konuyu 33 üye okuyor , öğlene doğru 50-60 oluruz artık :D
işte buna VTI bereketi diyoruz kısaca..
:D:D:D:D
Printable View
konuyu 33 üye okuyor , öğlene doğru 50-60 oluruz artık :D
işte buna VTI bereketi diyoruz kısaca..
:D:D:D:D
valla olabılır belkı tupten anlamam hıc ama arabanın ıcınde gıderken tupten benzıne cektıgınde arabayı resmen tutan bırsey saldıgı bellı oluyor :D
kac yıldır sanayıdeyım lpg den yana sıkayet sadece alfa romeolarda gelıyor motor bır turlu lpg ye uyum saglamıyor ne arabalar gordum gaz takılı maslak opetten aksamları kımse gormeden gaz alan jıpler var altı ustu vtı tak ne olur yanı lpg kotu bırsey dıılkı...
ya saçmalamayın günümüzün ve geleceğin yakıtı olarak görülüyor LPG ve yurtdışında birçok firma fabrika çıkışlı LPG li araçlar üretiyor b.kunu çıkartmayın lütfen konu LPG den açıldı VTI ye döndü
Ben diyorum ki usta, VTi'da neticede bir insan yapımı. Bazı kişiler benim Honda düşmanı olduğumu söylediler ama zamanında benimde Honda'm vardı. Neyse bu problem değil. Neden LPG takılamasın diyoruz yani bu da insan yapımı bi araç. Ve honda cidden sorunsuz araçların başında gelir. LPG neden takılmasın tasaruf yapılmasın diyorum. Ben konuya bir fotoğraf atarak noktamı koydum konu birden benden sıçrayıp lpg nasıl nedir diyelere dönüştü insanlar çok ... :) İnsanlar bir garip neyse bu konuya son postum bundan sonra istediğiniz kadar didişin hadi eyvallah ;)
herkes hele bizim gibi tutkunlar arabalarını severek kullanıyor ulaşım aracından ziyade keyfen kullanıyoruz bir çoğumuz o yüzden birbirimizin arabasına *** atarak birbirimizi kırmayalım derim.. ben lpg ye karsıyım hayattada hic bir arabama bağlatmam ama bağlatana saygı duymasınıda bilirim..böylede olmalı zaten.
VTI özelmi değilmi muhabettini uzatanı banlarım , 1kerede konutyu saptırmayın
selçuk sanane ya vti sana özel diye herkese özelmi olmak zorunda??
ferrariye lpg taktıklarında ferrari geri almamışmıydı arabayı almanyada yanlış mı hatırlıyorum :D
olm ıyımısın? yazılanları bı oku sonra sananelı vs lı konus ok...bana ozel dıye kımseye ozel olmak zorunda deıl,onlara ozel deıl dıyede bana ozel olmamak zorunda deıl ;)
Onu diyorum bende selçuk aynı şeyi söylüyosun sende,başkasına özel değil sana özeldir bunu uzatmanın manası ne