allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun
Printable View
allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun
Allah Rahmet Eylesin..
allah rahmet eylesin :(
sölicek bişe bulamıorm sabah aldık haberını ınanmadık ılk ulaşla hemen gttık işyerine grduuum anda yıkıldım izmirde tanıyan herkese sorun alı bole bişe yaparmı dıe guler gecer mumkunatı yok alınn bole bişe yapmasına inanamıorm çok üzdü bizi hiç gerek yoktu yedıımız ıctıımız aynı gderdı hep makara hep gulerdık eğlenırdık her arabamda bı emeği wardı hiçbi sıkıntısı problemı yoktu belkide bız ole bılıoduk allah kardeşimin butun gunahlarını affetsın mekanını cennet eylesin.toprağın bol olsun kardeşim seni unutmayacağız...........
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
arkadaşı tanımam , böyle konularada yazmazdım . yazmamın tek sebebi ölüm şekli.allah rahmet eğlesin , dostlarına ve kendisine ayıp etmiş :(
Allah rahmet eylesin.
Herhangi bir rahatsızlıgı vs varmıydı?
allah rahmet eglesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. allah yakınlarına sabır versin...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah..
allah rahmet eylesin başınız saolsun....
en son çarşamba yanındaydım hatta bi foto çek mehmet(mspec) kardeşimle diye tutturmuştu, ona iletemeden çekti gitti :(....
http://img51.imageshack.us/img51/9042/1010035.jpg
daha cuma günü görüşmüştük tum arabalarımda emeği vardı ali abimin :(her fotoya bakınca ınanamıyorum dogrusu:(
Allah mekanını cennet eylesin..
Nur içinde yatsın..
Çok köü bu tür haberler hem bu camiadan hemde çevremde çok artmaya başladı.. İnsan gerçekten üzülüyor..
Allah geride kalanlara sabır versin..
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin..
Allah rahmet eğlesin :(
Günahlarını affetsin:(
allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ..Sebebi her ne olursa olsun intihara çok kızıyorum ..Allah ailesine sabırlar versin.
Allah rahmet eylesın ,mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.
Herkesi hatta kendimin yapabileceği bile aklıma gelirdide Ali ye yine konduramazdım bunu..gamsız,yaparım dedimmi illaki yapan bir adamdı..ne oldu nasıl oldu anlamıyorum ki..sanki sabah gidicem dükkana orda olucak..
zoruma giden hiç birimizin içinde olduğu buhranı görememesi,farketmemesi..nur içinde yat kardeşim..ama şunuda bil çok gücüme gitti bu hareketin...
ALLAH rağmet eylesin.
1994 yılından beri arkadaşım aynı yazlıkta çocukluğumuz geçti bx yapmıştı dillere destan şuan şok içindeyim hatta inanamadım arkadaşımı aradım oda şuan şokta.Allah rahmet eylesin allah günahlarını affetsin yakınlarına sabır versin.Ali nur içinde yat :(:(:(:( Sizlerden ricam var iş sebebi ile uzaktayım yerime bakıcak kimse yok benim içinde dua edin.
Allah rahmet eylesin Yakınlarına sabır versın
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
Çok iyi biri insandı gerçekten Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin....
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.
toprağı bol olsun. Allah taksiratını affetsin... :(
allahım kötü haberler başımızdan gitsin artık önce madi şimdi ali çok sevdiğim bi arkadaşımdı inanamıyorum hepimizin başı saolsun
allah rahmet eylesin merhumun yakınlarına sabır versin.
Allah rağmet eylesin.. Mekanın cennet olsun....
Allah Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun :(
ya şaka bu şaka gözlerim doluyor her aklıma gelişinde abi sen nasııl yaparsın bunu ya hiçmi cıkıs yolun yoktu sen hep gülen birisiydin ya nasıl olduda intihar gibi bir yol sectın kendine ya nasıl hissettirmedin bunu cevrene ah be abi
ya dün gibi aklımda tam 1 sene oldu ehlıyetımı alalı ehlıyetımı almadan 2 saat önce ferhat abiyi aradım dedım kı abi baaak saydım geriye doğru abi kutlamamız lazım nerde kutluyalım bana dediki aliyi ara işi yoksa kutlarız onun dükkanında
abim benım ya aradım kırmadı hazırlamıs bide dükkanını bizim için arabaları içeri almıs dısarıya koltukları cıkartmıs ne eğlenmişdik ogün be hiç unutmucam abi bana yaptığın iyiliklerin 1 deil 5 deil benım varsa sende bi hakkım helali hos olsun abi mekanın cennet olsun abim benım