Lpg+vti gayet normal ne arabalara takılırken :)
Printable View
Lpg+vti gayet normal ne arabalara takılırken :)
benim asıl merak ettiğim konu....lpg nin oktanı yüksek bildiğim kadarıyla...bu oktan yüksekliği ayarla performans artışı haline getirilemiyormu acaba....manifolda gömülmüş doğru açılı enjektörlerle ve düzgün bir ayarla performans benzine göre lpg de arttırılabilirmi? daha önce subarusu olan bir arkadaş bu konuya baya kafa yormuştu ve yanılmıyorsam gayet başarılı sonuçlarada ulaşmıştı :soru: ...bu konuda bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.....bence arabasına lpg taktırdı diye yerden yere vurmaktansa....bu tip işin teknik iç yüzünü tartışsak sanki daha verimli bir şeyler yapmış olacağız...ne dersiniz ? ....sizce lpg ile daha iyi bir performans alınabilirmi?
adam lpgden edeceği karla komple b20 motor koyar zaten bi 100.000 km sonra :) o yüzden hiçbir mantıksız yanı yok bu işin. eğer benzin olmuşsa 3.7 mecbur insanlar...
vtecler güzel eğlenceli makinalarda öyle special edition bir araba değil gariban oyuncağı altı üstü bence yapan doğrusunu yapmış zevkte parada onun adamlar cayene turbolara taktrıyor..
benzinin neredeyse litresinin 4 lira oldugu bir yerde mantiksiz bir hareket degilki , neden yadirgiyorsunuz .
VTI'ya LPG takmak Hindistan'da inek öldürmek gibi bişey galiba :D
Buyrun EP3 ;
http://www.2a-lpg.com/index.php?ind=...o_show&ida=398
bence de bu devletin ayıbı benzin 3,7 lira olmuşsa.
http://www.2a-lpg.com/index.php?ind=...o_show&ida=395
bu foto daha iyi açıklayabilir. araç gerçekten özelmiş.
isteyen istediğni yaptırsın..o araç lpg'de bile her türlü gider.antalya da atakmusti nickli arkadaşımız acura integra turbo araca lpg taktırdı ve sorunsuz kullandığını söylemişti..1lt benzin=3.7tl napsın millet..:D istemeyerekten taktırıyor insanlar..o zmn binmesin kardeşim diyenler de vardır mutlak içinizde ama o sizin düşünceniz saygılar;)
vtec motora verıcegı zararı nedır bu boyutta uzun sure kullanırsa vtec actıgı zaman nasıl oluyor lpg de?merak edıcı bır cook soru olusuyor aslında..
micmis icine:Deli:
vtı e tup takılmasını normal karsılayan arkadaslara bır sorum olacak bugun vtı almaya kalksanız tup takılmıs bı vtı yada gecmısınde tup takılmıs bır vtı alırmıydınız ??
cevabını ben vereyım kesınlıkle almazdınız yada alırdınızda fıyatı en dıpten vururdunuz cunku tup takılmıs bı araba olarak lekesı var :D:D
şimdi ozman birde şöyle düşünelim bugun vtı nız olsa bu yorumlarrı okur ve benım ustte yazdıgımı okuduktan sonra vtı e tup takarmıydınız :D:D:D
ya kesin ve net konuşayım an itibariyle atmosferik bir aracım olsa yada standart turbolu saniye düşünmeden takardım sıralı sistemi ;)
hani cem abinin beynini yedim gerçi ama bi olur dese EKE ye bile takarım.Benzin olmuş anasının nikahı valla
yazıklar olsun!