bu aralar mont blanc starwalker a sardım,bu arada piyasada 160 a satılanlar çakma,parfümün üretimi durdu yurt dışında kalan yerlerden ancak temin edilebiliyor
Printable View
bu aralar mont blanc starwalker a sardım,bu arada piyasada 160 a satılanlar çakma,parfümün üretimi durdu yurt dışında kalan yerlerden ancak temin edilebiliyor
ya 600 TL ye aldığım parfüm 1100 TL olmuş. şaka gibi. orjinalliğinden şüphe duymadığınız site veya mağaza var mı .
https://i.hizliresim.com/RDoXg7.jpg
1 sene önce uzaydan almıstım bende,su an 500 olmus
dior homme ıntense trendyolda 488 tl 150 ml edp aldım. 8 tl kargo var en ucuz fıyat.
Teveccühün :D
Hatırlarsan sana da bir süredir soruyorum bu parfümü.
Senin kadar olmasada kendimce bende parfüm hastasıyım. Creed aldım beymenden hatta gezip arayıp batch numberı iyi olan seriden almaya çalıştım. Basenote'larında ufak farklar olduğundan bahsedilmiş 1-2kaynakta.Yinede içime sinmiyor şuan kullandığım parfüm. Extreme tam tenime göreydi ve yanılmıyorsam 2013senesinde 200 küsür liraya almıştım.
Dolce Gabbana Desert Velvet Oud
Tom Ford Tobacco Vanille
Yalan değil 15 liraya eros un 50cl doldurma parfümünü aldım bi kaç ay önce, afradizyaklıymış satan kız öyle söyledi. Kızlar bu ne bu ne diye sorup duruyo tam bir fiyat performans ürünü :D
Kenzo Homme 100lük en ucuz ORJİNAL ürün nereden bulabilirim fiyatlar arasında uçurumlar var internette ve piyasada çünkü.
Ciceksepetinden comme des garcons2 aldim. Urun orijinal, bir problem yok
Uygun fiyatlı parfüm arıyorum, günlük kullanım için, yardımlarınıza ihtiyacım var
Fahrenheit bile 600 lira arkadaş bu ne yaa. Hacı yağına başlamanın vakti geldi. Evde bi Bulqari sport bir tane de 212VIP var. Dokunmaya korkuyorum
Gunluk olarak joop kullaniyorum , biraz agir kis icin ideal . Izlenim olarak begenen cok begenmeyen hic begenmiyor :D
Zara Man gold kullanıyorum pek kalıcı değil ama kokusu gayet güzel.
Günlük olarak bende zara gold veya silver kullanıyorum kalıcı değiller pek ama çakma parfümlerden daha iyidir ne idüğü belirli bari
Orjinal parfüm serim kalabalık ama elim gitmiyor zaten işim toz duman bide 500 TL lik parfüm sıkacak halimiz yok :)
Versace Eros almıştım zamanında ucuz iken. Şimdi 400TL'yi geçmiş. Doldurma parfümünü nereden alsam benzer bulabilirim :D Trendyolda bile cakma denilen butiklerde 260-270tl
Bargello nun Replica parfümleri güzel ve uygun :)
400 tl ye kadar kalıcılığı iyi olan parfüm öneresi alabilirim.Doğum günümde kendime hediye alcam :D
Caldion Classic Edt 100ML Erkek Parfümü
YSL La Nuit de L’Homme uzun zamandır favorim. Kışın TF Noir olabilir
laura biagiotti roma
Memo Unisex Parfüm :D
5 milyar :D
Ysl ile varvatos'a devam..
Uygun arayanlae cacharel bakabilir.