Ahali, heryerde aradım bulamadım.
Armani attitude extreme. Extreme olanı lazım normali var. Bulamıyorum mereti. Nedense tenime en çok giden koku bu. Nereden buluruz ?
Ahali, heryerde aradım bulamadım.
Armani attitude extreme. Extreme olanı lazım normali var. Bulamıyorum mereti. Nedense tenime en çok giden koku bu. Nereden buluruz ?
Türkiyede çok zor. Yurtdışında da zor ama imkansız değil. Lakin vereceğin parfüm bu ürün için fazla bir miktar olur.
Beşiktaşta şu meşhur pastanenin oradan çarşıya girdiğinde solda bir pasaj var adını unuttum. Sol taraftaki ilk 5 dükkandan 1 tanesi. Orada eski kokular bazen bulunabiliyor. Bir ihtimal orada olabilir. Ama dediğim gibi, fiyat fazla olacaktır.
Bende bir parfum forumunun(kokuyorum.net) moderatoruyumHangi sirkette calisiyorsunuz,aradigim birkac koku sizde olabilir
![]()
Benimde favorilerim bahar ve yaz donemlerinde Creed Aventus ve Creed Virgin Island Water oluyor.Frederic Malle French Lover'da oldukca basarilidir ama bu parfumler nis klasmanina girdigi icin biraz butcesel olarak yorabilir.Sonbahar ve kis doneminde Nishane Suede Et Safran,Tom Ford Tobacco Vanille,Bond Amber ve agirlikli olarak Amouage Opus V kullanmayi tercih ediyorum.Parfum konusunda danismak isteyenler olursa bildigim kadari ile cevaplamaya yardimci olmaya calisirim.
Bkm nin solundaki pasaj dimi? Baktım oraya. Extreme olmayanı var orada ama işte Extreme yokmuş. Sağolasın dodo.
uomo intense ve tom ford black vanille aldım. Hala parfüm konusunda içime sinen parfümü bulamadım. 2 ay sonra arkadaşım parise gidecek. Bakmasını rica edicem yapacak bişey yok.
1)terry hermes gecelerin yargıcı
2)Blue De Chanel gündüzlerin cool cocugu
3)fahrenheit gençlik ateşim
4)valentino uomo yazları vazgecilmezim
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
Konu uplanmışken sorayım bende;
Versace Eros ve Calvin Klein euphoria intense'in kalıcılığı nasıldır?
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
İki senedir hugo boss bottled kullanıyorum. 2 senede bitmemesinin sebebi günlük baska parfüm kullandığım içinbeğenerek kullandım fakat aynisini istemiyorum zaten 250 tl falan yazıyor fiyatı. Bunun yerine ney tavsiye edersiniz
Tom Ford Black Orchid EDP kullanıyorum kışın. Unisex, biraz ağır bir koku. İki fıs sıkınca o koku kıyafetten yıkayana kadar çıkmıyor. Ama 10 kişiden istisnasız 8 i pardümünün markası ne, cok güzelmiş diye soruyor. Yalnız Euro 4.70 olmayaydı iyidi![]()
98 106 GTI 34 TJ 1247
bvlgari men in black kullanıyorum 2 senedir. bence en güzel parfümlerden biri, piyasadaki çoğu marka parfüme göre kalıcılığı iyi ama yeterli değil. 25 liralık sansiro parfüm 4-5 gün kalıcı iken 300 liraya aldığımız parfüm niye 1 gün gidiyor anlamış değilim
Açık parfüm kullanan var mı bilmiyorum ama , ben hayatta açık parfüm kullanmam diyen arkadaşlarım bile şu an buradan alıyorlar.. Açık parfüm kullanan var ise tavsiye ederim inanılmaz parfümleri var ben 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum.. Birebir parfümler ve kalıcılık şahane.. bende 2-3 yıl öncesine kadar hep orj kullanırdım ta ki bu arkadaşla tanışana kadar...
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 1 - 1458
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Çünkü parfümler kalıcılıkla değerlendirilemez bu kalite kıstası değildir. Parfümler iyi bir burun tarafından dizayn edilir alt-üst-orta gibi notaların ahengi, geçişleri ve sillage, projection,longevity gibi değerleri vardır. Hafif ve fresh kokular daha uçucudur tazelemek gerekir. Şeker türevi içeren kokular ise daha kalıcıdır. Edt yerine edp parfümlerde bu konuda kalıcılık etkenidir
kullandıgın parfüm edp zaten , edp dediğin en az 3 gün kalmalı.Şöyle test et teninde bakma çünkü herkesin teni farklı senin teninde çok durmayabilir , bir kumaşa sık bir köşeye koy bekle bakalım 2 gün sonra git bak en mantıklısı böyle olur , eğer kumaşda da koku gidiyorsa muhtemelen sahtedir.Ne olursa olsun edp koku 1 gün için yok olmaz.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)