1 saat önce çok temiz bi diyolog yaşadıkağzına yanlayınca polislerin tenekeyle
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
2 hafta önce arklarla bulustuk gazladik. Petrol e geldik ortalik boş büyük 4 5 tür çevirdim zeminde hafif kaygan karsi'dan polis geldi kenara çek diyor cam i açtım
P-Napionuz siz ya
B-ağbi yanliyorduk.namuslu ca trafikte yapmadim
P-Millet var onları koruyorum bende dedi
B-Ağbi alan boştu arkadasa gosteriyordum nasıl yapilir diye trafiğe kapalı boş alan dikkat ediz dedim kusura bakma sizin olduğunuzu görsem yanlamam
P-yav en az 30 yaşında adamsin ayıp yaw
B-Neyse ağbi kusura bakma iyi geceler bu arada 26 yaşındayım dedim
P-gülerek hadi neyse dedi gitti![]()
Bi abimi mustang ile çeviriyolar sahilde arama yapcaklar adama diyoki polis abi bu arabanın ön koltuk nasıl ileri geliyo die soruyo abide gösteriyo şurdan falan die ve polisten efsane cvp geliyo abi k.b daha evvel hiç ferrariye binmedim die![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Ben yıllar önce Dut gibi sarhoşken çevirmeye girdim bakanlıklarda bana üfle dedi Üflemem acaip içtim dedim üfle dedi içmem çok sarhoşum ayakta duramıyorum dedim üfle görelim dedi hayır bırak gidiyim üflemem dedim epey bir inatlaşma sonrasında ne üfledim ne ceza verdim eve gittimTabi bunda ruhsatta babamın kimliğinin de olması etkili oldu ama olsun
![]()
Arkadaşlarla ( kızlı erkekli grup) oturuyoruz,yoldan 10 metre falan yüksekteyiz aşağıdan babam geçiyor arabayla arkasında çevik otobüsü,telsizle bağırıyor Af 437 çek sağa..
Babamda bağırıyo ne var a.g yüksek seslebiz duyduk tabi
Abi balığa mı gidiyon diye bi ses daha telsizdenhe a.g he gelin çay söyliyim
Not : babam 30 yılını vermiş biri teşkilata ve zonguldak sınırı içinde çok sevilir![]()
arkadaşda gc8 impo var.
arabada 3 kişiyiz birimizin acil işi var uçuyoruz![]()
polis dur diye anons yaptı ama bizim aynen devam daldık bahçelievler ara sokaklara baya kaçtık bi yerde tıkandı trafik ama o arada polisler 2 ekip 4tane motorlu ekip olmuşlar![]()
yakalandılar bizi indirdiler aşşa şöfer arkım soruyo ;
abi o kadar kaçtık izimizi kaybettrimiştik nası buldun bizi ?
polis : lan bu eksozla ben seni avcılardan duymaya başladım kafaya koydum altında ucak olsa bulacaktım seni![]()
![]()
800 lira kitledi teee ne zaman hala içimizde![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
10 hazıran akhısar draglarına gelırken susurluk cıvarlarında cıvarlarında cevırmeye gırdık gece 1 cıvarlrı bağdaş kurmusum hız sabıtleyıcı acık ortada cıps + kola vs mevcut.
P. ıyı aksamlar evraklar dedı.
B: Buyrun memur bey
P: Alkol varmı kontrol yapıcaz
B: hayır yok yapabılırz dedım.
P: Evrakları getırdı. Ergün bey arac otomatık mı?
B: Evet memur bey otomatık.
P: Fiyatı nekadar pekı ?
B: 90.ooo € cıvarlarında oldugunu soyledım.
P: Polis direk iyi aksamlar deyip yolladı
B: Tesekkur ederım kornalastık dewam ettık![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
2 sene önce arkadaşlarla alanya ya gittiğimde ters yöne girmem sonucu polis beni durdurdu.direk yanıma geldi.
polis : ters yöne girdin genç ehliyet ruhsat
ben : orda bi gülmem koptu zaten![]()
polis : arabayı şöyle bırak gel dedi
ben : polis aracının arkası boştu.abi arkana koyimmi dedim
polis : adam bi düşündü ne anladıysa artıkiyice sinirlendi in arabadan cezanı yazıcam git sonra dedi :
D:
yine bi ara kemerden antalyaya geliyoz aynı grup arkadaşlar
fotograf çekimi yapıyorduk akyarlar tünelinin çıkışında saatte baya var.aklımıza geldi bi p.çlik.flaşın çaktını gören araba ani fren yapıyor
bizde aldık makinaları yolun kenarına geçip flaş patlatıyoruz.2 arkadaş yolu az ortaladık el kol yapıyoruz acı bi fren sesi geldi tepe lambası yandı. polise polis numarası yapıyoruz
.polis durdu necisiniz siz kimlikleri verin felan abi şöyle böyle anlattık durumu çıktık.baya sağlam gülmştük
![]()
geçen hafta başıma geldi bu olayda bi arkadaşımla gece turluyoruz bi babamların yanına uğrayalım dedi peki dedim diyaloglar şöyle aynen
arkadaş:egsozu felan açta babam sevmez böyle şeyleri sinir olsun
ben:açtım biraz gırgır yaparız
bastık geldik oturdukları yere herkes bize ters ters bakıyor daha çözemedik masaya oturduk masada heryer polis telsizi vs etraftaki masalardada bi sürü telsizli adam
ben:iyi akşamlar abi sizin meslek neydi?
