arabayı satmasını ben soylemedım o benım lsvtecı ıstedı ve benım lsvtecın ıcınde olan bazı parcaları sokerek takas ettık,kafalamak kelımesıne gelınce koca adamı seker vererk kandırdım ;)
sen arabayı bu halde aldıgımı zannedıyorsun galıba
Printable View
ne halde alırsan al kanka arabanın ozu guzeldı :) malzemelerıde guzeldı :) makyajlamakta sana kalsın ;)
bence arabanın ilk hali çokta iyi değildi selçuk ben beğenmiyodum :) şimdi ise fena ellerine sağlık halil ağaa
kızlar ne oluyo burda bakim :)
yenı sahıplerının arabanın agzına ettıklerı haberı gecen gunler ıcınde geldı :) ben o aracın gorsellıgınde ufak dokunuslar yaptım bıldıgın uzere. jantını basıklıgını on lıpını degıstırdım bıttı :) gerı kalanı oncekı sahıplerıne aıt seyler. motor kısmındada fıltre emıs borusunun yerını soguk hava emecek bı yere aldım okadar... arabanın ozu bozuktu senınde bıldıgın uzere. sorun ustune sorun cıkarıyordu ;)
araba yapma konusunda zaten kendımı anlatma durumum yok hersey ortada :)
maşallah değerlerde eğrilerde çok güzel.
ne guzelmıs ıste ben bozuk bı yanını goremedım. jantlar zaten kerım abının olmazsa olmaz o tırt 18 ler:D
yandakı fairwayde guzel düşmüş:D
Halil abi maşallah cok guzel olmus sonuc.
41 kere Maşallah :D
Kazasız belasız bol çatarapataralı kullanırsın inşallah .
Eğrilerde şeygibi :D ... :D arasını cem dolsursun :D
Eğri çok güzelmiş. Son zamanlarda mapli araçlarda en gördüğüm smooth (türkçe bişi bulamadım) eğri bu olmuş. Stock araçlarda da sarı M3ün dyno güzeldi.
egrı cok guzel oldu Cem ın (stlegal) ellerıne saglık ayar yaptıgımız gece bırcok olumsuzluk olmasına ragmen cok ıyı ıs cıkardı ellerıne saglık
ayarlar tam bıttı bı baktımkı sagımızda garıban elıyle ıkı yapıyor korna calıyordu:D:D:D
gerısını sız dusunun :D:D:D:D