Sti'a takanda var.Halkı mal ettiler kim napacağını şaşırdı:ofk:
http://www.sahibinden.com/40_000_km_...QQdisplayitem?
Printable View
Sti'a takanda var.Halkı mal ettiler kim napacağını şaşırdı:ofk:
http://www.sahibinden.com/40_000_km_...QQdisplayitem?
Adam takmış keyfini sürüp tasarrudunu yapıyor.
Siz niye gocundunuz?
Gayet mantıklı iş yapmış.
o kişiyi Lpg taktı diye değil de onu taktırmak zorunda bırakanları yadırgamak daha mantıklı
değilmi ?
taktıranlar utansın... ayrıca illa gazlayacaksa basar butona geçer benzine, bu ekonomik şartlarda böyle maalesef.
Ne var ki bunda..? Gorende limited editon bi arac fln sancak altiustu lpg bakimlari tam olduktan sonra sknti yok ki hahah bir vti konusu daha trdeki tum vtilar pert olana kadar kaldiki bana gore hala kazasiz olani yok bu tarzbenzer konular acilcaktir .. Lpg powered vti muahahah jlan n guldum gece gece.. Yakit ekonomisini gectim duzgun ayarla benzinli halinden dha bile perf. Hp verio olabilir arac vsvsvsvs...
görende arabistan da yaşıyoruz sanar, orda yaşasam V6 dan aşağı arabaya bineni s.sinler, tr de yaşıyoruz arkadaşlar vti mti diye zevk mi bıraktılar adamda, utanmasalar 2. ele de kdv getiriyodu adamlar, bi yalan dolan nabız yokladılar tepkileri görünce vazgeçtiler, 2-3 gün sonra da yok öyle birşey nerden çıktı ki deyip medya nın üstüne attılar suçu. valla takan arkadaş öyle uygun görmüş takmış lpg yi, belki arabanın ilk sahibi kıyamıyo, belki multijetlere dizellere uyuz oluyo, belki EK sedan olup sunroof lu olması hoşuna gidiyo, belki lpg de hiç gazlamıyo 3000 deviri geçmiyo, gazlıcağı zaman alıyo benzine vtec mi açıcak ne açıcaksa yardıra yardıra gidiyo, yaptığı tasarrufla da keyfine keyif katıyo, bilmeden böyle aşağılarcasına yorumlar saçma oluyo.
herkesin arabası da lpg si de zevki de kendine, adam lincoln navigator a taktırmış km de 1 lira yakan aracı şimdi 50 kuruş yakıyo adam keyifli, araba dediğin e nihayetinde dünya malı abartmamak lazım.
araba adamın zevk adamın bence yadırgamamak lazım roll denerken benzine alıyodur şehir içi tüpe devam :D
ya cidden size ne ya_? bende LPGli araca biniyorum... NEDİR BU ÖN YARGI_? Bu kroluk mu apacilik mi_? hem performans hem ekonomi istiorum ya, yeri gelince basıcam yeri gelince tın tın gidicem... Sunroofumu açıcam,German yapıcam,body kit takıcam yapıcam oğlu yapıcam...Ama LPG ile olmaz??? nie__???? olmaz çünkü LPG sadece ŞAHİNE DOĞANA...
ya neden 2 liraya gidilecek yere 4 liraya gideyim... DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ NE DEMEK YA_??? EN PAHALLI_?? NEDEN TAKTIRMASIN MİLLET NEDEN_? İLLA BENZİNDEN BECERSİN Mİ DEVLET BİZİ...
HEM DOĞRU YAPILIRSA PERFORMANSTA ÇOK AZ ETKİLENİYOR
Zamanında TYPER CUPlardaki TYPERDA LPG idi TÜRKİYE'DE SPONSORU İPRAGAZDI...
Kimseye bir tepki değildir bu söylediklerim...
Saygılar...
şu vtı lar 13.000tl lere düşse ilk işim alıp gaz takıp kullanmak olcak :)
ahahha böyle konular açında yapılan yorumlara gülelim biraz, neşemiz yerine gelsin..
özel araba vti :D:D:D
şimdi lpg taktırmayanlar ayda 700 lira harcıyorsa bu eleman 300 lira harcayacak..
bir senede 400x12=4.800 lirasını arabanın ustune koyup çok daha iyi bir vtec alacak .. yada işte ferrari falan alır bu özel arabanın yerine :)
ama ona da lpg taktıracak :D
yorumlar hakkaten gereksız olmus. arabanın motorndurumu ıyırse takarsın sıralı lpg nı bınersın gazlıycagın zaman benzıne alırsın devam edersın... basıt mantık. yuzde 40 tasarruf etmek nedır? yakın bı abımın vtecınde vardı benzın 3.5 lıra sevıyesınde ıken sehır ıcı 165 bın yakıyordu varın sız hesaplayın
benzin pahalı ve adam eminim ki onun vti olduğunun farkında bile değildir
Ben de devlet olsam ben de sürekli zam koyarım benzine.
Ne de olsa lpgye mallık diyen bir zihniyetin karnından sıpayı eksik etmemek lazım.