ben hayatımda böyle güzel bir film görmedi-m 10kerede izlesemm 20kerede islesem sıkılmayacağım bir film TEK KELİMEYLE MÜTİŞŞŞŞ içinde cok ince ayrıntılar varr anlayan anlar..
Printable View
ben hayatımda böyle güzel bir film görmedi-m 10kerede izlesemm 20kerede islesem sıkılmayacağım bir film TEK KELİMEYLE MÜTİŞŞŞŞ içinde cok ince ayrıntılar varr anlayan anlar..
O da birşey mi ben asıl film 21:15 te başlayacak diye bizi oraya oturtup izletilen o 45 dakikalık kısa metrajlı kredi kartı reklam filmlerinin senaristini arıyorum. Bir bulsam neler yapacağım ona neler :)
i-na-nıl-maz bir 3 boyut deneyimi. ilk fırsatta tekrar gitmeyi düşünüyorum.
yanılıyorsun en iyisi İMAX 3D hatta soyle bisey dunya uzerinde su an var olan en gelismis projeksiyon film gosterim sistemi İMAX dir.
ben filmi ancak 3. haftasında istanbulda sadece tek salonu olan İstinye park İMAX 3D salonununda izledim pardon izledim yanlıs oldu YAŞADIM:D
film gercekten superdi fırsat bulur bulmaz O devasal salonun devasal perdesinde (6-7 katlı bina buyukluğunde) tekrar izleyeceğim.
ztn bu film cekimleri ilk planda tamamen İMAX 3D olarak kaydedilmis ama daha sonradan real 3d ye falanda vermek zorunda kalmıslar ama dikkat ediyorum forumda sanırım benden baska kimse İMAX salonunda bu filmi izlememis kesinlikle tavsiye ederim film izlemenin baska bir boyutu real ve xpand 3d de ile uzaktan yakından alakası yok kesinlikle muthis.
hatta izlemeyenler icin ve bir kere daha izlemek isteyenler icin topluca İMAX salonunda filmi yeniden izleyebiliriz cok keyif alacagımızdan eminim.