gayet te güzel bir karar biz profiloya takılıyoruz o yüzden park parası yok ama öbürlerine gidincede otopark parası için 10 dk kuyrukta kalıyoruz
gayet te güzel bir karar biz profiloya takılıyoruz o yüzden park parası yok ama öbürlerine gidincede otopark parası için 10 dk kuyrukta kalıyoruz
Yaşasın! Bu çok iyi bir haber. Haydi Ey Türk Gençliği bak artık otoparka para vermeyeceksin! Daha çok alışveriş yapabilirsin! Kredi kartına 24 taksitle herşeyi alabilirsin!
Hatta 1 üretip 100 harcayabilirsin!
Çok mutlu oldum bu habere...
okul çıkışında yemek için falan otoparkı ücretsiz olduğu için genelde istinye parka gidiyorduk, alternatifler çoğaldı o zamanne zaman uygulamaya geçilicek bilgisi olan var mı, yarın gitsek ücretsiz mi yani?
vallayi sürekli profiloya gidiyodum artık altarnetifler çogaldı![]()
ben profilio da 1 gece bırakmıstım arabamı 15 tl vermistim...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
sabah dışarıdan gelip park eden, akşam da aracını alıp gidenlerle,
alışveriş merkezine gelenleri nasıl ayıracaklar?
şöyle düşün o zaman?
otopark yine paralı, ama içeride alış veriş yaparsan, para harcarsan, alışveriş merkezi otoparkı hediye ediyor sana..![]()
buluşmaları cevahir de yapın![]()
bu karar nezaman uygulanıcak bugün cevahirin otoparkına giricektim sordum yok öyle bişey dediler çıktım bende ?
ufak bir cezası var bu kurala uymamanın...belediye ekipleri eğer denetim yaparlarsa ceza kesip gidiyorlar...yaptırımı gücü olmayan bir karar...
Cevahir-Kanyon-Metrocity-Capacity gibi merkezi yerlerde paralı olması anlaşılır bir durum bence...1 yada 2 saate kadar ücretsiz olmalı alışveriş yapanlara ise bedava olmalı...Ama Cevahir suyunu çıkartmış durumda saçma sapan bir ücret tarifesi var...
Metrocity de 30tl üstü alışverişe 3 saat bedava mesela...
Profiloya gece araba bırakmak yasak o civarda oturanlar oraya bırakamıyorlar...İmkan olsa bırakıcam ama![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)