giderken incekten dönerken eskiş. yolundan dönüyorum sıkıntı yok:)
Printable View
giderken incekten dönerken eskiş. yolundan dönüyorum sıkıntı yok:)
görüyorum o arabayı ara sıra banada bir kere geldi ceza yazıp yollamışlar saolsunlar
samsun kavşagını geçince keçiören köprüsünün altındada devamlı bitane siena duruyo kaldırımda..
çetinemeçten konya yoluna dönüşte tam köşeye duruyolar saga girdiginde kaçış yok. hergun cetınemec konya yolu istanbul yolunu kullanıyorum. canım sıkkın olunca yardıra yardıra gelıyorum ınsallah ceza gelmez:)
gençler sabit radarlar henüz çalışmıyor.. hadi konu hortlamışken size bu müjdeyi vereyim. hacettepe dahil olmak üzere hepsi eylul ayında girecek devreye. boşa oraya gelip fren koymayın :)
Konu sahibinin söylediği Kentpark'tan sonraki corollaya bende düştüm 1.5 ay önce..142km/h ile..Trink 262tl :)
Demmeki neymiş bütün teck hızlı :D:D dikkat etmek lazım yazık günah bi avuc para :D:D
:Dön plaka iptali :icon_tup:
konu hortlamis gerci ama
bugun istanbul yolu sasmaza gelmeden de kurmuslardi tezgahi dikkatli olalım
valla ben normal yolda bana bakan bir araç gördüğüm gibi freni koyuyorum olay bitiyor. önemli olan oradan kaçla geçtiğin. bu şekilde 3-4 kere o seyyar radardan yırtmıştım.
artık eve gelirken mahallede ters yöne park etmiş araç görünce bile frene basar oldum o kadar tetikteyim :D
geçen gün de konya yolunda basarken (mogan a gidiyodum valla hangi istikamet bilmiyorum:D:D) sağımda bitane partner li abi elini çıkardı gizliden salladı dur , dur diye... ne dio acep bu derken karşımda cep te koyu yeşil corollayı tersten görünce ayıktım:D:D:D , sonrada partnerli abiye selam çakıp devam ettim , kurtardım onun sayesinde.
Bu arada sabit radarlardan eskişehir yolu harici hangisi aktif şuan?
ön plaka yok sorun yok ;)
valla 2 sene önce c3 varken plaka camda veya direk torpidoda geziyodum , günde 3 kere çeviriyolardı , bıktım o tedirginlikten , en temizi radar öncesi ufaktan hızı düşürüp şehiriçi sakin kafa gezmek.