ya siz o gece garibanı nasıl yakaladınız abi :D :D
cem abi diyince makara yapıyo sanmıştım gecenin bi yarısı hahaha
Printable View
ya siz o gece garibanı nasıl yakaladınız abi :D :D
cem abi diyince makara yapıyo sanmıştım gecenin bi yarısı hahaha
:D:D:D ayarı tam bıtırdık onlarda dolanıyorlarmıs yanımıza geldıler
neyse korna calmaya basladı ıkıncı vıtesdeyız ben gaza bı oturdum meger 312 hpmısız bıraz one cıktık
tamam dedım fena oldu bızım teg o ara arkadan bı ses benım araba stop ettı zannettım :D catara patara arkadan lastık seslerı sonra lastıkler tutununca ısınlandılar:D bı an el sallayan bırını gordum gıbı geldı:D:D
kısmetımıze ılk denememız fıyasko oldu:D:D:D
:hehe::hehe::hehe:
Allah bahtını güzel yapsın o zaman :D
:D:D dun kutladık hepberaber ama burdanda yazalım kazasız belasız masallah bunlar eksık kalmıs eklıym dedım 1 tane yetmez :D:D
http://img131.yukle.tc/images/3630nazar.jpg
Masallah cok güzel degerler, dün mustu söylemisti :)
Motor dısında arabanın görüntüsü de mükemmel ;)
Allah nazarlardan korusun.
maşallah araç çok güzel içiyle dışıyla her yönüyle harika bi teg
cem ellerine sağlık yine nokta şaşmamış hepsi hamile spec :D
valla halil aga sağolsun en sonunda banada bulaştırdı teg hastalığını tek kapıdan gına gelmişti banada :) muştu bu arada halil agayla merak ediyorum denemenizi :D ama muştunun hacimi birde iyi basınçla ne olur az çok tahmin ediyorum :D hepsi bizim arabamız sorun yok tabi..
ya halil abiyle sürekli deneyecez deneme yanılma yapacaz ama geçilirsem yakarım senin arabanı hauhauhauha
yaw ekeyı gecıcez dıye basınc actık oda gıttı setupı degıstırdı mustu burdamıydı yoksa tuh yakalandık:D:D
mustu rodajın bıtsınde deneyelım benı gecersen Cem ın tegıyle gecerız senı:Dyıne olmazsa ayarlarını kıstırırız Cem e :)
:hehe:
adam ben geçecem diye trexi söktü abi :D
kısmetse bu sene güzel olacak güzel arabalar oldu güzel :D salihinde basıncı biraz gıdıkladık mı :D
Hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle..Gerçekten mükemmel duruyor.
abı elınıze saglık walla cok gusel olmus...:)kazasız belasız bınmen dılegıyle...
saygılar
ağız tadıyla binersin inşallah halil,çok keyifli olmuştur :)
Arkadaslar hepınızden ALLAH razı olsun tam ıstedıgım gıbı oldu cok sukur,goruntusu gıdısı sesı motor ıcı tam ıcıme sınıyor
Yeni ateşleme sistemi günceli :D
yani :D :D