1.adam: ben il emniyet müdürü
2.adam:il emniyet müdür yardımcısı
3.adam: denizli ... karakol komseri
ben: abi rahatsız ettik iyi akşamlar bizde tam kalkıyorduk hahahahaa
bende köprüye yakın bi yerde trafık sıkışık olduğu için bursada yaşadığım için kolaycılık yapıp emniyet şeridine daldım)) baktım bomboş ben öyle 3-4 km gittim. Baktım arkamdan siren çalıyo... ve megafonla biri bağrıyo ... 16 XXXXXX plakalı ... G.tün Başın Oynamasın
bütün trafikteki herkez ağır makara yapmıştı benle hiç unutmam
)))
SM PERFORMANCE
Elazıgda sarı taunusla cıktım itfaiye kavşağında bi döneyim dedim kavşak bayağı büyük ve trafik pek olmaz orda saat akşam 8 bucuk filan. 4 5 tur döndüm ama arkamda bi araba selektör yapıyo dayım sandım bende yeter artık der gibi sonra aynaya bi göz attım mavi kırmızı ışıklar aha dedim hayırlı işler patladık çek sağa çek diye bağırıyo.
Neyse çektim sağa pat geldi önümde durdu çapraz şekilde kaçmayayım diye soldaki indi geldi napıyon sen evladım heryer ciyak ciyak in aşagı ver ehliyeti ruhsatı dedi verdim bende indim aşagı girdi bu arabaya bende bagajda eşyalar var onları topluyorum bi baktım geldi yanıma gelsene olum arabanın yanına dedi gittim sağda kemal amca, babamın ilkokul arkadası
P- Napıyon ozanım sen amacın ne çözemedim 10 dkdır ciyak ciyak bişeyler yapıyon heryerden duman cıkıyo takla atcan noluyo
B- Kemal amca bugün ön düzeneyi yaptırdım arabayı kontrol ediyodum olmuşmu olmamışmı diye
P- Olum tamam yaptırdında niye böyle deniyon git çukura gir ses yapıyo mu ona bak
B- böyle iyi oluyo kemal amca yolda sapıtıyomu ona bakıyorum
P- Olmamış olum bu araba düz gitmiyo baksana sola dogru giden arabanın tekerler sağa doğru bakıyo git yarın rotcu ahmete biyere göndercek seni baksınlar şu arbaaya, baban nerde evdemi dur arayayım gelsin
B- Babam evde ama yorgun çağırma boşuna kemal amca
P- ozaman yarın akşam 5 giib seni arıycam 4 bira borcun var bana hatırladın mı
B- borcum mu var hiç hatırlamadım kemal amca 2 senedir görüşmüyoruz unutmuşumdur
P- Var var hadi git şmdi selam söyle babana
![]()
Olay yaklaşık 2 sene önce falan bir arkadaşımın başından geçiyor.
Arkadaş 1.60 boylarında falan minyon bi tip. Neyse bunda ehliyet yok araba fiat uno saat 11-11.30 arası kız arkadaşıyla beraber park halindeyken polis cama tıklıyor buda hemen kaçmaya başlıyor. Yaklaşık yarım saat falan bir kovalamacadan sonra yakalanacağını anlayıp kız arkadaşıyla beraber arabayıda bırakıp yayan olarak kaçmaya başlıyor. Birkaç saatte saklandıktan sonra amcasını falan arıyor teslim olmaya karar veriyor. Babası, amcası bide arkadaş karakola gidiyorlar sorgu sual falan ordan hastaneye. Hastanede, babası, arkadaş ve polis ilerlerken diğer polisle şu muhabbet geçiyor;
P1: Amirim yakaladınızmı?
P2: Evet yakaladık.
P1Arkadaşa doğru) Hüseyin senmisin?
H: Evet.
P1: Vay a.g!
sağa dönüyorum polisler arkamda sola giriyorum arkamda kurtulamıyorum saklandığım yerde sigara içerken aklıma geldi her dönüşümde sinyal verirsem tabi kurtulamam diyede bir söylemi vardı![]()
SongürGarageTeam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)