User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
196 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Vti ve LPG..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg araca hiç bir arıza vermez ah şu lpgciler güzel ayarlasa sıralı sistemde güzel ayarla asla sıkıntı olmaz bağlıycan widebandı doğru değerleerle hiç bir şey olmaz tek sevmediğim kuru yakıt ama olur neden olmasın
    dimi abi hangi marka takalım sıralıyı

valla ben ciddiyim şu işi detaylı konuşalım abi 50 hp eksik olsun gazlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @stp
    yanlis animsamiyorsam yeni kasa civiclerde lpgnin cok da saglikli olmadigini soylemistin.
    İnternette millet memnun oldugunu soyluyor ama kimse malina kotu demez.
    Disaridan biridi olarak guncel gozlemin ayni mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti düşmanları çıkmış hemen vti özel bi arabamı peh heh vs vs....

benzin isterse 14 ytl olsun tüp takılmaz arabaya benim görüşüm budur o araç benzınle çalışmak ıcın tasarlanmıştır benzin koymıcaksan gidip ekonomik araba alırsın albea ne bileyim accent vs bunlara lpg takıyorlar bence yıne yanlıs ama kullanım amacı farklı...taksi dolmuş vs

bence salakça aptalça yazık olmuş bir b16'ya tabi bizim için özel olan bu motor sizin için 1.3 multijetten farklı değil Benzinli Arabaya Benzin Konur Mazotluya Mazot Bence Bu Böyledir Kimse Alınmasın Üstüne Arabaya Biniyorsan Benzininide Koyacaksın

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence biraz fark eder ya. benzinde,lpg de fark ediyo çünkü bi arabanın gidişi özellikle top speed de.
    Ben 1.6 16v bi Leon ile, LPG ile 40.000km yaptım.
    Saniye tutarak denedik, kadran videosu çekerek denedik, hatta rolling yaparak denedik, gidişte LPG'nin hiç bi dezavantajını görmedik, hatta rollingde daha iyi gittiğini Can görünce hayrete düşmüştü

iyi ayarlanmış bi sistemde kayıp minimum olur..
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes kendi hayatını yaşar iştediği gibi davranır VTİ bir klasik TR'de ama bu herkes için aynı değil tabiki isteyen istediği şeyi takıyor aracına sonuçta LPG takılası da çok enteresan bir durum değil.. benzin 3.75 olunca..

1.6 ies'te kullanıyorum lpg hiçbir şekilde sıkıntısı yok ayarları çok iyi biraz açık bile yani daha da az yaktırılabilir ama orjınalin altına düşmesin diye fazla yaktırıoruz aracı maşallah iyi gidiyor 200-220 km indiriyor makina.. subap ayarlarına dikkat etmek lazım lpgli hondalarda özellikle.. subap ayarı çabuk bozuluyor..

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @stp
    yanlis animsamiyorsam yeni kasa civiclerde lpgnin cok da saglikli olmadigini soylemistin.
    İnternette millet memnun oldugunu soyluyor ama kimse malina kotu demez.
    Disaridan biridi olarak guncel gozlemin ayni mi?
    yenı cıvıclerde evet saglıklı olmuyor bunu soylemıstım ve desteklıyorum hala cunkı bakıma gelen ve bulunduranlardan gorduklerımle soyleyebılıyorum

anılayvaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayarı yapılınca performansı gayet iç açıcı oluyor.Bizim araçta da LPG bulunmakta şuan LPG de daha iyi gittiğini düşünüyoruz hiç değilse gaza daha rahat basıyoruz

Çağrı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulkemızde bır cokk yerde deger olculmeden tup ayarı yapılıyor.pek sorarım sıze bu deger olculmeden yapılan LPG ayarlarının hıc mı zararı yoktur motora.

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti düşmanları çıkmış hemen vti özel bi arabamı peh heh vs vs....

