursanaaaaaaa" diye bağırıyor... Önüme araba cıkınca yavaşladım polis yetişti
    Polis: 34 YA SAĞA ÇEK DEDİM LAAAANNNNNNN

Ben sağa sinyal verip buraya kadarmış kaderimiz diyip sağa yanaştım , yanımızdan geçerken tip tip baktılar devam ettiler sonra benim önümdeki aracın g*tüne yapışıp - 34 GE sağa çek ! dediler... Meğer bir olaya intikal ediyorlarmış bizimle alakası yok.... Ya varya o gün ömründen 3-5 gün kısalmıştır kesin..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birtane daha aklıma geldi edit yok flood olacak neyse

Yıl 2002/3 olması lazım hondayı yeni almışım neyse mersinde okuyorum üniversiteden çıktım , kaldıgım siteye dogru gidiyorum o yolda nasıl geniş nasıl uzun bas allah bas... Neyse evimden bi 5-10 km önce bi polis aracının yanından geçtim ama dikkat etmedim.Meğer bu benim peşime düşmüş... Çok fena gidiyorum öyle böyle değil... Siteye gelmeden durdum tavuk aldım yolda tavuk çevirme var.Girdim dükkana aldım paketlettim (polis hala basıp geliyormuş peşimden) neyse bindim araca tekrar dipgaz... Tam siteye gelmeden bu yakaladı beni.. Çünkü dönüş yapıcam diğer yola , u dönüşü eskiden ışık yoktu orda bazen 3-4 dakka bekliyorsun çok hızlı geliyorlar çünkü.. Orda yakaldı saga çektirdi.. Meğer kaçak anonsu yapmış.. Lan ne kaçıcam ben.. Birde telsizden yakaladım amirim diyor.. reno 12 ile ? Neyse geldiler hatta hiç unutmam o gün öğrendim şase no ile ruhsattaki tutmuyor.. bir iki harf yanlış.. Öyle bir aradılar ki aracı.. Amirleride geldi valla dedim kaçmadım hatta yoldan tavuk aldım gösterdiğim tavuğu bak hala sıcak dedim. (ulan hatırladıkça gülüyorum) Amir döndü dedi ki polise "ulan hani kaçmıştı" , polis dedi valla kaçtı amirim yakaladım , amir dedi ki ulan dedi bu adam bu araba ile kaçsa sen yakalayabilirmisin bu aracı ? Koşan adamı yakalayamıyorsunuz... Güldük falan sonra tam sitenin önünde oldugumdan güvenlik görevlileri geldi amirim bizim eleman tanıdık burdan siteden falan dedi bıraktılar beni düzelttir dediler bu şase muhabbetini falan... Öyle bir anı bu resimde o günden.

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Honda varken polislerle diyoloğum daha güçlüydü devamlı müşteri olarak görüyorlardı sanırım. Mini aldım app plaka zindan cam filmi araya ciddiyet girdi. Her gören memur bir daha bu arabayı bu halde görim cezayı yersin dedi. 2 tane memur bilendi resmen izmitte köşe kapmaca oynuyorum bir gün biri sobelicek ama sağlam sobelicek

En sonki diyoloğum.

Müşterimiz olan fabrikaya tahsilata gidiyorum. Daha önce faturayı vermiştim ekstıra acil siparişleri oldu hemde parayı gelin alın dediler çıktım yola acil aldıkları 30 tl tutuyor faturası yanımda. 20 km sıkıntısız gittim tam fabrikanı kapıya geldim anam çevirme. Direk memur abi beni görünce sen gel hele diye bir loca ayırdı bana vip bu dedi büyük ihtimal uzaktan egzozlu,cam filimli,app plakalı eleman geliyor her polisin rüyası

Neyse durdum ben. Adam daha tanışma faslına girmeden ... me fastına girdi. Arabanda bunlar var cezan şu kadar vs vs dedim hop abi napıyon 30 tl için 20 km yol gelmişim sen bana 250 tl diyon falan faturayı verdim içi parçalandı ben seni geçen haftada gördüm yetişemedim haftaya yine gelirsin nasıl olsa dedi Kader kısmet dedim ayrıldık

Bir kere babam kullanıyor ben yanındayım polis çevirdi şu konuşmaya şahit oldum.

