Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
toprağı bol olsun. Allah taksiratını affetsin...![]()
allahım kötü haberler başımızdan gitsin artık önce madi şimdi ali çok sevdiğim bi arkadaşımdı inanamıyorum hepimizin başı saolsun
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Allah Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
ya şaka bu şaka gözlerim doluyor her aklıma gelişinde abi sen nasııl yaparsın bunu ya hiçmi cıkıs yolun yoktu sen hep gülen birisiydin ya nasıl olduda intihar gibi bir yol sectın kendine ya nasıl hissettirmedin bunu cevrene ah be abi
ya dün gibi aklımda tam 1 sene oldu ehlıyetımı alalı ehlıyetımı almadan 2 saat önce ferhat abiyi aradım dedım kı abi baaak saydım geriye doğru abi kutlamamız lazım nerde kutluyalım bana dediki aliyi ara işi yoksa kutlarız onun dükkanında
abim benım ya aradım kırmadı hazırlamıs bide dükkanını bizim için arabaları içeri almıs dısarıya koltukları cıkartmıs ne eğlenmişdik ogün be hiç unutmucam abi bana yaptığın iyiliklerin 1 deil 5 deil benım varsa sende bi hakkım helali hos olsun abi mekanın cennet olsun abim benım
Çok acı gerçekten..çok üzüldüm ALLAH(c.c) yakınlarına baş sağlığı versin...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Allah rahmet eylesin![]()
sadece 1-2 gün muhabbet ortamı olmuştu inanılmaz,tam bir izmirli insanını yansıtıyordu samimive misafirperver ....
iyiler erken gider derler bu çok doğru
allah mekanını cennet etsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)