3d süper bi olay ya izlemeyenler gitmeli çok etkileyici bir filmdi :)
Printable View
3d süper bi olay ya izlemeyenler gitmeli çok etkileyici bir filmdi :)
Çok güzel bir filmdi. Yaratıcılığına hayran oldum James Cameron'un. George Lucas ın Star Wars la yaptığı gibi bambaşka birşey yaratmış...
Real 3D olarak dun gece izledim, muhteşem bir prodüksiyon.. Konu, senaryo basit ama o görsel efektleri yaratıkları, hayvanları, bitkileri tasarlayanları, fikir üretenleri, çizenleri, bilgisayar başında uğraşanları alınlarından öpmek lazım... Nasıl bir dimağ bunları hayal eder yaw? :)
Filmi yaparken tükettikleri miktarı düşünemiyorum... :D
Cinebonus Sinemalarında izledim. Ancak saat 21:15 matinasına bilet aldık herkes gibi 21:15 te oturduk izlemeye ama film malesef 22:00 da başladı.
TAM 45 DAKİKA KREDİ KARTI REKLAMI İZLEDİK :Deli::Deli::Deli:
Bir toplumun beyni bukadar tüketim hırsıyla yıkanamaz :ofk: Kusasım geldi artık bu kredi kartlarından ve taksit reklamlarından :mad: Yazıktır günahtır bu gençlere. Üretmeyin tüketin :icon13:
Bu arada film çok başarılıydı...
klasik iyi-kötü, hain-dost konusunun işlendiği basit bir senaryo üzerine kurulu, bu kadar reklam ve pohpohlama sonucu seyirci sayısını arttıran bir film.. bugün 3D olarak izledim, film gözlerimi çok yordu.. efektler ve görsel farklılıklar dışında izlenmeye değmeyecek bir film.. 10 üzerinden 5 veriyorum...
Bence gayet güzeldi:) Anadolu yakasında Meydan Cinebonus u tavsiye ederim:)
Perşembe günü gittim filme,bence oldukça başarılıydı. 3saatte hiç sıkıldığım an olmadı.
cok basarılıydı....
hala izleyeemdim ya...
görsel şölen
Konu soyle boyle falan diye yazmicam hic :D Gittim 3d olarak izledim, eglendim gorsel olarak cok basarılı bence.
izledim 3d olarak...bir daha izlemeyi düşünüyorum çok başarılıydı...
konuya nıye takılıyosunuz kı ben anlamadım...tum gun evde "konusuz" fılm ızle ondan sonra avatara laf et oldumu sımdı? dıger "konusuz" fılmlere laf yok ama degıl mı?:D:D
indirdim beyenmedim tarzım olan filimler listesinde değil ne yazıkki ...
Bende bugun ızledım termınator salvatıonda oynayan Sam Worthington yıne dokturmus bence ,hıc sıkılmadan ızledım sınemada agzına kadar doluydu ,konu deısık ;gorsel olarak son donem yapılan fılmlerın basında gelır bence hakkını vermısler ...