Bir kez arabası çalınan, bir kez kapısı eğrilen bir kez de camı kırılan ve hırsız kovalayan biri olarak halinizi anlayabiliyorum.Çok çok geçmiş olsun alarmsız olmuyor darbe sensörünü de arttırmalı...![]()
Bir kez arabası çalınan, bir kez kapısı eğrilen bir kez de camı kırılan ve hırsız kovalayan biri olarak halinizi anlayabiliyorum.Çok çok geçmiş olsun alarmsız olmuyor darbe sensörünü de arttırmalı...![]()
Bana göre çözümler
1-Gizli kontak
2-Uzak mesafeden aracın durumunu ekrandan gösteren oto alarmları.Herhangi bir darbe anında bunu ekrandan bildiren oto alarmları mevcut.En az 1700 metre mesafeden algılıyor hemde.
Normal alarmlar artık iş görmüyor.100Metreden sonra bana göre hiçbir oto alarmının sesi duyulmuyor.
bence hiç bir şeye gerek yok benim direksiyon göbekten alıyourmdireksiyonsuz görünce zaten uzak duruyorlar
momoyu seviyoum
![]()
low is low
Cok geçmiş olsun.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Akşam 6-8 arası oturduğumuz site içerisinde 14 tane eve cesaret edip girebiliyolarsa,sokaktaki arabaya hayli hayli cesaret edip girebilir durumdadır bu şerefsizler
Çok geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun![]()
geçmiş olsun son dakikada yakalamışşınız sanırım aracı yoksa kötü olacakmış
YARZUMSİN
YSNVTEC BEYKOZTEAM
buyuk gecmis olsun bu konuda cogu insan sizin kadar sanslı değil...
Ankara emniyeti eksozlara cam filimlerine baksın millet canından oluyor ses cıkaran yok anca gucleri onlara guvenenlere yeter zaten gecmiş olsun kardeş
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Allah yüzüme baktı
verilmiş sadakam varmış valla
il bakışta fena ama ben ilk yaptığımda kaldırımda adam apışıp kaldınaptı bu diye elimde direksiyon eve girdim pis pis gülerek
adam arabaya bakıyordu camdan baktım
ya zaten olcağın önüne geçilmez ama ilk bakışta benim arabayı götüğrmeyi düşünen onu görünce vazgecer bence caydırıcı..
low is low
klasik sözanlaşmalı dicem ama bu hırsızlık olayları ama bu farklı kanka arkadasın si gibi bir işte kullanmak için götürcekleri belli.. göz yumulabiliyor tabiki kimsenin günahını almak istemem
low is low
geçmiş olsun.
yannız arabanın içine girip yarım kontak yapana kadar alarm nie öttmemiş?
sensör yokmuydu içerde?
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)