şimdiye dek bi konuda yanıldıgıma hiç bu kadar sevinmemistim:) iyiki yanılmısım.
arkadaslara buyuk gecmis olsun verilmis sadakaları varmıs.
Printable View
eminmisiniz ölmediğine ben pek inanmıyorum yine umarım yaşıyorlardır ama..
Vallah kazayı görüp yorumları okuduktan sonra acayip daralmıştım taki kurtuldular yorumunu okuyana kadar hiç böyle bi ferahlık hissetmemiştim çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun piskolojiside zor bu işin bişeyler yaparken bir avuç vidadan ibaret olduğunu unutmamak lazım.
arkadaşlar araç sürücüsü yaşıyor. hastaneden dahi taburcu olmuş arabada toplam 3 kişiymiş ve kimseye bişey olmamış. allah tarafından....
sürücünün sadece burnu kanamıs.2 kişilermiş aracta sevgilisinde kafası yarık ...
allah korumuş valla bende gazatede okudum büyük geçmiş olsun...
gerçekten çok sevindim kurtulduklarına.. İnanılmaz bir olay gerçekleşmiş.. Tekrardan doğmak gibi birşeydir bu arabadan sağ çıkmak..
allah korumuş gerçekten, eğer çok kaydıysa araç herhalde büyük bir refleksle eğildiler...
Allah korumuş , geçmiş olsun sahibine
allah kimsenin başına böyle bir kaza vermesin..hele helede 106 ile hiç vermesin,mazallah 4 tekerli tabut resmen.bazan böyle 106 ları gördükce satayım diyorum ama içimdeki bu 106 sevgisine her defasında yenik düşüyorum...
Allahın takdiri işte gerçekten mucize başka bi açıklaması yok.
allah kormus içindekileri çok kotu bi kaza:S allah kimsenin basına vermesin..
Allah korumuş,çok geçmiş olsun sahibine.
terbiye sınırlarını aşmayın,siz kimsinizde benimle böyle konuşabiliyorsunuz,zeka fakirimiymişim,burada laf kalabalığı yapıpta konuyu da saptırmayalım.benden yana bi terslik varsa ben özür dilerim ama en başta o cümleyi kullanarak siz agresif davranış yapıyorsunuz.benim orada anlatmak istediğimi düşünseydiniz anlardınız,hala siz diye hitap ediyorum saygıdan dolayı.burada herkesin herkese saygı çerçevesinde yorumlar yapması gerekir.bir daha da birşey yazmayacağım.laf salatası yapmaya gerek yok.