Saçmalık :) Bence direk şikayet edin.
Printable View
Saçmalık :) Bence direk şikayet edin.
geçmiş olsun çagrı öyle bi hakkı yok bence ama araştır istiyorsan bi sor polis felan yokmu tanıdık..
Yeni konu açıp kirletmeyeyim dedim ortalığı..Bugün BMW Passion sanırım,buluşmasına gittik.. insignia club un üyeleri de oradaydı,insigniacılar opcyi merak edince 3-5 kere gazladık orada..Git gel yaptık otopark'da 2 dk sonra polis geldi..Hayatımda ilk defa bu kadar nazik ve anlayışlı polis görmüş oldum.."Gençler sizi anlıyoruz ancak lütfen burada böyle şeyler yapmayalım aileler var,diğer arkadaşlarımızı da bu konuda uyaralım , ancak tekrar denk gelirsel işlem yapmak durumunda kalacağız,boş yere güzel buluşmanıza gölge etmek istemeyiz,biraz dikkatli olalım" dediler ve gittiler..
video yapacan görecek o zaman parçaya el koymak nasıl olur ben senin yerinde olsam tekrar giderim yanına yada gördüğüm zaman gizli kamera koyarım ben parçayı geri istiyorum derim oda seni oğrulayacak şekilde konuşursa kaydeder giderim em. müdürüne video yu gösteririm.
Geçmiş olsun dostum.Bu şartlı GASP olayında yapacağın en iyi hamleyi yapmışsın bence.Çünkü bu menfaatçi polislerle inatlaştıkça adamlar daha da kıllık yapar.
valla bana gore hepsi anlayisli...
benim merak ettiğim merkeze teslim etmişmi suç teşkil eden delili..
orda tanıdık bi polisle irtibata geç baksın
anlamadıgım fıltreye nasıl ceza kesıyo yasak degıl kı bıldııgm kadarıyla muayenede bıle hıcbırsey demıyorlar ?
hakikatten sacma olmus. gerci konu acılalı 3 ay olmus ama.
eger bu bı ceza ıse makbuz u nerde ? o aldıkları suc teskıl edıyosa aldıına daır bı belge vermesı gerekır dıye dusunuyorum yanı en azından bende bole bıse olsa ısterdım.
aldı gıttımı gıttıkten sonrada subesını bulur gıder subeye sorardım. ve kesınlıkle polısın plakasını sıcıl numarasını alırdım.
resmen adam gaftılemıs.
adamda meraklıdır
böyle ufak ufak modluyodur arabasını a.... kodumun şeref...
arkadaslar neyi tartisiyozki,adam cezami- rusvetmi demis resmen.rusvetini almis gecmis, muhtemelen o parcalarida ya bir tanidiginin ya kendi aracina takicaktir,yada satacaktir ;p bide bir cok arkadasimiz filitreye nasil ceza yaziyor demis,filitreye ceza yazmasa bile egzoza yazar,yada herhangi bir spoiler veya bi eklenti varsa proje yapilmadan takildigini iddia edip yazar cezasini ve hakli bulunur,arti cam filmi warmis onada yazabiliyorlar bildiginiz gibi. ha ben olsam naapardim:confused: tabiki filitremi verir arabami ve diger cezalardan kurtarirdim
flıtrenın kalıte derecesını veya manevı degerını bılmıyorum ama baglatıp bı dunya ugrasacagına ıyıkı vermısın flıtreyı;)
ama gercekten ulke gıttıkce garıplesıyo ya, bende polıs olcam vf35 li bı subaru bulup turbosunu sokturcem:D:D:D
Resmen soygunculuk bu adı serefsızlerın yaptıgı bu nasıl bı anlayıstır.Nasıl bı ülkede yasıyoruz.gecmıs olsun kardesımm..bence hakkını aramalısın.ole bı hakkı yok..sıkayet et bence..
abi belki kendin belkide baban abin akrabalarından biri polistir ama bu ülkede bilmeyen yok bunu.bu trafik polislerinin hepsi böyle hepsiii.yeterki beleş bulsunlar.en namuslusunun en şereflisinin bile vardır bir ücreti.asıl teşkilat Polis Teşkilatı değil Trafik polislerinin Halkı düdüklemesi teşkilası.üniforma ile yapılan rezilliğin teşkilatı.alsın o filtreyi karısına götürsün.kendisi çalışırken karısına lazım olur belki.kansız şerefsiz herifler.asıl vatan haini bu zihniyetteki polisler.bunlarda ne allah korkusu var ne gurur nede haysiyet.böylelerini direk sınır dışı edecen bu ülkecen.Sorsan Konuşmalarına baksan HEpsi şimdiki yönetimin arkasındadır.(ki öyle)ama bu hükümet dğeişse başkası gelse buseferde onlardan yana olurlar.kendi çıkarları için her boku yer bu herifler.(trafik polislerinin büyük bir çoğunluğu için konuşuyorum.10tanede 1tane kadar az da olsa istisnalar vardır içlerinde elbette)
geçmiş olsun burası türkiye!
konuyla alakasi yok ama merak ettim.
arkadaslar araclar standarttan alcak oldugu için ceza yiyen varmı ?
oha filtreti gasp etmiş şefersiz...
2 hafta önce bağajda çalmayan fakat sadece duran subwoofer a ve camdaki 2 parmak boyutundaki forge stickerına ceza yedim..
Keşke Caktırmadan Telefonunla ses kaydına alsaydın. Ve öyle verseydin filtreyi.. Piyasada o kadar çok sütü bozuk insan varki aklı duruyor insanın.
egzoza ceza yazıldığını gördüm ama parça alındığını ilk defa duydum
ilginç yer yaa türkiye
Çıtırdan laf sokmak lazımdı aslında.O filtre tek başına iş görmez kitiyle beraber kullanmalı.Durun ben size borusunuda vereyim gibisinden :D
Mersin de polis olucan bedeava araba modifiye edicen demek ;)
Bari filtreyi verme gibi bi hata yaptınız olayın peşine düşseydiniz.Benim arabamdan parça alıp çökceğine arabayı bağlasın daha iyi.Niye şikayetçi olmadınız?En azından haysiyetsizi bağlı bulunduğu karakol yada şubede rezil ederdiniz.
..........
bencede şikayetçi ol diycem ama uğraşırsın çağrı...
adamlar gayet rahat kimi kime şikayet edicez?:)
Bildiğim kadarı ile polisin kaput açtırma yetkisi yok.
geçmiş olsun sölicek bişi yok kaptırmışsın....
benimde basıma ıstanbulda gelmıstı bole bı olay polıs ceza yazınca foruma yazdım tesaduf bı arkadasta aynı polısten ceza yemıs onunda tesısat kablolarını kopartmıs arabanın standart sıstemıne ek sıstem döşenmesi suçmuş kendı aklınca banada bagajdakı subwoofer ı gorup 75 desıbelden fazlası yasak dedı ceza yazdı dınledınmı desıbel ölçerin nerde diyince fılm egzoz app den ceza yazdı :)) orjınal plakalarımı gosterdım bembeyaz montumun ustune attı bagajdakı leş gibi oldu tabı ııce sınırlendım...bide ceza puanı yazıyım ehlıyetın temızmıs muabbetıyle ıyıce sınırler gerıldı...sonra ben sıkayetçi oldum karakoldan ihtar verıp polisi gonderdıler ıkı kere ıfade verdım emnıyet genel mudurlugune maıl attım sonuc ıhtar...modifiye upgrade suç onlara göre...