Bullet Nickli Üyeden Alıntı
Komiksiniz... adamın 350z si a4 ü camry si var diye bir eli yağda bir eli balda saltanat süren biri, emeğiyle çalışcak adam hakkında konuşamaz oldu hemen gözünüzde.. bu işler buradan üç beş satır yazmak kadar basit değil, yurdum insanı her bilmediği şeye bir yorumda bulunur ***** burdada verdiniz bunun örneklerini... Türkiyede şartlar zor olabilir, burada daha kolay ama it gibi çalışırsan daha kolay...
Kimse gitmeyin demiyor, Türkiyede asgari maaşla çalışmaktan cok daha iyi şartlarda yaşanabilir burda, o amaçla gelecekler için değil büyük hayallerle gidip hayal kırıklığına uğramamanız için söylüyor bunları. Ben bedelli askerlik için çalışırım 3 senemi doldurayım, para biriktirmesemde olur diyen veya bir fırsat yakalarım belki çalışayım bakayım noluyor diyen varsa değişiklik olsun kültür olsun diyen varsa, türkiyedeki şartlar altında çalışmak istemiyorum yada iş bulamıyorum diyen varsa denesin diyor, uzatılacak birşey söylemiyor.
Ayrıca kimseyi ilgilendirmez adamın kaç senede ne işler yaptığı ne zorluklar çektiği neler alabildiği, herkes kendi önüne baksın. 4 senede sabancıyla koçun servetini katlayanlarda var, siz bunları yapamıyorsanız o sizin sorununuz başkasının değil.
Toz pembe moz pembe demiş biri, Türkiyede toz pembe değil Amerikada toz pembe değil