Bak yaaaa :D Amerikanın havasından demek o, bende baya performansı iyi. :p
Printable View
dodo abi bide parfüm önerisi aliyim :D yumusak olsun
dodiiiiiiiiiiiişşşşşşş dayı banada niş önerir misin
armani code canddırrr
Kullanan varsa "thierry mugler amen kryptomint" için yorumları alabilirmiyiz testerda çok beğendim ama arada kalıp gidip bvulgari aqua blue aldım pişmanım kalıcılığı çok zayıf geldiği için çok çabuk bitti :) kalıcılık, farkedilebilirlik, zaman geçtikçe dönüşen tonlar kaliteli mi yoksa basitleşiyor mu? Parfüm uzmanlarımız haydi bakalım :)
Gio yıllardır kullanırım daha başka parfüme bakamadım :D
@dodiiş
kakao lu ya da çikolatalı hoş bir koku var,adını bilmiyorum sadece kokusunu aldım yürürken.
önereceğin güzel bir parfüm var mı bunlarla alakalı
@dodiiş özellikle yorumunu bekliyorum :)
Dior sauvage
rochas sabit parfümüm,invictus ikinci sabit parfümüm,bazen comme des garcons
Paco rabanne invictus intense
Versace eros
Bvlgari men in black
Ysl l'homme intense
Dior fahrenheit
Dolce the one
Abercrombie fierce
Tm a men pure havane
Bunlardan birini alın pişman olmazsınız
Benim soruma cevap verecek var mı ?
http://www.hepsiburada.com/lolita-le...SABEgJ0A_D_BwE
lolita lempicka au masculin kokusunu bana bulabilecek olan var mı ? Hepsiburada da farklı yolluyormuş.
dolumcu da kokladım çok güzel.
Bvlgari Black Orient
Givenchy Gentlement (only olani degil, artik yurt disinda var sadece)
Spicebomb
Terre D'Hermes
Favorilerim bunlar, ruh halim ve mevsime gore degistirip degistirip kullaniyorum her birini
Bulgari aqua fena değildir, ama bahar bitti mi zamanı biter, kış için fazla ferah kalacaktır. :)
Ucuz yollu herkesin bildiği: Axe dark temptation
Orta yollu: Dior Homme Intense
Oreo gibi kokayım, param da var: Montale Chocolate Greddy
:)
Ilk ikisini kullandim kesinlikle tavsiye ederim.
Konuya bi guncel cekelim,
Giulty Intense'i surekli olarak kullanmaya karar verdim, gecen ay bitti yenisini alicam ama yana done orjinal ve uygun fiyata alacak yer ariyorum, internete de guvenemiyorum orjinallik konusunda.
Tavsiyelerinizi tecrubelerinizi paylasir misiniz tavsiye olmasi durumunda internetten de alabilirim.
Eger fiyat olarak iki tane aldigimda daha uygun olacaksa 1 adet Giulty Intense 1 adet Giulty EDP almak istiyorum.
en uygu en güzel edp olarak ben bvlgari men in black kullanıyorum, çoğu markayı kullandım bundan sonra kolay kolay değiştirmem
Ben edt olarak Gucci kullaniyorum edp'yi de Gucci alayim diye dusunmustum, ama sizinkini de merak ettim vaktim oldugunda gidip bir magazada koklayayim bari.
Paraya kiysam Tom Ford Tobacco Vanilla alicam ama gerek yok o kadar para vermeye diyip kendimi vazgeciriyorum. :D
Kis icin viktor rolf spice bomb, yaz icin versace eros is yapar
Spice Bomb yakin arkadasim kullaniyo ilk fislattiginda guzel de bi sure sonra hem kokusu hem yogunlugu pek hosuma gitmiyo.
Yaz icin Versace Eros iyidir tavsiyesine katiliyorum 2 yaz once kullandim memnundum ama artik surekli kullanacagim artik degistirmeyecegim Gucci Giulty'e donmeye karar verdim.
