http://www.sahibinden.com/3_kirmizil...XQQdisplayitem
km düşük olsa alınırdı bu ama adam 250 lıra bıle düşürmuyor dou şehirdişinda okuyan arkadaşımız süreklı arabayla gidip gelıyor 2 haftaya bı adana afyon yapyor ve dun bıle oglen antepe gıdıp akşam gerı adanaya gelen bırı dızelden başka bişe kulanamaz kullanırsa altından kalkamaz
ende leon alırken o araçla çok ilgilenmiştim..sahibi çok inatçı o yüzden uzun zamandır satamadı aracı..
bencede o araca o fiyat çok yüksek...
Kendini az daha zorlayıp leon 2.0tdi alabilirsen çok memnun kalırsın.
Bütçeyi biraz yükseltiriz o sorun değil.. Fakat Leon sahipleri biraz yüksek fiyatlar istiyolar.. Yani kafayı kurcalayan konu o aslında..
Tüketim açısından kesinlikle GOLF GT daha az yakar. Eski kasa yani golf4 alacağına linkte verdiğim araçlara bakmanı tavsiye ederim.
Herhangibir golf al demiyorum sana alacağın golf kesinlikle TSI olmalı. Performans da istiyorum dediğin için GT olacaktır.
Dizel'e yakın bir tüketimi var TSI'ın. Hem istediğin zaman basarsın istediğin zamanda sakin sakin takılırsın. Kesinlike aradığın özellikler TSI'dadır...
![]()
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
http://www.sahibinden.com/acil_olmas...XQQdisplayitem
hem yeni kasa.
hem düşük hacim.verileride fena değil
Herkes 1.4tsi önermişte, arkadaş sanırım çok km yapıyor ne kadar az yakarsa yaksın 100km'de 2lt fark yapar dizel ayrıca lt bazında aralarında 65kuruştan fazla fiyat farkı var haftada 1000km yapan birisi için benzinli araba intihar olur.(litresi 3.67tl olmuş)
cupra R tampon ve jantlar yokken 28.5'a inmişti yanılmıyorsam..
aracın ya arka solu ya da arka sağı boyalı..
fiyatı kimilerine göre uçuk gelebilir ama bence çok da mantıksız değil..
hem modelli, hem full donanım, hem yürürlü, hem ekonomik bi araç..
bu arada Leon'un eski kasası ile yenisi arasında bariz bi kalite farkı var, özellikle iç mekanda..
yenisi pek çoğuna dıştan daha hoş olabilir ama ben cupra-R bodykitli bi eski kasa Leon'u tercih ederim..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Dizel sıfır alacak olsa 1 dak. düşünmeden alsın derim. Ama konuştuğumuz araç Dizel ve KM'si çok. 3. sahibi olacak aracın. Yani satması çok çok zor olacak o kmlere. Satsa bile epey bir zarar edecek. Ama TSI'da daha fazla konfor+perf. bulacak. Hemde satışında rahat edecek. Ve TSI ile Dizel arasında uçurum bir fark yok yakıt açısından...
Dizel araç bakımı vs TSI bakımı, uzun vadede satış imkanı ve bütçe birleşince kesinlikle TSI diyorumİki aracıda kullanan biri olarak
![]()
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
dizel cupra guzel araba ama fiyat yuksek verirse 29 a alınır vermesse 30 a kasılır onada vermesse allah işini ras getirsin
onun dısında hem guclu hem ekonomik hem goruntusu guzel hemde 6 ileri guzel bi arac.
Bindiğin aracı çok sevdiğin ortada, her sayfada tsi'ı övüyorsun, allah kazasız belasız...Yaptığın kıyaslama tahmin ediyorum 122hp lik tsi motor ile.
122hp'lik tsi'ın,ilandaki 150hp lik dizel motordan daha performanslı olması zaten gerçekçi değil.tsi'ın 0-100km hızlanma verisi 9.5sn, tdi'ın 8.9sn ve tuninge çok daha iyi cvp veren bir motor.
Tsi ile tdi'ın yakıt tüketimlerinin aşağı yukarı denk olduğunu yazmışsın, bilmem açıklamaya gerek var mı? Ama var gibi. İlanda bahsi geçen 150hp lik tdi motorun ort. yakıt tüketimi 5.3lt/100km; 122'lik tsi'ın ise 6,2lt/100km. Bu durumda dizel araç km'de 160 kuruş yakarken, tsi km'de 230 kuruş yakacak.
Dizellerin periyodik bakımının yüksek olduğu yönünde yanlış bir önyargı var. Komple yıllık bakım için 170TL veriyorum.Hangi benzinli aracın bakımı daha ucuz?
Herşey apaçık ortadayken, hiç alakası olmayan 2 motor şeçeneğini, tsi ile tdi'ı neden karşılaştırıyorsun?
Not: Benzinin lt fiyatını 3,72tl olduğu ülkemizde dizel bir aracın satışının daha zor olacağını nasıl düşünebilirsinki?![]()
Veren olmadıktan sonra satanı ... diye bir laf vardır ama ban sebebi oldugundan söylemiyimAdam acıkca söylemiş 1 motor 1 araba almak istediğini 2sinin parasına satabilmek için fiyat belirlemiş . Tam istediğini gerçeklestirebilecegi yazmış .
Ama tabi benzn fiaytlarının bu seviyeye cıktıgını düşünürsek dizel almak çok çok çok mantıklı geliyor . Yakın zamanda dizel fiyatları tavan yapar sanırım .
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)