abi geçmiş olsun okurken acayip sinirlendim ya nasıl bir cürret sen yıllarca çalış kazan arttır bi araba al sonra bi o.ç gelsin çalsın adalet mülkün temeli değil hırsızın yancısı olmuş artık
abi geçmiş olsun okurken acayip sinirlendim ya nasıl bir cürret sen yıllarca çalış kazan arttır bi araba al sonra bi o.ç gelsin çalsın adalet mülkün temeli değil hırsızın yancısı olmuş artık
ulan işe bak çözümü bilsem de foruma bile yazamıyorum ama gizli kontağı unutun o şerefsizler için basit yöntem onu bulmak
ECUTECH İstanbul
kanka tel açtım kapalıyıdı.. üzme bukadr kendini emek kalıcı korkma herkes biliyor senin yaptıklarınıolan oldu artık biraz daha dikkat olcak demektir sen önlemini al gerisini Allaha havale et yarın bişler yaptırırsın artık. insanlık bunlar olağan şeyler oldu bu ülkede artık biraz canın sıkıldı az bişi masraf etcen ama hallolmucak iş değil. s. et birgün onlarında bir kapısını çalan olur..
low is low
İmmobilizer olan araçlarıda düz kontak yapabiliyorlarmı??
Bilen varmı??
Allah korumuş gemiş olsun....
tşkler arkadaşlar![]()
geçmiş olsun.
sahibinden ve benzeri sitelerden adresleri takip ediyorlar.ilan verirken adresinizi yazmayın plakanızıda kesinlikle gizleyin.bu çok önemli bir takip yöntmeleri imiş.
RACE WERKS
valla ortamı olan insanın arbası illaki farkedilirhemen edit : mesela bizim ark. aracını sattı kocaelinde gören tel açıyor
sen işin var diye
yani illaki mimllenmiş oluyor araçlar ve bir tanıyanı çıkıyor nerde olduğunu kestirebilirsin bölece... olduku burakın aracını burda gördim illaki ararım gelşdinmi ist diye forumda illaki her ilden bir kaç kişi var ve bizim araçlar illaki ilgi çekiyor ve gören sölüyor kulaktan kulağa illaki ulaşır bir ipucu olur
burda kaç tane kaza sırasında kaçan adam teşhiş edildi
kaçmak yok illaki görülür..
low is low
Kırıkkalede de başladı araba çalınma olayı
Çalınan Araç, Ankara'da Bulundu
Yaylacık Mahallesi’nde bir akrabasına misafirliğe gittiğinde aracı çalınan vatandaşın aracı bulundu. Ankara’da bulunan aracın bütün aksamlarının söküldüğü ve sadece şasesi kaldığı tespit edildi.
Aracının sadece şasesinin kaldığını gören vatandaş, hırsız veya hırsızların bulunmasını istedi. Bütün aksamlarının parçalanarak sökülen aracın, parçalarının tek tek satıldığı tahmin ediliyor.
Alıntı
Koyucaksın arabaya 2 kilo c4..çaldılar mı patlatıcaksın saçılacak parçaları sağa sola..ucuz atlatmışsın geçmiş olsun..
tşkler arkadaşlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)