Allah Rahmet Eylesin..
Allah Rahmet Eylesin..
allah rahmet eylesın cok uzucu....
allah rahmet eylesin günahlarını affetsin
duyunca şok oldum bu kadar neşeli hoş sohbet adam nasıl olurda böle bişey yapar
kimse bişey anlatmamışmı bişeyler paylaşmamışmı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
diğer dünyada napacak ya çok merak ediyorum![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum. denecek söz yok gerçekten :S
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
sabah gayet keyfım yerındeydı mertı aradıgımda ogrendım hala kendıme geledım. yaklasık 7 senedır tanırım alıyı bole bısey yapcagını dusundugum son ınsanlardandı. sureklı guler eglenır adam gıbı adamdı. yenı araba yptıgında edo bı gazlasana olmusmu derdı hıc aklımdan cıkmıcak o soleyıs tarzı:S hele kı para yuzunden bole yapmasını hıc aklım almıyor. bıldıgm kdrı ıle aılesının durumu ıı solese hmn bı sekılde cozulurdu. bugun ulasın bana soledıgı evden cıkarken annesıne anne yemegı hazırla aksam gelınce yatmadan yerım demıs. kucukparkta gorulmus saat 2 gıbı dukkana gecmıs guvenlıkler gorup gıtmıs ıcerde calısıcak zannetmısler. kımseye bı veda bı not bırakmadan nereye be alı:S ılk aklıma gelen seyı ulasa sordum ulas bogusma fln var mı dıe.. yok kanka dedı.. hala ınanmıyorum ınanamıyorum. ALLAH gunahlarını affetsın kardesım cok uzdun bızı. 106ya en ıı hangı son dıslı olur alı roll yapcaz:S
Allah rahmet eylesin
handling > hp
Arkadaşlar...
Belli ki iyi bir insan yitip gitmiş... Allah gani gani rahmet eylesin.
Toprağı bol olsun.
Bize yakışan arkadaşımızın arkasından dualarımızı esirgememek.
Vefat nedeni ile daha fazla yorum yapılmaması düşüncesindeyim.
14 senelik arkadaşımı sebepsiz yere kaybettim aklım hala almıyo bu işi yapıcak son insandı ... topragın bol olsun kardeşim ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)