Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
efes ide özlüyorneyseki türk restorantları saolun bu konuda yardımcı oluyorlar
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
birçok yazılanı okudum, ama sonlara doğru çok uzun olduğu için okuyamadım ama ben de bir yorum yapmak istedim![]()
bütün arkadaşların yazdığı yorumlar doğru... aradaki anlaşılazlığın sebebi iste bence tamamen, kişisel fark ve yaşam yeri farkı..
mesela ben $1500 maaş ile 2.5 ay yaşadım, üstüne kalan para ile araba aldım, birsürü yol yaptım, aklınıza gelebilcek herşeyi aldıminanılmaz eğlendim... minnesota eyaletinin ufak bir köyünde olduğum için para kazanmak çok kolaydı ve kalıcak yerler de çok ucuzdu...
ancak başka bazı eyaletlerde inanılmaz zor yaşam şartlarını da gördüğüm için kesinlikle gidiceğiniz yerin çok önemli olduğunu söylemek istiyorm...
mesela newyork tan uzak durun![]()
arabanız varsa michigan dan uzak durundevamlı ceza yazıyorlar..
tavsiye olarak kuzeye gidin ve ufak köylere giderseniz, rahat, sakin bir hayat yaşarsınız ve köy die imkansızlıklar içinde yaşamazsınızkuzeydeki köyler bile çok gelişmiş..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
muhahaha bende katılıyormhuylu huyundan vazgecmezmiş ...
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
şirket kuranlar için bilgin varmı; yani 100 150 bin dolar sermaye ile yabancıda yabancıya şirket kurulabiliyomu.
şirket için pek bi bilgim yok malesef onn da bir den fazla vizesi var kuralları karışık
Yusuf O Oytuna söle 1010220 ile başlayıp numaramı cevirsin arıyorum telefonu kapalı
öküz herif nette değil aynı yerde değilmisiniz olm siz![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
olum geçen benı amerikadan biri arayıp işletti oytun olmasın lan jeton yeni düştübak
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şehitler için konvoylar düzenlenen bir forumda paralı askerlik yapıp askerlikten yırtmak için amerikaya gitmek isteyen kişileri görmek beni üzdü...
evet zaten herkes dağlarda çıkıyor 18 ay çatışıyor öle geliyor dimi ...
açık öğretim okuyanalrın yüzde 90 ı kısa dönem için okuyor ...
türkiyede asker e giden çoğu kişi mümkn olduğunca uzatıp gidiyor ...
bu bi gerçek herkes askeri boş kaybı görüyor ...
neyin derdindesin ? hasta oluyorm böyle entel takılan tiplere
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)