allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. allah yakınlarına sabır versin...
allah rahmet eylesin başınız saolsun....
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
en son çarşamba yanındaydım hatta bi foto çek mehmet(mspec) kardeşimle diye tutturmuştu, ona iletemeden çekti gitti....
![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
daha cuma günü görüşmüştük tum arabalarımda emeği vardı ali abiminher fotoya bakınca ınanamıyorum dogrusu
![]()
www.honda-tech.com
Çok köü bu tür haberler hem bu camiadan hemde çevremde çok artmaya başladı.. İnsan gerçekten üzülüyor..
Allah geride kalanlara sabır versin..
allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ..Sebebi her ne olursa olsun intihara çok kızıyorum ..Allah ailesine sabırlar versin.
Herkesi hatta kendimin yapabileceği bile aklıma gelirdide Ali ye yine konduramazdım bunu..gamsız,yaparım dedimmi illaki yapan bir adamdı..ne oldu nasıl oldu anlamıyorum ki..sanki sabah gidicem dükkana orda olucak..
zoruma giden hiç birimizin içinde olduğu buhranı görememesi,farketmemesi..nur içinde yat kardeşim..ama şunuda bil çok gücüme gitti bu hareketin...
old is cool
1994 yılından beri arkadaşım aynı yazlıkta çocukluğumuz geçti bx yapmıştı dillere destan şuan şok içindeyim hatta inanamadım arkadaşımı aradım oda şuan şokta.Allah rahmet eylesin allah günahlarını affetsin yakınlarına sabır versin.Ali nur içinde yatSizlerden ricam var iş sebebi ile uzaktayım yerime bakıcak kimse yok benim içinde dua edin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)