benzin isterse 14 ytl olsun tüp takılmaz arabaya benim görüşüm budur o araç benzınle çalışmak ıcın tasarlanmıştır benzin koymıcaksan gidip ekonomik araba alırsın albea ne bileyim accent vs bunlara lpg takıyorlar bence yıne yanlıs ama kullanım amacı farklı...taksi dolmuş vs

bence salakça aptalça yazık olmuş bir b16'ya tabi bizim için özel olan bu motor sizin için 1.3 multijetten farklı değil Benzinli Arabaya Benzin Konur Mazotluya Mazot Bence Bu Böyledir Kimse Alınmasın Üstüne Arabaya Biniyorsan Benzininide Koyacaksın
    VTi'ın ne düşmanı olucak yahu? Senin araban çok mu özel. Al bak ben sana 75.000 km'de, üzerindeki boya orjinal boyası olan tamponu bile boyanmamış bir 306 Cabriolet fotoğrafı koyarım dibin düşer burada. Kalkıp saçma sapan yorumlar yapmayın ya. Akıllı olun biraz LPG dediğin kuru yakıt, VTi'ada takılır Ferrari'ye de Supra'ya da Corvette'e de. Eğer paran çoksa benzinle binersin. Ama 1LT'ye 3.60-3.70tl para veriyorsam ben, bu devlet benden her faturamda 30 tane vergi alıyorsa, kiramın bile vergisi varsa, suyumun elektriğimin vergisi varsa, bende yeter ulan artık der takarım. Özel araba dediğin şey sayılı olur. Etrafta göremezsin gördün mü de dibin düşer
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg araca hiç bir arıza vermez ah şu lpgciler güzel ayarlasa sıralı sistemde güzel ayarla asla sıkıntı olmaz bağlıycan widebandı doğru değerleerle hiç bir şey olmaz tek sevmediğim kuru yakıt ama olur neden olmasın
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba,

Kusura bakmayın ben STP 'nin account'uyla yazmak zorunda kalan Sait

LPG 'li VTI 'ım vardı ve 6-7 ay kadar önce sattım.Soracağınız birşey varsa cevaplayabilirim.. Ayrıca LPG arabada takılıyken arabanın içinde Selçuk'ta vardı.Hatta Rolling yapıyorduk silivri semalarında

Çağrı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yenı cıvıclerde evet saglıklı olmuyor bunu soylemıstım ve desteklıyorum hala cunkı bakıma gelen ve bulunduranlardan gorduklerımle soyleyebılıyorum
    yenı cıvıclerde tup taktıktan sonra daha cook yaktıgını ıddaa eden war..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VTi'ın ne düşmanı olucak yahu? Senin araban çok mu özel. Al bak ben sana 75.000 km'de, üzerindeki boya orjinal boyası olan tamponu bile boyanmamış bir 306 Cabriolet fotoğrafı koyarım dibin düşer burada. Kalkıp saçma sapan yorumlar yapmayın ya. Akıllı olun biraz LPG dediğin kuru yakıt, VTi'ada takılır Ferrari'ye de Supra'ya da Corvette'e de. Eğer paran çoksa benzinle binersin. Ama 1LT'ye 3.60-3.70tl para veriyorsam ben, bu devlet benden her faturamda 30 tane vergi alıyorsa, kiramın bile vergisi varsa, suyumun elektriğimin vergisi varsa, bende yeter ulan artık der takarım. Özel araba dediğin şey sayılı olur. Etrafta göremezsin gördün mü de dibin düşer
    306 cabrıoyamı dıbımız dusecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 cabrıoyamı dıbımız dusecek
    Hiç görmesem her gün 2-3 tane VTi görüyorum ben? Gördüklerimin bir çoğuda cacık şeklinde. VTi'*** dibim düşsün ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç görmesem her gün 2-3 tane VTi görüyorum ben? Gördüklerimin bir çoğuda cacık şeklinde. VTi'*** dibim düşsün ?
    kımse vtı a dıbın dussun yazdımı benmı kacırdım? ve afedersınde hergun deıl haftada 2 3 tane vtı gorebılıyorsan basarıdır. ben hergun honda servısındeyım ben gormuyorum okadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi tamponunda boya olmayan 306 cabrio çok özel ayrıca sen benım arabamda kaç parça boya oldugunumu bılıosunda senın arabanmı dıosun

herneyse uzatmıyorum 306 gti olsun 2 parça boyalı olsun bana göre

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehehe süpermiş bu

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu 22 üye okuyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kımse vtı a dıbın dussun yazdımı benmı kacırdım? ve afedersınde hergun deıl haftada 2 3 tane vtı gorebılıyorsan basarıdır. ben hergun honda servısındeyım ben gormuyorum okadar
    Benim sokağımda 1 adet park edili var orjinal. 2. arka sokağımda var bir adet o da lacivert renk. Yolda giderken elbet 1 tanesine denk geliyorum. Sanayiye gidiyorum boyada olanı var. Ben şahsen 306 Cabriolet'i bu kadar görmüyorum ya da 306 gti ? Peugeot sempatizanı değilim. Görüp görmediğimi söylüyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)