bu sefer de immobiliezer devreye girmio die biliorum ama ? kumandayla kilitlenince motor da kilitleniyor
bu sefer de immobiliezer devreye girmio die biliorum ama ? kumandayla kilitlenince motor da kilitleniyor
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
gecmis olsun, bu tarz olayı bende haberlerde izlemistim...
bende arabayı kitledikten sonra usunmeden tekrar kontrol ederim...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Araca alarm takın. Genellikle indikten sonra yürürken arac arkamda kaldığında düğmeye basıyorum. Ama alarmın dık dık sesini duymassam hemen döner tekrar düğmeye basarım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sinyali kopyalaması mumkun değil ama
sinyalin arabaya ulaşarak kapıları kitlemesini engellemesi basit bence
ben arabayı yüksek gerilimin yakınına çekince mesela ya kumandam hiç çalışmıyor yada çok zor algılıyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bir kaç arkadasımdan daha duydum ilk basta hadi ordan demiştimde sora tvde falan
gorunce anladm ciddiyeti .bahçeşehirde olan bu olay ilk degil cok sefer duydum jammer
olayını aman dikkat tuşa bastıktan sonra kontrol etsek hiç bişey kaybetmeyiz en fazla 2 saniyemizi alır![]()
1881 - 193∞
jammerlar fena bi alet askerde intikalden dönen cihazların bataryasını tamamen bitmesi için sabaha kadar açık bırakıyorlardı binada kimse telefonla konuşamıyordu
ben cep telefonu ile bile araba kapısı açıyorum adamlar rahat rahat yapar memo.
ve denilen doğru yapılıyor bu iş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)