aynı görüşteyim 2,5 saatten fazla sürüyor.
beklediğimi vermedi kurgu olarak basit kalmış bencede ama grafikler muazzamdı :icon_tup:
Printable View
RealD'sine gittik en önden izlememize rağmen çok iyiydi.
Bir de evet, film sonsuza dek sürüyor. :D
dün gece gidicektik ama 3D türkçe dublajlısını bulamadık bir türlü .. genelde gündüz saatlerinde 3D türkçe olanlar ..
film uzun gerçekten yazıyor 166 dakika diye maşallah :)
bende bu aksam izlicem...
Ya ben size garip birsey söyleyeyim.
Benim GRID startta cıkıyor bunun reklamı, aralıkta falan sinemalarda diye...
Nasıl olabilir böyle birsey?
Valla 2 gun once gıttım fılme,gayet başarılı bence...bir iki mantık hatası ve klise var ama o kadar kusur arada kaynıyor
3D gösterimi anadolu yakasında nerde var bilenınız varmı? uzun film iyidir iyi :)
cok iyi film gerçekten bugün izledim cok güzel
Film gerçekten görsel olarak çok başarılı. İnsanı resmen başka bir aleme alıp götürüyor :)
flim mükemmel bu flimi izleyipte kötü diyen yoktur heralde görsel efektler harika tekrar izlemeyi bile düşünüyorum. :)
Film çok güzel fakat çok uzun.Koltukta oturmaktan belim ağrıdı.
bu filmin farklı 3D seçenekleri var. en iyisi real d 3d .. bunun yanında imax 3d falanda var ama sanırım cinebonus sinemalarında hep real d 3d .. gözlükleri bile müstesna.
ama en başlardaki o teknolojik topçuk ve köpek animasyonundaki gibi bir gerçek 3d beklemeyin filmde.
filme gelince konusuna koyim diyorum. konusu klişe falan bile olsa görselliğinin bu kadar üst düzeyde olması bile ki 4 senede çekilmiş bu filmi matrix den sonra 2 ayrılan sinema anlayışını yeniden 2 ye ayırmıştır. avatar ve diğerleri var artık bülent başkaan..
ha filmden sonra ulan bu insan milleti değil misiniz hepinizin aq falan gibi bir nağra atasınız gelebilir. sakin olun :)
not: ankarada izleyecek arkadaşlar kesinlikle gordionda izlesin. 1 nolu salon.ama hem 3 boyutlu filmden dolayı fark alınıyor hemde gözlük kullanma ücreti alınıyor. ama gözlükler geri alınıyor hiç sevinmeyin.
senaryo ve kurgu olarak basit kalmış bence ama görsel olarak mükemmel ;)
dolu dolu 3 saat geçirmek isteyen hayal kırıklığına uğramaz :)
inanılmaz etkileyiciydi...3 saate deyiyor kesinlikle...
güzel film:icon_tup: