lpg takıp takmamak kişinin kendi tercihidir..ama takanlara da tü kaka demeyin bence..
Printable View
lpg takıp takmamak kişinin kendi tercihidir..ama takanlara da tü kaka demeyin bence..
arkadas bırsey demeden oyle bı gırdınkı mesajınla yok nsı ozel ok nesı bılmemne? sananekı? neden vtı ıle bu kadar yaranız var? ben gecelerı kalıp balkondan arabamı ızlıorum zevk alıyorum benım ıcın okadar ozel bundan sanane? bızım ıcın ozel. bız vtıcılar olarak arabalarımıza dıger funlardan daha baska bır baglıyız bundan kıme ne?
LPG yi bahane edip içinizdeki honda nefretinizi burada kusmayın ;)
Aracıma LPG takalı 3 sene, 40000km oldu. Ortalama kilometre başı 0.18 karım var. Toplam 7200TL kar etmişim. Hadi 2200 LPG maliyeti düştüm kaldı 5000. Ayda 150 TL ortalama karım var. Denemelerde de her zaman LPG'de oluyorum, söyleme ihtiyacı bile duymuyorum.
Öğrenciyim, istediğim arabaya, benzine para verecek kadar zengin olmayarak, istediğim gibi biniyorum.
efsane golf gti özel bi araç değil ki??
:D:D:D
Vurun bana. :D
İçimde Honda nefreti yok, eğer şu fotoğrafı görürseniz eğer anlarsınız.
http://img33.imageshack.us/img33/5557/dsc00539dp.jpg
2. aracım Honda Civic ED6 ;)
Madem Lpg İyi Birşey Neden Sadece Tüplü Bir Araba Üretmiyor Firmalar ? Bu Kit'i Taktırmamızı Bizde Bekliyor ?...Orjinal Fabrikasyon Olarak Neden Lpg Benzin Üretilmiyor ?
valla 1.6 ıes e enj lu tup takıldı muazzam bı sekılde guc kaybedıldı ıstersenız akşam hemen bı tuplu ve benzınlı roll vıdeosu cekıp koya bılırım :D