emre mk2 jetta verim sana![]()
emre mk2 jetta verim sana![]()
sahibinde sarı var bitane 7 istiyo sanırım aradnz mı emre
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
mavi bi tane vardı istanbulda araba.com linkli 4000 tl istiyordu heralde tek kapı dizel toplu birşeydi
Ben suan topluyorum bır mk1 Ramosi'de bılır saglsun bana cok yardımcı oldu.
Sakaryada aldım arabayı 2800 tl ye.Alırken mutlaka 80 model ustunu almanızı sıddetle tafsıye ederım,hastalıgı kulelerden atma yapıyor cok dıkkatlı olmanız gerekır, Dıger curuyen bır kısma arka taraf bagaj ve stopların oldugu yerler.
Ben 3 sahıbıyım 83 model olmasına ragmen aracta ne bır boya nede bır degısen cıktı.Kurtaramadıgım ıcın sımdılık sol camurlugu degıtırdık sadece.Bınmek ıcın aldım ve satmayı dusnmedıgım ııcn cok ugrsaıyorum.Motor,Kaporta,İç,Lastik ve jant hepsı 0 alındı 7 bın tlyı gecıcek gıbı.Kısmetse bıttıgı znm forumda paylasıcam.
Yardımcı olacagım seyler olabılır pm ata bılırsınız nerde nasıl ne parcası bulabılecegınız cıkmacılar hepsı mevcut.
Orjınal 1,6 GTd 70 bg Tek kapı![]()
sarı biraz hoşaf gibi duruyor görüyorum arada çok düzgün değil ama binilmeyecek kadar kötü de değil toparlanır
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
bugun gittik sarı golf'e baktık (ATS cup jantlı) Araba hiç resimlerdeki gibi gelmedi. arac'ı ilk sahibi aracı toplayan kişi gösterdi bize arac mahalle için 2-3kere el değiştirmiş. adam uğraşmak lazım ön takımı yaptırmak gerekiyor falan dedi. 16"jant arabayı bıtırmış ön kuleler deki çatlakları boya ile kapatmaya çalışmışlar . alt taraf cürükler başlamış kapı içleri bagaj tarafında var... REsimlerde sadece al benisi gözüküo aracı çalıştırmadık bile yani notu verdik tek xenonla gelişini görünce![]()
Araba.com'daki mavi aracın sahibide bi değişik çıktı bugun gösteremem sonra gelin gibi bi havalarda falan o yuzden onada bakamadık..
ramazan abiyi (ramo si) ziyaret ettik biraz sabırla etrafa bakıncaz 5-6lira arasında bişeyler bakıoruz aklında olan varsa sölerse sevinirimkenarda köşede
![]()
Yokmu golf mk1 de bi olaylar canlanmalar almalar satmalar? yoksa herkesin hevesi kaçtımı?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
son 1 ayda 5 farkli arabaya baktim ekonomi yapayim derken daha fazla parcalanirsin duzgunlerinede ucuk rakamlar istemeye basladilar arac sahipleri uyandi bence baktilarki millet bu araclarin pesine dustu rakamlar yukseldi bence gereksiz lpg li 78 model 131 alir binerim cok daha iyi.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
sarı mk1 satıldımı beyler??
edit: gördüm tamam duruyor hala.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)