Burada yani gaziantepde bir ay kadar once gordum yeni kasasini netten takip ettigimden daha buyuk ve guzel gorunuyordu bence tercih edilebilir ama fiyat yuksek geldi bana tabi sizin tercihiniz. Bu arada arac 34 plakaydi
Burada yani gaziantepde bir ay kadar once gordum yeni kasasini netten takip ettigimden daha buyuk ve guzel gorunuyordu bence tercih edilebilir ama fiyat yuksek geldi bana tabi sizin tercihiniz. Bu arada arac 34 plakaydi
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Genesis Coupe daha mantıklı bir araç geliyor bana Mx-5 e göre.
arkadaşlar ingilterede 89-93 arası modelleri stok halde 3.000 £ civarı bir fiyata sahiptir. avrupa vatandaşlığım olsa alacağım yegane arabadır.
All Seasons just Feel the Wind of VW Spirit...
O bir E.T.
mükemmel bir seçim.. birkaç ay önce şaşkın da üstü açık yeni kasa geçti önümüzden herkes dönüp bakıyordu araca.. işin güzel yanı bunlardan fazla yok ve çok dikkat cekiyor.Mx-5 arabadan çok daha öte bir oyuncak diyim.Zevk aleti.İngiltereden araçla ilgili hertürlü modifiye kitlerini turbo kitlerini getirtebilirsin ingilizler aşık bu araca , her sokakda 1 tane kesin kesin vardır. Ben eski kasasına aşıgım ama yeniside çok güzel.Dünyanın en güzel roadsteridir.
![]()
bizim milleti göz önüne alarak araba alma sakın ya az yakan bi arabada bulursun kendini ya da herkein altında olan arabaya. hiç binmedim ama çok eğlenceli görünüyor hondacılar başlamış yine s2000 s2000 diye konuşmaya. bu ay top gear da da inceliyorlardı oldukça da memnun kaldılar araçtan
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Karşıyaka galeridekini bizzat görüp binmiştim pekte şaşalı değil bna göre kaldırıp o kadar parayı o araca vermek..sobalı ev alıp oturmak dha mantıklı satarken edilicek zarar başka mevzu boşa savrulan parada çok sanki...Beğendiyseniz alın ama hiç mantıklı değil.
Mercedes - Benz 200 200 E 1990 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58769264
BMW 3 Serisi 3.20i 1990 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61403504
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1989 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 37812450
Volkswagen Golf 1.8 GTi 1988 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 61850701
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1178071/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5514626/detay/
vs..![]()
Zamaninin luks arabasi
Zamaninin spor luks arabasi
Zamaninin spor arabasi
Zamaninin spor arabasi
Zamaninin super luks arabasi
birde 2 kisilik kompakt cabrio gosterseydin keske..
Emre sıfır MX5 almak gibi bir düşüncen varsa konuşalım en iyi fiyatı alırım senin için..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
başka bi araba var mı demişsin, model ayrımı yapmamışsın ki.. miata ne zamanının spor arabası değil mi? neyse olsun seni mi kırıcam bu biraz pahalı oldu ama 23e de vardı sahibinden de çok olmadı satılalı
Mercedes - Benz SL 300 1991 Model 29.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 59604292
ahaha tamam hadi oyle olsun ama zamaninda 120 k liraya aldigin arabayi 20 yil sonra 20 liraya satarsan degil 60-70 k liraya aldigin arabayi 20 yil sonra 20 k ya satarsan zarar etmemis olursun
yu get di poyint?![]()
Mazda MX MX-5 2.0 2010 Model 76.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 62335646
ta taaaa...
Mazda MX MX-5 2.0 2009 Model 69.000 TL Galeriden satılık sıfır Gümüş Gri renk - 57080757
gerci bu ikinci yeni sayilir ama olsun araba sonucta 2 yasinda![]()
tr de bi laf var alan olmadıktan sonra satanı seviyim diyebildin mi?
ayrıca mazdaymış bilmemneymiş umrumda değil.. ben olsam almam zarar ederdiye düşünürüm ki o paraya z4 3.0 alırım ediceği zararı zaten etmiş araba derim biter ama senin "satarken edilecek zarar? 90 modeli 20 k lira eden baska bir araba var mi?" lafın fazla iddalı geldi bana ki demek varmış konu benim için budur.. alıcak arkadaş istanbula gittiğimde bana yada sana tahsis etmiycek arabasını takdir edersin ki![]()
Simdi rx8 s2k bitti simdide s2k ile mx i mukayese ediyosunuz? 2008 visne rengi satilkti 47 istyolardi birturlu satilmadi izmirde 2008 yesil satildi 42 ye mi ne gitti simdi kalkmis yok 91 modeli bu paraysa iste 2008 su paraysa 10 sene sonra su para bu kagit ustu hesaplar daha hic tutmadi s2k ile mukayeseye girip polemik yaratilmasina gerek zaten yok eger alicak arkadas begeniyosa alsin sonucta araba helede butarz roadstr araclarda illaki zarar edersin keyfin zarari olmaz sonucta ama lutfen s2k ile mukayese etmeyin mx-5 i s2k yada bi sayginiz olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)