Memur : Arabada cam filmi var

Babam : Evet komple cam filmi var

Polis bir şaşırdı seni tanımak istiyorum yiğidim moduna girdi ruhsat istedi. O arada baba arabaya talip değil bize talip oldu adam napıyon dememle mahsuna bağladık ikimizde o zamanda yırttmıştım
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014 senesinde ilk trajikomik olayimi yasadim kultur universitesinin arkasindan havalimani yoluna baglanan arka bir yol var o yolun sonundada otopark kivaminda bi yer vardi orda arabayi saga cektim bagajdaki montun cebinden sigarayi alip arabayi calistirdim havada ne aydinlik ne karanlik felan fari acayim dedim el gitmis yanlisliklada sis farlarini acmisim neyse agzimda sigara araba ses sistemide var ses de acik anlik arabayi bindim kemeride daha takmamisim ana yola cikicam sol taraftan yolu kesiyorum yola girmek icin meğersem sağımda polis cevirme yapiyomus amirde beni seyrediyomus ben tabi gormuyorum hicde denk gelip de bakmadim o sirada tlefon caldi tam actim ve yola çıktım karsimda polis aleykum selam deyip beni saga cekti geldi cama kardesim 5 dkdir izliyorum neye ceza yazacagimi sasirdim dedi bende abi sigara disinda istediğini yazabilirsin itiraz edemem felan derken bi arabacecirmeden kacti poliste ulan ne sanslisin lan serefsiz diyip beni birakip arabayi kovalamaya baslamisti

Bir diger olayda zincirlikuyudan kopruye baglanirken polis cevirdi arabada emanetti megersem sigortasi yokmus iste aradik felan yapma etmeden sonra arac sahibine soyle arasin sigorta şirketini sigortayi yapsin salayim seni neyse biz bekliyoruz kenerda polisi felan izliyoruz derken bi tir e 5 de gozuktu polislerden birisi yok daha neler ak diyerek e5 e atladi herneyse tirciya cezayi yazdi gonderdi felan derken arac sahibi aradi sigortayi yaptirmis neyse helalestik felan memur niye gitmiyosunuz felan dedi bende abi ehliyet ruhsati vermedin sonra hayde deyip ehliyet ruhsati aramaya basladilar hatta bi ara kendimi polis arabasinda ehliyetimi ararken buldum diyolog ayni su sekilde
    Ben: abi bu iste terslik var sizin bizim arabayi aramaniz lazim ben sizin arabayi ariyorum
    Polis: oğlum ehliyetle ruhsati bul soz arabani ariyacam ama bulmamiz lazim
    Felan derken polisin aklina tir soforu geldi plakadan şirketi ordan tirciyi felan aradik adam acmiyo telefonu sonra karsida tir garajinda durcagini ogrendik bu sefer basladik polisle tiri aramayi bi saat sonra tiri ben buldum ehliyeti ruhsati aldik bu sefer polis beni aradi engin nerdesin kardesim abi surdayim yav biz kaybolduk bizi biyerden alirmisin felan sonra polisleri bi sekilde bulup tekrar kopru yoluna cikarmistim

Son olayda gecen cok sisli olan gunde basima geldi altimda gri bi doblo var ustunde reklam siste efsane eminonune gidiyorum avrasyayi gectikten sonra çevirme var ama onumdeki 2 arabayi anca goruyorum o kadar yogun yerde neyse polis sol cama geldi en ondeki arabanin onune gec kontagi kapat geliyoruz 5 araba felan vardi hepsinin onune gectim kontagi kapattim 2 dk oldu 5 dk oldu 10 dk oldu gelen giden yok dedim olmayacak boyle indim polise ben gittim abi boyle boyle dedin bekliyorum gelmedin siparis var onu yetistircem memur aynen soyle cevap verdi: kardesim biz baktikta arabayi goremedik gittin zannettik niye 10 dk bekledin devam edebilirsin dedi arabayi gormediklerinemi yanayim kaybettigim zamanami bilemedim

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamın 1.6 avensisi var. 2007 model, sene de 2009 falandı. Neyse bir şey vardı düğün mü kına mı bişey var yani, akrabalar denizlide biz de drnizliye gidiyoruz. Çardak tarafında radara girmişim, durdurduklarında anladık yani nereye nasıl gizlendiyse. Neyse ben tapagaz gidiyordum yollar da bomboştu, 181 ile girmişim. 181 evet. Polis durdurdu:
    P:Oha 181 ne lan olum annrn baban ne der bilse?
    Ben:Abi arabadalar zaten.
    P:Nasıl iş ne aceleniz var?
    Benüğün müğün kına bişey.
    P:Olum ne önemi var eğlenmeye giderken öleceksiniz Allah korusun.
    Ben:Yapacak bir şey yok abi cezayı kes te gidelim.
    P:Hiç radarı da mı görmedin tapagaz girmişin?
    Ben:Abi gördüm.
    P:Ee?
    Ben(zaten en tepeden radar cezası yemenin haklı gururuyla):Abi bu kadar yavaşlayabildim.
    P:O nasıl 1.6 a.... k....
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)