Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, genel bir cevap vermek istedim,
Özellikle bekledim, 2 ay oldu aşağı yukarı, öncesinde günlük kullandığım parfüm 150 TL olmuştu, bu sebeple arayış içerisine girmiştim,
1-) Kalıcılık; 150-200 TL bandında ki parfümlerden inanın geri kalır yanı yok, hatta bazı kokular bir miktar daha iyi bile diyebilirim, aynı miktarda sıkıyorum, günü çıkartıyor.
2-) Koku benzerliği; epey yakın, hatta orijinalini bilmeyen ya da koku alma duyusu hassas olmayan biri anlayamaz.
3-) Alerji, kızarıklık, yakma hissi vs. durumları; 50-60 TL civarına aldığım, sözde markalı parfümlerde yakma, kızarıklık gibi sorunlar yaşadım, kısacası cildim biraz hassas, bahse konu firmadan 2 aylık süreçte toplam 4 ayrı koku denedim, aile içini de sayar isek toplam 8 oldu, hiç birimizde alerji, kızarıklık, yakma hissi gibi sorunlar yaşamadık, ancak şunun altını çizmek isterim ki; biz sorun yaşamadık diye, hiç kimse sorun yaşamayacak anlamına gelmiyor, en güzeli kendiniz alıp test edin.
Son olarak müdavimi oldum, hiç bilmediğim kokuları da deneyeceğim.
Not: bu zamana kadar uçuk kaçık markaları kullanmış biri değilim, en fazla bugün ki değeri 500-600 TL olan parfümleri kullandım, bu sebeple parfüm gurmesi değilim, standart kullanıcı olarak tecrübelerimi paylaşmaya çalıştım.