Hem araç hemde eğriler çok şık. Mantar'ın da ellerine sağlık. Umarım Türkiyede bu kalitede eski ve toplanan araçlar artar. Ben yeni modeller yerine tekrar hayata döndürülen projeleri çok seviyorum. EF, Integra, MK1 golf vs...
Printable View
Hem araç hemde eğriler çok şık. Mantar'ın da ellerine sağlık. Umarım Türkiyede bu kalitede eski ve toplanan araçlar artar. Ben yeni modeller yerine tekrar hayata döndürülen projeleri çok seviyorum. EF, Integra, MK1 golf vs...
arkadaslar hepınıze tesekkurler
acurayı aldıgımda cok ozel bır teg oldugundan cok kalıtelı ve temız ıscılıkle hakettıklerını yapmaya karar verdım ve sevenlerımden Allah razı olsun ellerınden gelen yardımı esırgemedıler ve sonunda hedefledıgımız guce sorunsuz bır sekılde kavustuk cok sukur.
oncelıkle Mantarıma ve Cem kardesıme kocaman tesekkurler tabıkı montajda takıldıgım noktalarda ellerınden destegı veren gercek dostlarada
zaten daha oncekı 0,6 barda 248hp 303nm gucle denemelerımız gıbı havalar ısınınca denemelerımız ve vıdeolarımıza devam edecegız;) bu yaz projeler cok fazla cok eglencelı bır yaz olacak:icon_tup:
herkese kazasız belasız sorunsuz gunler dılerım
tekrardan masaLLah halil abim:)
maşallah 41 kere.eğriler ip gibi :)kazasız,belasız,sorunsuz binersiniz inşallah
aracın motor gücü,kaportası,jantları süper :) ancak iç döşeme'ye yorum yok :S
MAŞALLAH Halilim cok guzel değer 1 bar cok guzel olmuş ayarda 10 numara:)
Doğru söyleyin neyle çizdiniz bu eğrileri :D Maşallah araç harika duruyo. Dyno ayrı bi güzel.. Güçten ziyade gücü stabil olarak vermesi çok iyi olmuş maşallah.. Sorunsuz binersiniz işalla..
eğriler ve güç çok güzel allah bağışlasın...
Eğri ne kadar güzel öyle kazasız belasız maşallah :icon_tup:
Maşallah elinize sağlık :)
eğride çok güzel güçte çok güzel. Eğrinin bu kadar elle çizilmiş gibi çıkmasının sebebi düzeltme faktörümü?
abi kazasız belasız sen bu işi biliyorsun :)
maşallah vtec kapak yok dimi araçta
Allah kaza bela vermesin , emeği geçen herkezin ellerine sağlık...
oncekı tegım vtectı bu aracıma uygulamadım,yapmayıda dusunmuyorum bu halıyle cok memnunum
kerım abı bu arabayı nasıls attı hala dusunuyorum. adamı ne kafaladın halıl be :D
Maşallah halil..
Araban kendi kendine yürüyüp gitme huyunu bıraktımı ? :D
kazasız belasız sürüşler.