İnşallah bişey olmamıştır :(
Araç gti değil XS dodikleri yok ve tampondan anladığım kadarıyla :(
Printable View
İnşallah bişey olmamıştır :(
Araç gti değil XS dodikleri yok ve tampondan anladığım kadarıyla :(
evet arac xs zaten de valla cok kotu patlamıss hatırlıyorum ılk gtı lar cıktıgında bunları cok gorurduk hızlı makıneler bır anlık dalgınlık bır anlık ufak bır hata bu sekılde kazalar oluyor ınsallah kurtulmustur veya kurtulmuslardır dıyecem amaa sı var ıstee:(
Çok kötü olmuş inşallah içindekine bişey olmamıştır,çok çok kötü...
İnşallah araçtakilere birşey olmamıştır..
Ülkenin bu bozuk yollarında ve bir sürü vurdumduymaz şoför varken çok dikkatli araç kullanmak gerekli.Kendinize istediğiniz kadar güvenin,ama unutmayın ki karşınızdaki aracı kullanan siz değilsiniz.
Allah düşman başına vermesin:(
çok kötü olmuş.
çok fena.Allah yardımcıları olsun.
cok fena dıkkat etmek lazım.gormden sollama ya da saglama yapıolar gibi inş. yasıodur
Frensizmi vurmuş o öyle,yarısına kadar girmiş araba.
Umarım sağ çıkmıştır.
İnşallah kurtulmuşlardır. Allah ölümünde hayırlısını nasip etsin.
etkilendim, aracı sürenin ve yanındakinin sağ kurtulacağına inanmıyorum maalesef :(
işallah sağ kurtulmuştur
fren izi göremiyorum resimlerde ya kafası çok güzeldi
yada bu kamyonun arka ışıkları yanmıyordu
dümdüz nasıl girmiş oraya :(
işallah arkadasa bişe olmamıstır arac xs
inşallah içindekilere bişi olmamıştır.Allah düşmanımın başına vermesin kaza.çok kötü bir şey
geçmiş olsun dıyelım
orası emnıyet şeridi sanki
allah korusun kurtulması cok zor bence..
Sürücü ne durumda bilgisi olan var mı :(
Öyle bir noktaki hız veya fren pek önemli değil. 1 cam 2 direk darbeyi karşılıyor.
İnşallah içindekilere bir şey olmamıştır. Allah korusun hepimizi.
surucuden kesin bi haber yok ama boyle bir kazadan sag kurtulması ancak mucize olur cok yazık allah rahmet eylesin:(
lutfen dikkatli olalım arkadaslar trafikte gereksiz hareketlerden kacınalım allah hepimizi boylesine kazalardan korusun bol bol sadaka verin.
içindeki arkadaşlara inşallah bir şey olmamıştır.cana gelen mala gelsin..