Bilirsiniz parfum kiz arkadas gibidir surekli yenisi gelir :) Tatilden donerken valizle marmaraya binerken gisede arama yapan polisin spice bombun siseyi gorunce verdigi tepkiyi unatamam :D cek pimi patlayalim dayi dedim ahhahah :D guzel koku fakat kalicilik konusunda biraz digerlerine gore zayif...
http://www.techturkey.com/forum/off-...edp-100ml.html şurayada bırakıyım
Dior homme intense kullandığım en güzel parfüm
Hugo Boss
Hugo Energy
Yaklasik bi 15 sene önce babama hediye parfum almıştık kokusu acayip hoşuma gidiyordu şişesini saklamistim kaybolmuş adinida kimse hatirlamiyor gecen gün derby nin tras losyonunu aldim o parfumle tipa tip ayni kokuyor kime koklatsam nereye gotursem bana parfümün ismini söylerler veya burnuna güvenen varmı kapisina kadar getirip koklatirim :D bu foruma güveniyorum neleri neleri açığa cikartmissiniz allah rizasi icin bana o parfümü bulun :)
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...GttpqeeDDBYSJw olabilirmi 15 sene diyince aklıma direk o geldi :)
Brut te olabilir :)
Aratınca gördümde aventus 250ml 1841 tl idi bir iki ay önce
Yalnız şişe sprey değil bilginiz olsun
120ml ler ise 1200-1300 civarı idi sanırım ama bir ara kalmadı bulunamadı vs yeni dağıtıldı tekrar beymenlere. Beymen dışı parfüm satan bir yerde genelde bilmiyorlar bile.
Bu arada evet kadınlar cidden beğeniyorlar aventusu
Büyük bir kozmetik firmasında Bölge Satış Müdürüyüm. Watsons gratis vs. Ürün satıyorum.opulent shaik , by killian back to black . Dior homme intense , tomford tabocco vanillia ; bond no 9 ; hugo boss.. boss..inatla şiddetle bu kokuları öneririm.Amaa by killian back to black...fenadır...
Dior Sauvage bu parfümü çok begendim ama 100ml 400 tl filan daha hesaplı tester filanda olur tavsiye edeceginiz bir site var mı ?
Rochals
Armani code
Angel Men
Yaz içinde nerdeyse tüm lacoste modelleri :D
Hugo Boss - Boss
Lacoste - Noir Intense
Calvin Klein - Encounter
Diesel - Fuel For Life
Joop! - Homme
Gucci edp gittim kokladim edt urunle alakasi yok, igrenc diyebilirim.
Gucci giulty intense edt aldim yine burdan devam edicem gibi duruyo.
Ama merakimdan bvlgari men in black aldim 30 ml olan set halinde satilandan, su ana kadar aldigim yorumlar guzel, ki ben de cok begendim. Ayrica kaliciligi gucciden daha iyi, tavsiye ederim.
Ayrica asagida bahsedilmis tobacco vanilla diye, onu ben de tavsiye ederim. Onun yaninda gucci bvlgari vs vs hikaye kalir. Daha iyi bir parfum koklamadim hayatimda ama tabi rakamlari yuksek oldugu icin ben gunluk kullanimda daha ekonomik sayilabilecek seyleri daha uygun buluyorum.
Ahali, heryerde aradım bulamadım.
Armani attitude extreme. Extreme olanı lazım normali var. Bulamıyorum mereti. Nedense tenime en çok giden koku bu. Nereden buluruz ?
Türkiyede çok zor. Yurtdışında da zor ama imkansız değil. Lakin vereceğin parfüm bu ürün için fazla bir miktar olur.
Beşiktaşta şu meşhur pastanenin oradan çarşıya girdiğinde solda bir pasaj var adını unuttum. Sol taraftaki ilk 5 dükkandan 1 tanesi. Orada eski kokular bazen bulunabiliyor. Bir ihtimal orada olabilir. Ama dediğim gibi, fiyat fazla olacaktır.
Bende bir parfum forumunun(kokuyorum.net) moderatoruyum :) Hangi sirkette calisiyorsunuz,aradigim birkac koku sizde olabilir :D
Benimde favorilerim bahar ve yaz donemlerinde Creed Aventus ve Creed Virgin Island Water oluyor.Frederic Malle French Lover'da oldukca basarilidir ama bu parfumler nis klasmanina girdigi icin biraz butcesel olarak yorabilir.Sonbahar ve kis doneminde Nishane Suede Et Safran,Tom Ford Tobacco Vanille,Bond Amber ve agirlikli olarak Amouage Opus V kullanmayi tercih ediyorum.Parfum konusunda danismak isteyenler olursa bildigim kadari ile cevaplamaya yardimci olmaya calisirim.