allah cümlemizi kazadan beladan korusun rabbim
Printable View
allah cümlemizi kazadan beladan korusun rabbim
Biraz alakasız olacak ama bende bugün bir kaza gördüm. Ufak bir kız çocuğu karşıdan karşıya geçerken araba çarpmış, oracıkta da ölmüş, üstüne gazete falan serilmişti. Çok kötü oldum ya, kimin aklına gelirki yeni bir yılın ilk gününde vefat edebileceğine:(
deepo yolu dümdüz yol.park halindeykenmi girmiş ne olmuş artık tüh
Rabbim cümlemizi korusun lakin birşeye takıldım kaza sonucu belli değilken nasıl oluyorda ALLAH rahmet eylesin yazıyorsunuz çok ilginç Ölmeden öldürürüsünüz siz insanı .
yaşıyosa allah şifa versin
O arabadan sürücünün sağ cıkmasını mumkun değil ama öldürmeyen Allah öldürmez diyelim bir ümit.Allah hepimizi korusun trafiğin şakası yok.
Çok kötü, Allah korusun.
Çok kötü olmuş gerçekten..
Allah kimsenin başına vermesin çok dikkatli olmak gerekiyor..
çok kötüymüş yaa. inşallah bişi yoktur kullananda :(
arkadaşlar aracın sürücüsü oaraçtan sag çıkmış ve araçta 2 kişi daha varmış şu anda hastaneden taburcu olmuşlar .
bu tür bir kazada ben yapmıştım arkdaşımla cok kötü bir duygu allah kolaylık versin hepsine geçmiş olsun.
damperi acılmayan tüm taşıtların arkasına üreticilerin arkadan carpmalar için araştırıp ürettigi barlar gerekiyo. altta herhangi bi absorb edicek malzeme olmadımı araba zaten ön camla iki direge kadar altına girio o yüzeylerinde zaten bu kadar enerjiyi sönümleyecek bi yapısı yok bagaja kadar gidio sonra.
allah korumus sahibini büyük geçmiş olsun en ölümcül kaza tiplerinden birini yaşamış.
allah hepimizi korusun
öldürmeyen allah öldürmuyor dıye buna denır gecmıs olsun ...toprak ettıler adamları ıkı dakkada
Geçmiş olsn kötü kaza.yaşamaları mucize.allah kimseye vermesin.büyük geçmiş olsn.